2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim boyumda 1,67.
Kiloma bakmayın 74le doğurdum paşalar gibi kustuğum 7 kiloyu geri alıp birde üzerine 24 kilo almıştım
Maşallah Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim

Maşallah Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim
Bende 54le evlendim 6,5 senelik evliyim kocam tanrının cezası 58 kilo asabımı bozuyor makarnayı ekmekle yiyen adam

Ben son calistigim yerde 10 kilo almistim yemekleri kötüydü disardn yiyorduk cok abartmistim bende 60 lari goreyim en azindan diyordm olmadi bee

Ben son calistigim yerde 10 kilo almistim yemekleri kötüydü disardn yiyorduk cok abartmistim bende 60 lari goreyim en azindan diyordm olmadi bee
Aman olsun be kilo alınır verilir çatlaklar olur bunlar hep doğal bi daha mı gelcez dünyaya mantığını koşulsuz savunuyorum. Vücutlar değişir

Bende 54le evlendim 6,5 senelik evliyim kocam tanrının cezası 58 kilo asabımı bozuyor makarnayı ekmekle yiyen adam
Bu kadar aynı olur doktor da o da tartıldı 69 geldi ya. Almıyor adam kiloyu. Evlenmeden önce çok zorla 73 e çıktı takım güzel dursun dedim Evlenince geri bana verdi kiloları sanki

O çok kötü oluyor işte. Bende akşam geç saatlerde yemekten oldu zaten. Eşimle mesaileri ayarlayamadık. Ben tekken hafif yiyordum geç olunca ama eşim işin içine girince gece ziyafet çekiyor gibi yedik içtik bana yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…