• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İçelim ya hasta olmuşum Dr parol iç dedi

Geçmiş olsun bende grip oldum, ateşim çıktıkça günde 1 kere parol aldım ve strepsil tablet ve mentollü şeker, bugün 3. Gün biraz daha iyiyim. Boğazıma ballı karabiber sürüp tülbentle sardım o çok etki etti, iyi geldi ve yumuşattı boğazımı. Yenilmediği içinde güvenli hoş aynı karışımı yedimde dün limon ekleyip ama ne kadar olsa da çok şekerli şeyler yemek istemiyorum.

Ayın 13 ünde 1607 ydi beta hcg ayın 15 in de verdim 3609 olmuş kese görünür mü sizce bide artış çok mu
Bence gayet güzel artış, sen de benim gibi daha keseyi goremeyenlerdensin:) bugün acile de gittim ama ultrason yok acilde akşamları calismiyor sabah gel baktiralim dedi 🤦🏻‍♀️ bir umut gitmiştim. Sağ kasığımda inceden inceye bir ağrı, omuz ağrısı tutulması falan vardı iki akşam da lekelenme olmuştu bir umut bakarlar alttan da olsa keseyi rahimde görürsem rahatlarim dedim ama yine olmadı cumartesi gününü bekliycem yine, benim de salı günü 1613 tü bugün en az 3200 eğer artış devam ediyorsa cumartesiye 6500 civarı olur en az diye düşünüyorum artık alttan görünür heralde, sen de 17 sinde gitsen bence görünür

Anladım Rabbim şifa versin sağlıkla geçir inşallah bu dönemlerini canım 🤗
Amin inşallah canım Şubat anneleri grubundan ayrılmak zorunda kalmıştım, bu gruptan da ayrılmam inşallah 🤲 kimse ayrılmadan hep birlikte doğum yapıp öyle çıkalım inşallah bu gruptan 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲

Normalde çok yoğun olan bir doktordan hamileliği kanda tespit eder etmez randevu almıştım ayın 18 ine, TurnaBulut TurnaBulut sen dün lekelenme oldu alttan baktılar ondan mı oldu ki diyince anında randevumu iptal etmiştim, normalde o iptal ettiğim randevunun anında kapılması lazımdi ama gece bakayım bı ne zamana en yakın randevu dedim ve baktım kiiii o iptal ettiğim randevu duruyor geri aldım 😂😂 kan sulandırıcı iğne artı hap kullandığım için dış gebelik fikri aşırı korkunç geldi doktorum korkutmustu iğne ilaç kullandığın için keseyi erkenden görmemiz lazım dış gebeliği bı elememiz lazım Allah korusun dış gebelik olursa erken farkedemezsek iç kanama vs olur kurtaramayiz seni demişti ondan yusuf yusufum 😂😂 stresten bütün kaslarım kasıldı bence omuz boyun sırt tutuldu hareket edemiyorum 🤦🏻‍♀️ böyle stres yapıp duracagima bu cumartesi gidip alttan da olsa baktirayim dedim en son

Normalde çok yoğun olan bir doktordan hamileliği kanda tespit eder etmez randevu almıştım ayın 18 ine, TurnaBulut TurnaBulut sen dün lekelenme oldu alttan baktılar ondan mı oldu ki diyince anında randevumu iptal etmiştim, normalde o iptal ettiğim randevunun anında kapılması lazımdi ama gece bakayım bı ne zamana en yakın randevu dedim ve baktım kiiii o iptal ettiğim randevu duruyor geri aldım 😂😂 kan sulandırıcı iğne artı hap kullandığım için dış gebelik fikri aşırı korkunç geldi doktorum korkutmustu iğne ilaç kullandığın için keseyi erkenden görmemiz lazım dış gebeliği bı elememiz lazım Allah korusun dış gebelik olursa erken farkedemezsek iç kanama vs olur kurtaramayiz seni demişti ondan yusuf yusufum 😂😂 stresten bütün kaslarım kasıldı bence omuz boyun sırt tutuldu hareket edemiyorum 🤦🏻‍♀️ böyle stres yapıp duracagima bu cumartesi gidip alttan da olsa baktirayim dedim en son
Çok mantıklı stresli beklemek çok zor git direk alttan muayenenin hiç bir zararı yok korkmana gerek yok. Keseye kese çevresine bakıyor iyice. Kese çevresinde kanama var mı ona da bakıyor önlem olur senin için

İnşallah iyi olsun yavrular, kafamda sürekli kuruyorum 🥲

Gerçekten mi ben dün vårdcentrali aradım barnmorska için, personnummerimi aldı biz sizi ararız dedi sonra ne arayan var ne soran. Ben Uppsala’nın kuzeyinde Skutskär’da oturuyorum. Siz hangi ilde oturuyorsunuz?
Biz Stockholm deyiz. Size özelden yazayım.

Back