- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet profilimdeki tüylü kızım küçükken travma yasayanlarin atlatmasi zor oluyor haklısınız ama daha yavruyken sahiplenirseniz alismasi daha kolay olur inanın kedi muhteşem bir terapi ne zaman canım sıkkın olsa gelir yanıma kıvrılıp uyur ne stres ne sıkıntı birşey bırakmaz. Umarım aşabilirsiniz sizdeAyy bu profildeki kedimi
Ne tatliii
Tam yemelik
Ben biraz korkuyorum
Cok seviyorum ama
Kucukken kediyle yasadigim bi olayi atlatamadim
Evdeki herkes kedi alalım diye ölüyor
uysal kedi olduktan sonra bebeler cok sansli
Valla çikolata tatlı gram umurlarında değil ekşi tuzluAaa tuzluya tepkiyi ilk defa duydum
Aslında ne güzel şeker yükselmezValla çikolata tatlı gram umurlarında değil ekşi tuzlu
Maşallah Darısı başıma ben 23+1 haftalığım belki daha zamanım vardır sık tekmelereBen bugün 27+0 oldum son bir haftadır maşaallah baya hareketli. Sahura kalkıyorum uyanık sabah uyanıyorum uyanık sanki beni kolluyor
Aa tamam canım ben görmemişim sağolasınKuzucum çok sevindim iyi olmasına
Aaa ekledim ben ama o günün sabahı bir daha bakar mısın görünmüyorsa ekleyeyim Çisil değil miydi ?
Aa seninde 2.çocukmuş hemde canım maşallah ilki neydi oğlanmıSenin kontrolün ne zaman?Masallah kuzuya ayniymisiz seninle ve benimkide kız
Aynen ilki erkek benim senin ? 4 nisanda gidecegim bende inşallahAa seninde 2.çocukmuş hemde canım maşallah ilki neydi oğlanmıSenin kontrolün ne zaman?
Los ojos marka tayt aldım trendyoldan , kumaşı aşırı kaliteli değil ama rahat ettim eğey. Bir de yarım tayt söylicem iyice sıcaklar bastırınca elbise giyerim altına o kısa yarım taytlardan diye düşündüm.Kızlar bir tane burda bir arkadaş atmış onu alacağım ev için ama hastane ve doğum sonrası için neler aldınız?Hiç paylaşan yok bir de hamilelik için dışarda giyilecek neler aldınız bana 2,3 haftaya hiç bir kıyafetim olmaz baktım bir kaç yere çok pahalı hamile kıyafetleri siz nerelerden aldınız
Ben kıyafet almadım kendime ekstra olarak evdeki eşyalarım zaten çöp olacak doğumdan sonra bir daha olmaz lastik kısımları esniyor doğum sonrası eşya alıcam kendime daha çok hastahanede ne kullanırım diye düşünüp alıyorumKızlar bir tane burda bir arkadaş atmış onu alacağım ev için ama hastane ve doğum sonrası için neler aldınız?Hiç paylaşan yok bir de hamilelik için dışarda giyilecek neler aldınız bana 2,3 haftaya hiç bir kıyafetim olmaz baktım bir kaç yere çok pahalı hamile kıyafetleri siz nerelerden aldınız
Benimde erkek canım 1.5 yaşında oğlum kızıda tadalım bakalım Az kalmış güzel haberlerle gel canımAynen ilki erkek benim senin ? 4 nisanda gidecegim bende inşallah
Hala tayt gömlek triko elbise takılıyorum ama artık bot giyemeceğim için pantolon ve elbiselere geçiş yapmam lazım. Büyük beden elbise bulursan alabilirsin canım başına hamile gelince fiyat artıyor. Bende bu hafta alışveriş yaparım herhalde,Kızlar bir tane burda bir arkadaş atmış onu alacağım ev için ama hastane ve doğum sonrası için neler aldınız?Hiç paylaşan yok bir de hamilelik için dışarda giyilecek neler aldınız bana 2,3 haftaya hiç bir kıyafetim olmaz baktım bir kaç yere çok pahalı hamile kıyafetleri siz nerelerden aldınız
Çok sevindim ameliyatın güzel geçmesine. Serklaj ameliyat sırasında riskleri olan bi operasyon. Bundan sonraki süreç için evde sadece yatmanı mı istedi? Zamanında doğum olur inşaallah hepimizin.Ben de öyle dün hemen acil serklaja alındım, artık komple açıktı neredeyse rahim ağzım tamamıyla. 15 mm ölçüldü bugün dikişten sonra. Ameliyatta herşey istediğim gibi geçti dedi. Pazartesiye kadar burada kalacağım. Sonra eve göndereceğim dedi. İlk Hedefimiz 28 dedi. Ben bugün 21+1im
Vardır muhakkak. Ben ilk hareketi 18.haftada sadece iki gün hissettim bir daha 2 hafta hiçbir şey hissetmemiştim.Maşallah Darısı başıma ben 23+1 haftalığım belki daha zamanım vardır sık tekmelere
Pazartesine kadar hastanedeyim, sonra ev dedi bakalım. İnşallahÇok sevindim ameliyatın güzel geçmesine. Serklaj ameliyat sırasında riskleri olan bi operasyon. Bundan sonraki süreç için evde sadece yatmanı mı istedi? Zamanında doğum olur inşaallah hepimizin.
Oy minikmiş daha benimki koca dana oldu artik 4bucuk yaşında insallah canim cok sagolBenimde erkek canım 1.5 yaşında oğlum kızıda tadalım bakalım Az kalmış güzel haberlerle gel canım
Ben de aşırı merak ettim. Umarım sadece girmeye zamanı yoktur, kendine bir meşgale bulmuştur. İyi olduğunu bilmek isterdim.oglak_kadini iyi misin kuzucum? Göremiyorum seni bi kaç gündür ?