- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.821
Crp sağlık ocağında yüksek çıkmıştı ağrım da vardı gece ateşde çıktıNe için canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crp sağlık ocağında yüksek çıkmıştı ağrım da vardı gece ateşde çıktıNe için canım
Ben iciyorum vallaIhlamur icebiliyor muyduk
Birazcık çekicez maalesefYemegi zor yedim bende bitiremedm ya midem kalkti. Bir de sabah oluyor uyandiysam geri uyuyamiyorm bulanti hissinden.
İçebilirsin limonlu ıhlamur. Günde 2 fincan.İçelim ya hasta olmuşum Dr parol iç dedi
Tuzlu seyler nedense beni daha kötü yapiyor. Tatli bastiriyor bulantimiBirazcık çekicez maalesef
İçelim ya hasta olmuşum Dr parol iç dedi
Evet canım pıhtılasma çıktı trambofoli paneli testlerine göre genlerimin ikisindePıhtılaşmamı var canım
Artış iyi bence çok değil, olması gerektiği gibi. Kese de görünür diye düşünüyorumAyın 13 ünde 1607 ydi beta hcg ayın 15 in de verdim 3609 olmuş kese görünür mü sizce bide artış çok mu
İnşallah onlarda geçer biterVar canım kusma maalesef. Özellikle akşamları çok kusuyorum midem bulanıyo bişey yiyemiyorum.
İnşallah canım benim iki dünde çok artmış gibi geldi banaArtış iyi bence çok değil, olması gerektiği gibi. Kese de görünür diye düşünüyorum
Bence gayet güzel artış, sen de benim gibi daha keseyi goremeyenlerdensin:) bugün acile de gittim ama ultrason yok acilde akşamları calismiyor sabah gel baktiralim dedi bir umut gitmiştim. Sağ kasığımda inceden inceye bir ağrı, omuz ağrısı tutulması falan vardı iki akşam da lekelenme olmuştu bir umut bakarlar alttan da olsa keseyi rahimde görürsem rahatlarim dedim ama yine olmadı cumartesi gününü bekliycem yine, benim de salı günü 1613 tü bugün en az 3200 eğer artış devam ediyorsa cumartesiye 6500 civarı olur en az diye düşünüyorum artık alttan görünür heralde, sen de 17 sinde gitsen bence görünürAyın 13 ünde 1607 ydi beta hcg ayın 15 in de verdim 3609 olmuş kese görünür mü sizce bide artış çok mu
Anladım Rabbim şifa versin sağlıkla geçir inşallah bu dönemlerini canımEvet canım pıhtılasma çıktı trambofoli paneli testlerine göre genlerimin ikisinde
Amin inşallah canım Şubat anneleri grubundan ayrılmak zorunda kalmıştım, bu gruptan da ayrılmam inşallah kimse ayrılmadan hep birlikte doğum yapıp öyle çıkalım inşallah bu gruptanAnladım Rabbim şifa versin sağlıkla geçir inşallah bu dönemlerini canım
Artış normal canım 1500 üzerinde kese karından rahat görünüyor. MaşallahAyın 13 ünde 1607 ydi beta hcg ayın 15 in de verdim 3609 olmuş kese görünür mü sizce bide artış çok mu
Çok mantıklı stresli beklemek çok zor git direk alttan muayenenin hiç bir zararı yok korkmana gerek yok. Keseye kese çevresine bakıyor iyice. Kese çevresinde kanama var mı ona da bakıyor önlem olur senin içinNormalde çok yoğun olan bir doktordan hamileliği kanda tespit eder etmez randevu almıştım ayın 18 ine, TurnaBulut sen dün lekelenme oldu alttan baktılar ondan mı oldu ki diyince anında randevumu iptal etmiştim, normalde o iptal ettiğim randevunun anında kapılması lazımdi ama gece bakayım bı ne zamana en yakın randevu dedim ve baktım kiiii o iptal ettiğim randevu duruyor geri aldım kan sulandırıcı iğne artı hap kullandığım için dış gebelik fikri aşırı korkunç geldi doktorum korkutmustu iğne ilaç kullandığın için keseyi erkenden görmemiz lazım dış gebeliği bı elememiz lazım Allah korusun dış gebelik olursa erken farkedemezsek iç kanama vs olur kurtaramayiz seni demişti ondan yusuf yusufum stresten bütün kaslarım kasıldı bence omuz boyun sırt tutuldu hareket edemiyorum böyle stres yapıp duracagima bu cumartesi gidip alttan da olsa baktirayim dedim en son
Biz Stockholm deyiz. Size özelden yazayım.İnşallah iyi olsun yavrular, kafamda sürekli kuruyorum
Gerçekten mi ben dün vårdcentrali aradım barnmorska için, personnummerimi aldı biz sizi ararız dedi sonra ne arayan var ne soran. Ben Uppsala’nın kuzeyinde Skutskär’da oturuyorum. Siz hangi ilde oturuyorsunuz?