• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İçebilirsin limonlu ıhlamur. Günde 2 fincan.
Geçmiş olsun 🫠
sagolasın canım ıkı fıncan ıctım aartık ılık su ıcıyorum burnum tıkandı yaaaaaa dun gece acıle gıttım betayı ondan ölçtu bakalım artıyor mu dıye dusuyor olsaydı ılaç verecektı.

Bence gayet güzel artış, sen de benim gibi daha keseyi goremeyenlerdensin:) bugün acile de gittim ama ultrason yok acilde akşamları calismiyor sabah gel baktiralim dedi 🤦🏻‍♀️ bir umut gitmiştim. Sağ kasığımda inceden inceye bir ağrı, omuz ağrısı tutulması falan vardı iki akşam da lekelenme olmuştu bir umut bakarlar alttan da olsa keseyi rahimde görürsem rahatlarim dedim ama yine olmadı cumartesi gününü bekliycem yine, benim de salı günü 1613 tü bugün en az 3200 eğer artış devam ediyorsa cumartesiye 6500 civarı olur en az diye düşünüyorum artık alttan görünür heralde, sen de 17 sinde gitsen bence görünür
Bende dayanamadım sabaha gidicem bakalım gorecek mi ama görünmez büyük ihtimalle

Geçmiş olsun bende grip oldum, ateşim çıktıkça günde 1 kere parol aldım ve strepsil tablet ve mentollü şeker, bugün 3. Gün biraz daha iyiyim. Boğazıma ballı karabiber sürüp tülbentle sardım o çok etki etti, iyi geldi ve yumuşattı boğazımı. Yenilmediği içinde güvenli hoş aynı karışımı yedimde dün limon ekleyip ama ne kadar olsa da çok şekerli şeyler yemek istemiyorum.
gece gece tavuk kaynatıyırum suyunu ıcıcem lımon sıkıp kotu zamana denk geldı canım yarın tulbentı yapayım ben de

toxoplazma kedilerden geçen bir parazit toxoplazma IGG pozitif bağışıklığın oldugu anlamına gelıyor
İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyor

İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyor
Aynen öyle canım her şeye dikkat etmemiz gereken bir dönem ben de pazar günü keseyi gorebilirsem iyi olacak başta hiç istemedim kabullenemedim ilk gün çok ağladım napicam ben diye ama ilk şokun etkileriydi sanırım.. şimdi de bunca yıl sonra mucizevi şekilde gelip de beni bırakırsa üzülürüm. Geç döllenme olmuş ama beta iyi artıyor bakalım.

Aynen öyle canım her şeye dikkat etmemiz gereken bir dönem ben de pazar günü keseyi gorebilirsem iyi olacak başta hiç istemedim kabullenemedim ilk gün çok ağladım napicam ben diye ama ilk şokun etkileriydi sanırım.. şimdi de bunca yıl sonra mucizevi şekilde gelip de beni bırakırsa üzülürüm. Geç döllenme olmuş ama beta iyi artıyor bakalım.
İnşallah canım ya keseyi görene kadar farkına tam varamıyorsun bi yandan umutlanmayım falan diyorsun tam heyecanı yaşayamıyorsun ama keseyi görünce sanki hamile olduğunun haberini ilk kez almış gibi oluyorsun 😍😍😇💃

İnşallah canım ya keseyi görene kadar farkına tam varamıyorsun bi yandan umutlanmayım falan diyorsun tam heyecanı yaşayamıyorsun ama keseyi görünce sanki hamile olduğunun haberini ilk kez almış gibi oluyorsun 😍😍😇💃
hadi bakalım dediğin gibi su anda farkında değilim hala sadece elimde kan testi ve ağrıyan memeler var. :D

Back