- 22 Nisan 2015
- 117
- 121
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.681
Evet yumurtaya dikkat edelimKızlar ayrıca normalde de sağlıklı bireye günde bir adet yumurta tavsiye ediyoruz zaten. Ama gebelikte özellikle günde 1 yumurta tüketin mutlaka önemli. Hatta hep haşlama değil tereyağında yapın bir güzel banın. Vücudun doymuş yağ alması gerekiyor doğal yoldan yoksa çikolataya tatlıya düşersiniz istemsiz kilo artışına gider benden söylemesi
Yaa bende kendimde farklilik var zannettim yerimden zor kalkiyorum sanki daha ileriymis gibi eşimde simdiden boyleysen yandık diyorBenimle belirtilerin aynı aşırı şişlik sanki çok yemiş patlayacak gibiydim 5 gün sürdü gaz sıkışması hala devam ediyor. Normal canım bence artışın da çok iyi doktor için erken bence kese görünmez zaten. 3 gün sonra verebiliyorsan bir kere saha ver önümüzdeki hafta içi doktora git keseyi görmek için.
Ben bir keseyim göreyim sat belli olsun pazar günü her şey iyiyse ekletecegimBenim bilgilerim de eklensin istiyorum buraya ama paylaşılan tıklayın linkine bastığımda sürekli hata veriyor , nasıl yapabilirim?
İlk 3 ay öyle biraz sancılı sonra 2. Trimesterda hamile olduğunu bile unutuyorsun çok rahat dedilerYaa bende kendimde farklilik var zannettim yerimden zor kalkiyorum sanki daha ileriymis gibi eşimde simdiden boyleysen yandık diyorbirazda lekelenme gorunce korktummm gideyim dedim ama kucuk oldugu icin yapacagi biseyde yok hocanin valla hayirlisi olsun bakalimm
Progesteron hormonuna da baktır canim 20 nin üstünde olması gerekiyor, altında olursa lekelenme vs olabiliyorMerhaba kizlar adetim gecikince kan verdim 141 cikti 2 gun sonra bugun test verdigimde degerim 446 cikti ama karnimda sislik tarzi gaz sıkışması gibi bisey var vede bugun kahverengi lekelenme oldu normal mi sizce yarin kadin dogumdan randevu aldim boyle olunca gitsem mi iptal mi etsem aranizda bunlari yasayan oldu mu acaba
Lansinoh en iyi krem canımMeme demişken benim sağ memem ekstra büyüdü çok hassa. Ve ucu biraz yarıldı gibi oldu erken değil mi ya? Şimdiden biletler sürsem mi ne sürsem hangi marka en iyisi
Bende en çok onu duydum şimdiden stok yapayımLansinoh en iyi krem canım
Herhangi bir doktorda yaptirabilir miyim acabaProgesteron hormonuna da baktır canim 20 nin üstünde olması gerekiyor, altında olursa lekelenme vs olabiliyor
Ben cuma diyetisyene gideceğim. En az kilo ile kaliteli ilerlesin.Yumurta
Muz
Yoğurt
Ceviz
Kabak Çekirdeği
Ispanak
Avakado
Bunlar kilo anlamında kalorisi düşük ama bebeğe en yararlı olan besinler
Akşam 8 den sonra hiç birşey yemeyin çok acıkır gibi olursanız biraz kabak çekirdeği ya da 5-6 badem
2. Trimester en rahatı kuş gibisin. 3. Tri.ester de penguen oluyorsun.İlk 3 ay öyle biraz sancılı sonra 2. Trimesterda hamile olduğunu bile unutuyorsun çok rahat dediler
Bize de yaz tüyolarıBen cuma diyetisyene gideceğim. En az kilo ile kaliteli ilerlesin.
Okuma okuma, araştırma ben de araştırıp duruyorum Allah'ım neden cahil yaratmadin beni diye sorup duruyorum sonraİşte nette bir sürü zırva var dis gevezelik boş gebelik mol gebelik hepsinin belirtileri de normal gebelik belirtileri
Şöyle ki ben biraz zeytin yağı ile gittim sonra onuda bıraktım eğer emzirirken memeyi iyi tutyurursanız ki inşallah hepimiz o günleri misler gibi görelim o zaman yara olmaz. Ben kremi sürünce emzirme olayını pek sevöeöiştim düşününce ki önden sürüyo olmanın faydası olmaz demişti o zaman gebe okulındaki hemşireSüpersin valla ne güzel ayrontıalrbi de meme ucu için krem balsam merhem ne olursa yazarsan şimdiden başlayım diyorum
Sonra gelsin kilolalar ekmek benim aşkım çok seviyorum hamur işiKızlar ayrıca normalde de sağlıklı bireye günde bir adet yumurta tavsiye ediyoruz zaten. Ama gebelikte özellikle günde 1 yumurta tüketin mutlaka önemli. Hatta hep haşlama değil tereyağında yapın bir güzel banın. Vücudun doymuş yağ alması gerekiyor doğal yoldan yoksa çikolataya tatlıya düşersiniz istemsiz kilo artışına gider benden söylemesi
Arkadaşım çatlak için kutu kutu bitirdi sonuçLansinoh en iyi krem canım
Karbonhidrata dikkat dedi özellikle bana. Tam buğday ye zaten beyazı unut o da günde en fazla 3-4 dilimŞöyle ki ben biraz zeytin yağı ile gittim sonra onuda bıraktım eğer emzirirken memeyi iyi tutyurursanız ki inşallah hepimiz o günleri misler gibi görelim o zaman yara olmaz. Ben kremi sürünce emzirme olayını pek sevöeöiştim düşününce ki önden sürüyo olmanın faydası olmaz demişti o zaman gebe okulındaki hemşire
Sonra gelsin kilolalar ekmek benim aşkım çok seviyorum hamur işiekmek tüketsem direk şişiyorum ya
Sanırım bende gidicem midem bulandıkça kuru simit ekmek yedim hemen yasıdı tartıya kör olmayasıcaBen cuma diyetisyene gideceğim. En az kilo ile kaliteli ilerlesin.
Tam karşımda fırın var ve sürekli ekmek kokusu geliyo üff sıcacıkk ekmek nasıl güzel oluyo gelde tut resmen karşı binam fırınKarbonhidrata dikkat dedi özellikle bana. Tam buğday ye zaten beyazı unut o da günde en fazla 3-4 dilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?