Dün doktor değişikliği yaparak başka birine gittim. Doktor dediki plesantanın bir ucu aşağıda rahime doğru uzanıyor çok şükür tam kapatmıyor ama sadece 0.9 milim yukarıda 1-2 cm bile değil dedi. Doğum başladığında rahim açılacağı için bu durum yüzünden çok ciddi kan kaybı yaşarsın canın tehlikeye girer, hastanedeysen acil sezaryene alırız. Ama evde başlarsa ki ikinci doğum daha hızlı ilerler genellikle sıkıntı büyük olur senin için dedi. İlk doğumum normal olduğu için ben sezaryen hiç istemiyordum açıkcası çok moralim bozuldu. Birde benim (hani herkesin sol kolunda ufakta olsa iz bırakan aşısı var ya) aşı yerim çok kabarıktır colloid gelişmiş şiş durur. İlk doğumumu yapan doktor tesadüf eseri gördüğünde ay sen sezaryen istesende zor olurmuş dikiş yerinde böyle şişik kalabilir, aklında olsun dikiş dövme bunlar senin için sıkıntılı süreçler vucudun colloid geliştiriyor demekki demişti. Nasıl canım sıkkın anlatamam. 28-29. Haftada netliğe kavuşur dedi biraz daha yukarı çıkarsa sorun olmaz ama şuanki pozisyonla normal mümkün değil dedi. Bende 25+5 oldum bugün. Hiç umudum yok