- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.401
Benim de öyle reflü gibi geliyor bana öksürükten sonra ne varsa yukarı ordan da dışarı fırlıyorMesala benim öksürük sonrası oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle reflü gibi geliyor bana öksürükten sonra ne varsa yukarı ordan da dışarı fırlıyorMesala benim öksürük sonrası oluyor
Aynen benimde öyle malesefBenim de öyle reflü gibi geliyor bana öksürükten sonra ne varsa yukarı ordan da dışarı fırlıyor
Midede değilde yemek borusunda bekliyor sanki ne yendiyseAynen benimde öyle malesef
Mesala benim öksürük sonrası oluyor
Evet ćanm o kesin yya yedim yumurta peynir birde zeytin bir minik pide minicik ama o kadarBence gebelik reflüsü gibi kuzum bende öksürükten sonra oluyor nerdeyse doğum yapacagiz ama kusma devam
Sevdiğim şeylerden de bu kusma işi yüzünden tiksinmeye başladımEvet ćanm o kesin yya yedim yumurta peynir birde zeytin bir minik pide minicik ama o kadar
Şimdi bi bölgede toplanıp ittirmekten mi bahsediyorsun oraya yığılıp hareketsiz kalması mı kuzucum ? Bak ikisi farklı şeyler. Bence bi yere dayanması itip orada sabit kalması gayet doğal göbek deliğimden çıkacak gibi itiyor dakikalarca.Benim bir dakikadan fazla sürüyor çok fazla ittirme hissediyorjm
Benim 1 dakikadan fazla sürdüğü çok oluyor pozisyon değiştirmem gerekiyor o zaman düzeliyor ayın 24 ünde kontrolüm var 30+1 olacağım nst isterler mi acaba artık istemezse de ben istesem mi diye düşünüyorum bu kasılma olayından dolayı erken doğum riskinden dolayı çok korkuyorum
Ay yok ben yinde yerimSevdiğim şeylerden de bu kusma işi yüzünden tiksinmeye başladım
Hep göbek deliği etrafında yumruk kadar dışarı çıkıyor orası ve öylece kalıyor orda bir hareket olmuyor sonra yavaş yavaş iniyor asagiŞimdi bi bölgede toplanıp ittirmekten mi bahsediyorsun oraya yığılıp hareketsiz kalması mı kuzucum ? Bak ikisi farklı şeyler. Bence bi yere dayanması itip orada sabit kalması gayet doğal göbek deliğimden çıkacak gibi itiyor dakikalarca.
Benim de öyle kuzum. Kafası sanıyordum önce, bayram sonrası kontrole gidecektim doktora bir soracagim nedir o durum. Sert oluyor di mi bir deHep göbek deliği etrafında yumruk kadar dışarı çıkıyor orası ve öylece kalıyor orda bir hareket olmuyor sonra yavaş yavaş iniyor asagi
Bu ara beni de çok yokluyor o hareketler. Uykudan uyanmış da geriniyor sanki. Taş gibi oluyor karnım. Biraz ovalayınca geçiyorBenim de öyle kuzum. Kafası sanıyordum önce, bayram sonrası kontrole gidecektim doktora bir soracagim nedir o durum. Sert oluyor di mi bir de
çok teşekkür ederim ben bunu mağazadan indirimli 4850 ye aldım. İşi bitince letgodan yarı fiyatına satarım diye düşündümÇok güzel camım güle güle kullansın bende bunla Piercardin Plume o manuel fiyatında daha uygun onu almıştım.Ama bütçem fazla olsaydı bunu alırdım çok övüyorlar inşallah bebişinde sever
Bunlar yalancı sancılar. 8. Aydan sonra daha da sıklaşıyor vücut doguma hazırlanıyo canım.Hep göbek deliği etrafında yumruk kadar dışarı çıkıyor orası ve öylece kalıyor orda bir hareket olmuyor sonra yavaş yavaş iniyor asagi
Geçen bi kalıp tereyagını kokuyo diye attım. Kusmadım ama bütün gün o tereyagı kokusu burnuma geldikçe içim bi tuhaf olduSevdiğim şeylerden de bu kusma işi yüzünden tiksinmeye başladım
Hayrlı bayramlar amin inşallah canım seneye de kucağımizdda olurlar,Günaydın kızlar hepinize iyi bayramlar yavrularımızla ilk bayramlarımız inşallah seneyede sağlıklı şekilde kucağımızda olurlar
Taş gibi oluyor canım bende bebek diye seviyordum ama kasılma dedi doktorBenim de öyle kuzum. Kafası sanıyordum önce, bayram sonrası kontrole gidecektim doktora bir soracagim nedir o durum. Sert oluyor di mi bir de
Çok sık olmaya başladı canım benim 20. Haftadan bu yana var günde 8-10 kereyi buluyor erken doğum riskinden dolayı tedirgin oluyorumBunlar yalancı sancılar. 8. Aydan sonra daha da sıklaşıyor vücut doguma hazırlanıyo canım.
Gerçekten mi bn sürekli kasilmaymi sevdim şimdiTaş gibi oluyor canım bende bebek diye seviyordum ama kasılma dedi doktor