- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.981
Kuru dututu galiba çok iyi gln birde bol sukızlar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum .Daha geçen ay ilaç kullandım ama geçmemiş . Geçiren ve kurtulan var mıı yardım lütfenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru dututu galiba çok iyi gln birde bol sukızlar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum .Daha geçen ay ilaç kullandım ama geçmemiş . Geçiren ve kurtulan var mıı yardım lütfenn
normal yiyecek miyim yoksa kaynatıp suyu falan mıKuru dututu galiba çok iyi gln birde bol su
Kaynatip suyunu iceceksin canim taneleri ile birlikte sabah aksam taze yapip icmelisin bir bardaknormal yiyecek miyim yoksa kaynatıp suyu falan mı
Ben kızılcık meyvesini duydum doktora da danış istersen , paketli de satılıyo marketlerde .kızlar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum .Daha geçen ay ilaç kullandım ama geçmemiş . Geçiren ve kurtulan var mıı yardım lütfenn
Ben hiçbir şey kullanmıyorum. Hamd olsun iki üç aydır saçlarım falan dökülmüyorArkadaşlar hamilelikte saç bakım yağı/serumu olarak ne kullanıyorsunuz?
Özel hastane olarak benim çevremde en uygun pendik medipolArkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
Hindistan cevizi yağı , biberiye yağı kullanıyorum arada . Daha önce boyamıştım o yüzden çok sert saçım. Bir de uçlarına elseve in saç nenlendiricisi spreyini aldım doğal bi ürün değil ama saç derisine temas ettirrmediğim için kullanıyorum. Hc care gördüm alışveriş sitelerinde içinde doğal yağlar varmış onu da almayı düşünüyorum.Arkadaşlar hamilelikte saç bakım yağı/serumu olarak ne kullanıyorsunuz?
Gebze de Medarda uygun doktorlar var diye biliyorum. 800 küsürdü levent hekim isimli doktor. Meryem top diye bi kadın var o da instagramınj aktif kullanıyor . Ben oraya 1 kere gittim acil bi durumumdan dolayı hemşire çok iyiydi kiloma tansiyonuma falan baktı, güleryüzlüydü. Medicalpark a gidiyorum aylardır hiç böyle bi şey yapmadılar bana:)Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
Kaynatılıp suyu içiliyor du doktoruna sor mutlaka ama burda kızlardan duymuştum iyi gliyo diyenormal yiyecek miyim yoksa kaynatıp suyu falan mı
Gerçekten mi aa acaba o yüzden mi yurtdışında çok fazla girdirmiyorlarKızlar bugün özel ebe ile görüşmeye gittim. Şimdiye kadar kaç kere ultrasoan girdiğimi sordu. 4-5 kere dedim oo baya girmişsin dedi bundan sonra 32-36-40. haftalarda gir sık sık girme dedi. Sonuçta bebeklere ses dalgası gidiyor ve onları rahatsız ediyor dedi. Son zamanlarda girdiğim doğumlarda bebeğin eli ya kulağında ya yüzünde doğuyor dedi. Dünya sağlık örgütü bile hamilelik boyunca üç kere ultrasona girilmesini uygun görüyormuş. Çok şaşırdım.
Bnimde çok dökülen saçım maşallah dökülme durdu bir anda gittikçe gürleşitiiiBen hiçbir şey kullanmıyorum. Hamd olsun iki üç aydır saçlarım falan dökülmüyor
Ay ćanm ya bnde hep böyle sabahları sadece portakal yerine elma inan sanki bir şey yesem uçacak geçen kola icmistm midem çok yandı bir çay bardağı oda sabah açlık tavan olmuştu akşama kadar hep yüksek gösterdi ama caanm cekiyo içeceklerdenAçlık ve tokluk şekerime bakıldı bugün, yarın doktora göstereceğim ama bana yine yüksek gibi geldi.
Açlık 90, tokluk 136 çıktı. Ve kahvaltıda yediklerim: 2 yumurta, 2 tam buğdayı ekmek, domates,1 parça peynir, 1 portakal.
Yani kaçamak vs yapsam şekerim direkt çıkacakmış gibi hissettirdi
Çok güzel olmuş canım güle güle giysinKızlar tanıştırayım, ustalık eserim
Yani demekki o yüzden. Bakınca mantıklı.Gerçekten mi aa acaba o yüzden mi yurtdışında çok fazla girdirmiyorlar
Ayy benim de su gibi akardı saçlarım şimdi maşaallah neredeyse hiç dökülmüyor ama doğumdan sonra acısı çıkacakBnimde çok dökülen saçım maşallah dökülme durdu bir anda gittikçe gürleşitiii