2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Evet yumurtaya dikkat edelim

Yaa bende kendimde farklilik var zannettim yerimden zor kalkiyorum sanki daha ileriymis gibi eşimde simdiden boyleysen yandık diyor birazda lekelenme gorunce korktummm gideyim dedim ama kucuk oldugu icin yapacagi biseyde yok hocanin valla hayirlisi olsun bakalimm

İlk 3 ay öyle biraz sancılı sonra 2. Trimesterda hamile olduğunu bile unutuyorsun çok rahat dediler

Progesteron hormonuna da baktır canim 20 nin üstünde olması gerekiyor, altında olursa lekelenme vs olabiliyor

Ben cuma diyetisyene gideceğim. En az kilo ile kaliteli ilerlesin.

İşte nette bir sürü zırva var dis gevezelik boş gebelik mol gebelik hepsinin belirtileri de normal gebelik belirtileri
Okuma okuma, araştırma ben de araştırıp duruyorum Allah'ım neden cahil yaratmadin beni diye sorup duruyorum sonra keşke hiç birini bilmeseydim hiçbir şey bilmeseydim aaaa hamile kaldım tamam kaldı 1 ay gitti kaldı 8 ay diyip sadece gün saysaydim

Süpersin valla ne güzel ayrontıalr bi de meme ucu için krem balsam merhem ne olursa yazarsan şimdiden başlayım diyorum
Şöyle ki ben biraz zeytin yağı ile gittim sonra onuda bıraktım eğer emzirirken memeyi iyi tutyurursanız ki inşallah hepimiz o günleri misler gibi görelim o zaman yara olmaz. Ben kremi sürünce emzirme olayını pek sevöeöiştim düşününce ki önden sürüyo olmanın faydası olmaz demişti o zaman gebe okulındaki hemşire
Sonra gelsin kilolalar ekmek benim aşkım çok seviyorum hamur işi ekmek tüketsem direk şişiyorum ya

Karbonhidrata dikkat dedi özellikle bana. Tam buğday ye zaten beyazı unut o da günde en fazla 3-4 dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…