2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim bu sözlüğüm her şeyi kafasına göre düzeltiyor saçma mesajlar çıkıyor hızlı yazıyorum düzenle butonu yok muydu mesajlarda

Ay bende de var o yaaa. Off normal boyutta yemek yiyorum ama karnım davul gibi. Sürekli gaz çıkarıyorum ağızdan. Davul gibiyim. Patlıycam galiba

Ağrım yok lekem yok göğüs hassasiyeti var sadece Bi de koku hassasiyeti bazen midem bulanıyor bulantı için de erken sanki bilemedim neyse hayırlısı neyse o olsun
Benimde öğrenmeden önce vardı hep bulantılarım testten sonra kayboldu yani herkesin bünyesi farklı . Ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğin

Beylikdüzünde ev işyeri Nişantaşı’nda rumelide çok ikiye bölünmüş durumdayız gidemiyorum Şuan o kadar yolu
Ooo baya bölünmüş benim ev okul burada tuzladan çıkmayı da pek sevmiyorum. Başka yerler çok kalabalık geliyor bana

bütün pahalı şeylerimiz duruyo bebek arabası kanguru süt sağma makinası sepet beşik elektronik ana kucağı oto koltuğu gibi gibi enflasyon beni yıkamaz

En zoru bebek arabası seçimi zaten. Hafif olup katlanıp arabaya rahat sığsın mı büyük konforlu koca tekerlekli mi olsun derken ohoooo

Aynen sizin ilk seferki çılgınlıkları yapmamıza izin vermeyin

Sjsksj kızlar sepet beşik nooo sadece görsel kullanış yok onun yerine babybjörn anakucağı alın valla daha kullanışlı kolik bebekle 8 beşik ve türevi denemiş biri olarak söylüyorum
Bebek arabası önce travel aldım evet hantal ama konforlu 2,5 3 yaş arası hamilton r1 aldım ve beni taşıyabiliyor çocuk arabası benim elim kolum çünkü gezmeyi seviyoruz olmasa napardım

He bide pıset meselesi var ki heryere taşı uyudu mu kıpırdatmadan olduğu gibi pıt içeri, ister oto koltuğu ister ana kucağı inanılmaz rahatlık oluyor aslında

Süpersin valla ne güzel ayrontıalr bi de meme ucu için krem balsam merhem ne olursa yazarsan şimdiden başlayım diyorum

Kızlar ayrıca normalde de sağlıklı bireye günde bir adet yumurta tavsiye ediyoruz zaten. Ama gebelikte özellikle günde 1 yumurta tüketin mutlaka önemli. Hatta hep haşlama değil tereyağında yapın bir güzel banın. Vücudun doymuş yağ alması gerekiyor doğal yoldan yoksa çikolataya tatlıya düşersiniz istemsiz kilo artışına gider benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…