- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.641
Benimle belirtilerin aynı aşırı şişlik sanki çok yemiş patlayacak gibiydim 5 gün sürdü gaz sıkışması hala devam ediyor. Normal canım bence artışın da çok iyi doktor için erken bence kese görünmez zaten. 3 gün sonra verebiliyorsan bir kere saha ver önümüzdeki hafta içi doktora git keseyi görmek için.Merhaba kizlar adetim gecikince kan verdim 141 cikti 2 gun sonra bugun test verdigimde degerim 446 cikti ama karnimda sislik tarzi gaz sıkışması gibi bisey var vede bugun kahverengi lekelenme oldu normal mi sizce yarin kadin dogumdan randevu aldim boyle olunca gitsem mi iptal mi etsem aranizda bunlari yasayan oldu mu acaba
Ben kullanıyorum canim bu aksam bas agrima da iyi geldi arada huzursuz bacak sendromu oluyor bende iyi geliyor. Doktora sormustum evde varsa kullan dediAranızda magnezyum kullanan var mı ? Henüz erken mi magnezyum kullanmak için benim baş ağrıma iyi geliyo şimdi kullanmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim :/ 6+2 gebelik.
Normal canım bazen günde bazen iki günde bir iki katına çıkıyorKızlar merhaba
Cuma 115
Pazartesi 443
Çarşamba gece yani 2.5 3 gün gibi 1440
Bu artış çok mu hızlı normalde biraz daha yavaş artması lazım değil mi
Yahu sen yine öğür yalandan karnını tut uzat bacaklarını belim koptu de kim nerden bilcek bırak gelmesin bulantı
Sağol balım babam der hep bizim vücudumuz zayıf der öyle sanırım nasıl rahatladım nasıl iyiyim şuan anlatamam ilaçlar aşırı uyku yapıyormuş aşırı uykum var ama oğlum anne anne deyip bırakmadı beni annemi çağardım uyuyabilirsem uyicam şimdiEvet biliyorum hayatım inan bende aynıydım ama düşük tehlikesiyle ilişkilendiremiyorum açım diye ağladım 2 ay boyunca insan su içince kusar mı ? Ben kusuyodum. Sağlıkla tutunsun bebişin inşallah şifa olsun serumhaberdar et bizide
Yaptı serumda taktı progestan mı ilaç onuda verdi beyaz kapsül günde 2 kullanıcam şuan daha iyiyimÇok geçmiş olsun canım benim ya çok üzüldümdikkat et ayağa kalkma , doktor proluton iğne yaptı mı düşük yapmayı engelliyor
Kızlar lekelenmeyi hafife almayın bence birde devlet yerine imkanınız varsa bir kere özele gidin inanın kaç sefer devlete gitsem yazmazdı şu ilaçları vermezdi yaniBenim de yine lekelenme saatim geldi sanırımyine renk değişti bej mi desem aşırı açık bir kahverengi
Progestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusundaYaptı serumda taktı progestan mı ilaç onuda verdi beyaz kapsül günde 2 kullanıcam şuan daha iyiyim
Baktım biraz normal gibi 4 kat atanlar bile var hamile kalmayalım o kadar uzun zaman oldu ki herkesi unutmuşum. Sanki iki günde iki kat artmaliydiNormal canım bazen günde bazen iki günde bir iki katına çıkıyor
Boyum 1.57 canim biraz zayıfım yani ideal kilomun altında ama ilk gebeligim 42yle başlamıştı bu 45le basladi bu bile büyük bisey benim icinboyunla orantılı mı yoksa çok zayıf mısın
Çok yükselmesinden değil az yükselmesinden korkBaktım biraz normal gibi 4 kat atanlar bile var hamile kalmayalım o kadar uzun zaman oldu ki herkesi unutmuşum. Sanki iki günde iki kat artmaliydi
Vuruldum hatta farkında olmadan bir tanede daha başka doktora yazdırdık seruma katılacak iğne sanıp şuan hazladan 1 tane var doktor kanama olursa yapabileceğim iğne serum hap dedi bunlar tutarsa tutar bunlar bile tutmazsa Allahtan dedi gerçekten aşırı ilgilendi kese sağlıklı dedi şükür dua ediyorum şükrediyorum ayetel kürsi okuyorum devamlıProgestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
İşte nette bir sürü zırva var dis gevezelik boş gebelik mol gebelik hepsinin belirtileri de normal gebelik belirtileriÇok yükselmesinden değil az yükselmesinden kork
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaVuruldum hatta farkında olmadan bir tanede daha başka doktora yazdırdık seruma katılacak iğne sanıp şuan hazladan 1 tane var doktor kanama olursa yapabileceğim iğne serum hap dedi bunlar tutarsa tutar bunlar bile tutmazsa Allahtan dedi gerçekten aşırı ilgilendi kese sağlıklı dedi şükür dua ediyorum şükrediyorum ayetel kürsi okuyorum devamlı
Aynen beta çok değişken mesela ikizde çok hızlı ama erkek bebekte de hızlı artabilirmiş. Sende İstanbuldaydın dimi hangi semt ?Baktım biraz normal gibi 4 kat atanlar bile var hamile kalmayalım o kadar uzun zaman oldu ki herkesi unutmuşum. Sanki iki günde iki kat artmaliydi
Sende haklısın kuzu daha araştırsak bisürü şey çıkarırlarİşte nette bir sürü zırva var dis gevezelik boş gebelik mol gebelik hepsinin belirtileri de normal gebelik belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?