- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goon premium önermislerdi burada. Ben 1 ve 2 beden az az sleepy ve goon alicam sadece. Stok yapmayi düşünmüyorum.Günaydın arkadaşlar bez markası hangisini tercih edersiniz oğlumda Prima kulandm sonra değiştirmek istedgimde diğer leri pişik yaptı hangisi ile alıştırirsan öyle gider diyolar tercihiniz hangisi
Yorulup şöyle bir uzanayim deyince hareketleniyor benimki de genelde aç tok farketmiyor sanki artık. Çünkü sabahları hareketi ile uyanıyorum çoğu zaman açlıkla alakası olsa o zaman hareket etmezBirde ne fark ettim ben yorulunca bu Bebek güm güm ben çok rahat Ken yok ben tokken yok ben açken güm güm güm
Hep hareket etsinler icimiz de rahat ederYorulup şöyle bir uzanayim deyince hareketleniyor benimki de genelde aç tok farketmiyor sanki artık. Çünkü sabahları hareketi ile uyanıyorum çoğu zaman açlıkla alakası olsa o zaman hareket etmez
Ben de iyot almayı düşünüyorum . Sizinkinin markası ne acaba ?bana iyot ilacı verdi doktor
Oyuyy daha erken degilmi dönmesi içinBu çocuk dönmüş olabilir mi ya ? Artık hareketleri mide hizamda hissediyorum göğsüme çıktı nerdeyse ve mesanemde korkunç bir baskı var hiç rahat değilim reflüyü saymıyorum bile
Ay ne bileyim içerde bişeyler yaptı dünOyuyy daha erken degilmi dönmesi için
Bende de aynı şekilde. Dönmüş olabilir, zamanı artıkBu çocuk dönmüş olabilir mi ya ? Artık hareketleri mide hizamda hissediyorum göğsüme çıktı nerdeyse ve mesanemde korkunç bir baskı var hiç rahat değilim reflüyü saymıyorum bile
Erken değil, bu zamanda dönebilirler. Doğum kanalına girene kadar geçireceği süreyi baş aşağı geçirmeyi tercih edebilirler. Çoğu 32. haftaya kadar dönmüş olacak.Oyuyy daha erken degilmi dönmesi için
Oraya kadar gldikmi ya bn 30 da iniyo diye biliyorum yanlış biliyorumErken değil, bu zamanda dönebilirler. Doğum kanalına girene kadar geçireceği süreyi baş aşağı geçirmeyi tercih edebilirler. Çoğu 32. haftaya kadar dönmüş olacak.
Geldik valla, zaman su gibi. Ters dönüp hızlı büyüme sürecine girdiler. Şimdi artık yağ oranları artacak, kemikler sertleşecekOraya kadar gldikmi ya bn 30 da iniyo diye biliyorum yanlış biliyorum
Vallaha ben benimkini sadcece uyuduğunu hissediyorum gerisi yokGeldik valla, zaman su gibi. Ters dönüp hızlı büyüme sürecine girdiler. Şimdi artık yağ oranları artacak, kemikler sertleşecek
Herkesin dönmeyebilir, 32. haftaya zamanı var, hatta belki 33. Ama ben benimkinin döndüğünü hissediyorum.
Benim ki aynı aç tok farketmiyo ama bu ara bi sakin ya çocuk fazla kudurmuyoM meltemsokmen kizz ne yapym bir var bir yok enteresan birşey bu ya acikinca vurur yorulunca vurur keyfi nasıl istyosa
Hamileyken nasılsa doğunca da öyle oluyorlar. Benimki aşırı hareketli ve çok uyumuyor yaa. Ablası da böyleydi. Mor gözaltı zamanım geldi demektir, gözaltı stick stoğu yapsam iyi olacakBenim ki aynı aç tok farketmiyo ama bu ara bi sakin ya çocuk fazla kudurmuyo
Evet doğru kızımın da uyku düzeni karnımdaki gibiydi hareketleri falan bakalım oğlanın uyku düzeni iyi gibi inş bunda zorlanmamkızım gece yatmaz sabah kalkmaz modundaHamileyken nasılsa doğunca da öyle oluyorlar. Benimki aşırı hareketli ve çok uyumuyor yaa. Ablası da böyleydi. Mor gözaltı zamanım geldi demektir, gözaltı stick stoğu yapsam iyi olacak