• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlarr nasılsınızz, 7+5ten selamlar herkese😍🥰 bulantılarınız ne durumda benim üç gündür iyice arttı gece gündüz farketmiyor artık sürekli başım dönüyor kusmada eşlik ediyor artık, özellikle geceleri daha kötüyüm sizlerdede gece bulantısı artan var mı 💜
6. haftadayım, bende çok hafif bulantı var, ama çok rahatsız etmiyor, bu şekilde devam ederim inşallah. gece saatlerinde benim de biraz artıyor.

Tamam teşekkür ederim kızlar gündüz fitil olarak gecede içerim daha mantıklı aşırı uyku yapıyor bana hem yavaş yavaş işlerimi de yaparım birde içince fark ettim ağrım varmış farkında değilmişim progestan kullanınca ağrım gidiyor ilacın etkisi geçince gene ağrım oluyor düzenli içicem bilmiyorum belki kendimi çok dinliyorum ama şükür şuan daha iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar durdu mu? Birde serumdan mı bilmem bugün hiç bulantım olmadı rahat rahat yemekte yedim
Daha iyi olmana sevindim canım. Sorunsuz ilerler insallah 🙏🙏 beni halsizlik uyku ve basagrisi vurdu bugun yerimden kalkmak istemiyorm valla

Tamam teşekkür ederim kızlar gündüz fitil olarak gecede içerim daha mantıklı aşırı uyku yapıyor bana hem yavaş yavaş işlerimi de yaparım birde içince fark ettim ağrım varmış farkında değilmişim progestan kullanınca ağrım gidiyor ilacın etkisi geçince gene ağrım oluyor düzenli içicem bilmiyorum belki kendimi çok dinliyorum ama şükür şuan daha iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar durdu mu? Birde serumdan mı bilmem bugün hiç bulantım olmadı rahat rahat yemekte yedim
Yok canım durmadı ama çok şükür artmadı da idare ediyoruz. Şu dönemi evde geçirmek çok isterdim 😂

ya kızlar ben 6+0'da gittim doktor bana 5 haftalık dedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi beni biraz geç mi çağırdı kalp atışı için sizce
Kese ile tuttuğum hafta uyumlu olmayabilir 6 da gidip 5 dediyse geç döllenme falan olmuştur 7. Hafta içinde kalp atışı duyuluyor o yüzden iki hafta demesi normal canım

Back