- 5 Şubat 2024
- 482
- 496
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.481
P papatyamm198Bilmiyor ki benimki aynı ama şideti azaldı olmadı yarın acile gideceğim merak ediyorum böyle olunca
Siz kaçıncı haftalardasınız? Tansiyon ölçümü yapıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
P papatyamm198Bilmiyor ki benimki aynı ama şideti azaldı olmadı yarın acile gideceğim merak ediyorum böyle olunca
sağlık ocağı doplerle bakıyorSeninkinin düzeni böyle benimki normalde daha hareketliydi ama bugünlerde yani 2 gündür hem azalma var hemde şiddeti azaldı gibi olmadı bende acile gideceğim bugün
Benimki de burdakiler kadar hareketli değil ama hareketlerinin şidetinde azalma var 2,3 gündür.O beni düşündürüyorValla benimki hep böyle ama işte yinde korkuyuom ya 28 haftlik burda kıpır kıpır bekliyodum
Benim 24+5 haftalık yok sadece doktora ve sağlık ocağına gittiğim zaman ebe ölçüyor.
Pazartesi gününe kadar dayanabilirsem kendi doktoruma gideceğimsağlık ocağı doplerle bakıyor
Şüphe duyarsan acilde de ölçüm yapılıyor.Benim 24+5 haftalık yok sadece doktora ve sağlık ocağına gittiğim zaman ebe ölçüyor.
Tansiyonla bir sıkıntı yok benim sıkıntım hareketlerinin şiddeti yavaş olmadı gideceğim bakalım bir kahvaltı bir de kahve içeceğim gene aynı olursa giderimŞüphe duyarsan acilde de ölçüm yapılıyor.
Ben de tekrar sorucam bakalım ne diyecek , yani daha önce ciddiye almamıştı sorumu:)Ben 25 haftalıkken gittigimde gunde en az 10 kere hissetmelisin dedi
Kuzum kaçıncı haftadaydinTansiyonla bir sıkıntı yok benim sıkıntım hareketlerinin şiddeti yavaş olmadı gideceğim bakalım bir kahvaltı bir de kahve içeceğim gene aynı olursa giderim
24+5 canımKuzum kaçıncı haftadaydin
Normal geldi bana bebişin hareketleri, düzenli hareket için erken gibi kuzum. Bugün ben 28+0 dayım inan iki gün önce bebiş karnımdan fırlayacak sandım dün daha sakindi bugün iki gün önceye göre daha az hareketli. Sürekli değişiyor hareketi. Allah korusun hiç hareket hissetmezsem ve aradan zaman geçmişse bir sorun vardır diye düşünürüm. Hatta şehir dışından görümcem geldi hareketlerini de merak ediyor bebeğin onunla otururken put gibi duruyor içerde gittiği gibi harekete başlıyor. Bir haftadır denk gelemedi kızcağız24+5 canım
Yok hareketleri var ama bazen çok hareketli bazen günde 1 2 kere ve daha güçsüz.Zaten hareketlerini hissetmesem bekleyememNormal geldi bana bebişin hareketleri, düzenli hareket için erken gibi kuzum. Bugün ben 28+0 dayım inan iki gün önce bebiş karnımdan fırlayacak sandım dün daha sakindi bugün iki gün önceye göre daha az hareketli. Sürekli değişiyor hareketi. Allah korusun hiç hareket hissetmezsem ve aradan zaman geçmişse bir sorun vardır diye düşünürüm. Hatta şehir dışından görümcem geldi hareketlerini de merak ediyor bebeğin onunla otururken put gibi duruyor içerde gittiği gibi harekete başlıyor. Bir haftadır denk gelemedi kızcağız
Yaa benimki de babasına yapıyor aynı şeyi. Kızım elleyince hissediyor hareketlerini, eşim elleyince duruyor. Resmen kasıtlı yapıyor sankiNormal geldi bana bebişin hareketleri, düzenli hareket için erken gibi kuzum. Bugün ben 28+0 dayım inan iki gün önce bebiş karnımdan fırlayacak sandım dün daha sakindi bugün iki gün önceye göre daha az hareketli. Sürekli değişiyor hareketi. Allah korusun hiç hareket hissetmezsem ve aradan zaman geçmişse bir sorun vardır diye düşünürüm. Hatta şehir dışından görümcem geldi hareketlerini de merak ediyor bebeğin onunla otururken put gibi duruyor içerde gittiği gibi harekete başlıyor. Bir haftadır denk gelemedi kızcağız
Hala yerleri geniş pozisyondan bile farklı hissediliyor içini ferah tut kuzum bebişin çok iyi benceYok hareketleri var ama bazen çok hareketli bazen günde 1 2 kere ve daha güçsüz.Zaten hareketlerini hissetmesem bekleyemem
Canım hareketleri kimseyle kıyaslama, her bebek farklı. Belki seninki daha uykucudur. Senin haftalarında uyku düzeni oturmaya başlıyor, belki onla alakalıdır.Benimki de burdakiler kadar hareketli değil ama hareketlerinin şidetinde azalma var 2,3 gündür.O beni düşündürüyor
Ay bizimki de oyle. Üç gün önce sabah uyandım eşim hala yatiyordu az gezindim evin içinde hareketlenmeye başladı. Koştum tekrar yatağa, karnım eşimin bacağına gelecek şekilde yattım bebiş de düzenli düzenli vuruyordu eşim gözünü bir mutlulukla açtı ki sormaYaa benimki de babasına yapıyor aynı şeyi. Kızım elleyince hissediyor hareketlerini, eşim elleyince duruyor. Resmen kasıtlı yapıyor sanki
Benim de haftaya cuma. 5 hafta olacak görmeyeli. O kontrolden sonra artık eşyalarını yıkamaya başlayacağım. Mayıs itibariyle hastane çantasını hazırlarım. Şaka maka sezeryan tarihine 77 gün kaldı ama erkene de çekebiliyorlar bazı durumlarda. 32. haftadan itibaren her ihtimale hazırlıklı olmak lazım.Salı günü kontrolüm var ya 1 ay oldu bebisi görmeyeli aşırı özledim ve heyecanlıyım kızlar. İnşallah güzel güzel gosterir kendisini su birkaç gün geçmek bilmiyor valla
Ay senin tarih de belli ne güzel ben bir de onun meraki içindeyim de kuzum aslında hastane çantası hazır olsa süper olur ne olur ne olmaz diye. İyi hatırlattın hazır enerjim yerindeyken onu da hazırlayayım ama bir sorum var içine ne koyacaksan bana da söyle olur muBenim de haftaya cuma. 5 hafta olacak görmeyeli. O kontrolden sonra artık eşyalarını yıkamaya başlayacağım. Mayıs itibariyle hastane çantasını hazırlarım. Şaka maka sezeryan tarihine 77 gün kaldı ama erkene de çekebiliyorlar bazı durumlarda. 32. haftadan itibaren her ihtimale hazırlıklı olmak lazım.