- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.621
Bak işteBu kadar aynı olur doktor da o da tartıldı 69 geldi ya. Almıyor adam kiloyu. Evlenmeden önce çok zorla 73 e çıktı takım güzel dursun dedimEvlenince geri bana verdi kiloları sanki
Meme demişken benim sağ memem ekstra büyüdü çok hassa. Ve ucu biraz yarıldı gibi oldu erken değil mi ya? Şimdiden biletler sürsem mi ne sürsem hangi marka en iyisiAman hic umrumda degil zaten bebişim saglikla dogsun sonra veririm kilomu nolcak 2. Den sonrada memeleri yaptiririm ohhh misss
ben de 85 ile hamile kaldım diyetisyene gidecektim bende kaldı95 kiloyum bu ayda olmazsa gebelik spora gidecektim kaldım öyle gidemedim
Benim memeler bağımsızlığını ilan etti kimlik çıkarıcam onlara. Yer çekimini çok seviyorlarAman hic umrumda degil zaten bebişim saglikla dogsun sonra veririm kilomu nolcak 2. Den sonrada memeleri yaptiririm ohhh misss
napcazzzzzBenim memeler bağımsızlığını ilan etti kimlik çıkarıcam onlara. Yer çekimini çok seviyorlar
Kız sag meme buyumesi erkek diyorlarMeme demişken benim sağ memem ekstra büyüdü çok hassa. Ve ucu biraz yarıldı gibi oldu erken değil mi ya? Şimdiden biletler sürsem mi ne sürsem hangi marka en iyisi
gecmis olsun canimmFelaket omuz ağrım var hanımlar, çok fena tutuldum, daha once dış gebelik geçiren oldu mu
Kasıktan sonra sırt omuz boyna geçmişti ağrım. Sen kötüye niye yoruyorsun düşünme öyle şeyleriFelaket omuz ağrım var hanımlar, çok fena tutuldum, daha once dış gebelik geçiren oldu mu
Beta takibi yapmış mıydın hiç ne bileyim lekelenme oldu dünden beri, bugün felaket tutuldu omzum boynumKasıktan sonra sırt omuz boyna geçmişti ağrım. Sen kötüye niye yoruyorsun düşünme öyle şeyleri
Kreme merheme erken mi senceİnan bi fikrim yok bi emzirelim de hayırlısıyla
Yerleşme kanaması diyorlar kahverengi demiştin o sıkıntı olmuyor genelde. Bende 3 gün önce çok az oldu iki damla kahve gibi. Beta 858 çıkınca geçen çarşamba başka gerek yok dedi artış güzel deyip bir hafta sonraya çağırdı. Ama ciddi kanamam var diyorsan bi kan ver beta çok hızlı düşüşe geçiyor zaten belli olurBeta takibi yapmış mıydın hiç ne bileyim lekelenme oldu dünden beri, bugün felaket tutuldu omzum boynum
Yok canım dış gebelik geçirirken beta takibi yapmış mıydın hiçYerleşme kanaması diyorlar kahverengi demiştin o sıkıntı olmuyor genelde. Bende 3 gün önce çok az oldu iki damla kahve gibi. Beta 858 çıkınca geçen çarşamba başka gerek yok dedi artış güzel deyip bir hafta sonraya çağırdı. Ama ciddi kanamam var diyorsan bi kan ver beta çok hızlı düşüşe geçiyor zaten belli olur
Hangi Dr gidiyorsun canım ben de antepteyimBu arada Gaziantep'e yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?