• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Hergun 1 saat yuruyusun yapin kizlar ödem de oluşmaz hem.
yürüyüşü haftada 3 yapıyorum aslında. iş yeri ve ev arası 2/3km. dün 12bin adım atmışım mesela. ama bünye alıştı diye herhalde fazlasını istiyor. o yüzden imkanlar doğrultusunda zararlı değilse biraz bel, kalça ve göbek ile ilgili hafif hareketler yapmak istiyorum :)

Çok mantıklı stresli beklemek çok zor git direk alttan muayenenin hiç bir zararı yok korkmana gerek yok. Keseye kese çevresine bakıyor iyice. Kese çevresinde kanama var mı ona da bakıyor önlem olur senin için
Evet canım gitcem bakalım inşallah iyi haberlerle dönerim yarın :)

yürüyüşü haftada 3 yapıyorum aslında. iş yeri ve ev arası 2/3km. dün 12bin adım atmışım mesela. ama bünye alıştı diye herhalde fazlasını istiyor. o yüzden imkanlar doğrultusunda zararlı değilse biraz bel, kalça ve göbek ile ilgili hafif hareketler yapmak istiyorum :)
Pilates hocam 12. Haftadan sonra oneriyorlar dedi. Bende dersleri bıraktim 12. Haftadan sonra gidicem

Git canım lekelenmeyide hafife almayın mutlaka gidin Allah korusun inşallah güzel haberlerini bekliyorum haber et banada strese yapma her şey çok güzel olacak inşallah hiç umudunu kaybetme inşallah normal gebelik hiç üzülme sıkma canını 🤗🙏
İnşallah canım benim yarın inşallah ben de güzel haberler alırım ama bence ben hareketlerini hissedene kadar stresten ölcem 😂 diğerinde gram korkum yoktu kendimden çok emin ilerliyordum ki hayatımın şokunu yaşayınca şimdi de stresin dibine vurdum ortam yok

Ya kızlar ben ilk hamileliğimde ve diğerlerinde böyle değildim şuan resmen yüzümü sivilce basmış durumda önceden sadece regl döneminde çıkardı 1-2 tane şuan bisürü var ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan var mı ? 😥
Beeeeen, ergenliğimi bile sivilcesiz geçirmiş biri olarak çenemin yan tarafı ile dudağın yan tarafı arası özellikle sivilcelendi

merhabalar benimde sat 11 ekim regl günü silik çizgi çıktı beta hcg 6.9 çıktı 13 ekimde 12,5 çıktı artış normal sanırım daha yeni gebelik yada geç döllenme sizin kaçtı ilk öğrendiğiniz benimde adet olcakmışım gibi bel kasık ağrım oluyo yerleşmedir dedi doktor çok küçük daha dedi
Kişiden kişiye göre değişiyor canım sen kimseye bakma herkesinki farklı ilerler kimi erken yumurtlar kimi geç yumurtlar kiminde erken döllenme olur kiminde geç o ağrılara normal diyorlar ama progesteron değerine kandan baktirip progestan takviyesi alabilirsin eğer düşükse ağrılara da sebep oluyor beta için kan verirken progesterona da baktırmak istiyorum diyip ona da baktirabilirsin

Aaa neden ki bnde ocean kullanıyorum
Benim özel durumumdan dolayı canım bu yoksa ocean en iyilerinden bir tanesidir kullan sen :) oğlumda ben rastgele folbiol almıştım onu hamilelikten 3 ay önce ve hamileliğin ilk 3 ayında kullandım kimse değiştir dememisti ben de elimde o var diye onu kullanmistim, 2.de o ay karar verdik o ay bebiş olmuştu yani önceden kullanmamistim sonra ilk betayi görünce folbiol almıştım yine onu kullanmaya başladım ki doktorum folactive diye bir folik asite gecmemin daha iyi olacağını içeriğinde B12 de olduğunu folbiole gerek olmadığını, yüksek doz olduğunu söyledi folbiolün, folactive kullanmaya başladım birkaç hafta sonra kalbi durmuş bebeğin zaten, sonrasında pıhtılaşma testleri vs yaptirdik mthfrt 1298 diye bir gen var o bende homozigot yani hasta gen olarak çıktı pıhtılaşma problemine yol açıyor, bu konuda da kimi doktorlar kan sulandırıcı iğne kullanılması gerektiğini söylüyor kimi de sadece yüksek doz folik asit alımının yeterli olacağını söylüyor, sadece folik asit eksikliğine sebep olan bir gen diyen bile var, düşününce ilk cocugum nasıl sapasağlam doğdu bunu aciklayamiyor genetik uzmanı da hematolog da kadın dogumcu da ama bence folbiol etkisi olabilir yoksa bir homozigot bir heterizigot genle pıhtı atardı o çocuk dogmazdi nasıl doğdu diyorlar, oğluma şaşırıyorlar, ben folbiolden devam içime en sinen ve benim için denenmiş onaylanmış olan o :)

Benim özel durumumdan dolayı canım bu yoksa ocean en iyilerinden bir tanesidir kullan sen :) oğlumda ben rastgele folbiol almıştım onu hamilelikten 3 ay önce ve hamileliğin ilk 3 ayında kullandım kimse değiştir dememisti ben de elimde o var diye onu kullanmistim, 2.de o ay karar verdik o ay bebiş olmuştu yani önceden kullanmamistim sonra ilk betayi görünce folbiol almıştım yine onu kullanmaya başladım ki doktorum folactive diye bir folik asite gecmemin daha iyi olacağını içeriğinde B12 de olduğunu folbiole gerek olmadığını, yüksek doz olduğunu söyledi folbiolün, folactive kullanmaya başladım birkaç hafta sonra kalbi durmuş bebeğin zaten, sonrasında pıhtılaşma testleri vs yaptirdik mthfrt 1298 diye bir gen var o bende homozigot yani hasta gen olarak çıktı pıhtılaşma problemine yol açıyor, bu konuda da kimi doktorlar kan sulandırıcı iğne kullanılması gerektiğini söylüyor kimi de sadece yüksek doz folik asit alımının yeterli olacağını söylüyor, sadece folik asit eksikliğine sebep olan bir gen diyen bile var, düşününce ilk cocugum nasıl sapasağlam doğdu bunu aciklayamiyor genetik uzmanı da hematolog da kadın dogumcu da ama bence folbiol etkisi olabilir yoksa bir homozigot bir heterizigot genle pıhtı atardı o çocuk dogmazdi nasıl doğdu diyorlar, oğluma şaşırıyorlar, ben folbiolden devam içime en sinen ve benim için denenmiş onaylanmış olan o :)
Bende folbiol kullanıyorum ama doktor günde sadece yarısını içmemi söyledi . Ve ilk çocuğumda kan pıhtılaşma sorunum filan yoktu ondan sonra düşüklerimden dolayı bana kan sulandırıcı oksapar ve coraspinde verdi

Bende folbiol kullanıyorum ama doktor günde sadece yarısını içmemi söyledi . Ve ilk çocuğumda kan pıhtılaşma sorunum filan yoktu ondan sonra düşüklerimden dolayı bana kan sulandırıcı oksapar ve coraspinde verdi
Madem genetik bişey ilk çocukta niye yoktu ben de onu anlamıyorum, ya da yoktu yoktu şimdi niye ortaya çıktı bende de sende de

Madem genetik bişey ilk çocukta niye yoktu ben de onu anlamıyorum, ya da yoktu yoktu şimdi niye ortaya çıktı bende de sende de
Aynen öyle bende şaşırıyorum çokta sağlıklıydı çocuğum ama ondan sonra 3 düşük oldu doktor direk kan sulandırıcı filan verdi 3. Düşükte de sürekli kanama alanı vardı sorunlu geçiyordu düşük önleyici iğne ve progestan ile ilerliyordu çocukta sıkıntı yoktu deprem stresi ve ilaç bulamadığım için yoğun kanama ile düştü çocuğum 4. Ayda yoksa pıhtılaşmadan değildi diğerleride çok küçüktü yani 7-8 haftalarda öyle olmuştu ama onlarında pıhtılaşmadan olmadığını düşünüyorum şimdi kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı kan sulandırıcılar

Back