• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Doktorum özellikle beslenmemin üzerinde durdu. Çok dikkat edin sağlıklı kese sağlıklı birey için çok önemli dedi. Öğlenleri mutlaka bi yemek bi çorba dedi. Karbonhidrata dikkat tam buğday yemeye çalışın sabah kahvaltıda iki dilimi geçmeyin akşam da yine bir iki dilim en fazla
Ay ben hamile olduğumu bilmeden neler yiyip içtim bir bilseniz 🥹

Aslında bakıldığında çok imkansız rakamlar değil (muayene ücreti ikili test ücreti vs düşününce) özel hastane fiyatları malum. Yine doktoruma güvenicem yaptır yaptırma demesini beklicem sanırım 😁
Kromozomların sayılıp herşeyin net çıkması cezbetti beni 😇 bi de cinsiyet tabi erkenden alışverişini rahatlıkla yapabilmek güzel olur. Şimdiden duramıyorum çünkü 😱😱

Kromozomların sayılıp herşeyin net çıkması cezbetti beni 😇 bi de cinsiyet tabi erkenden alışverişini rahatlıkla yapabilmek güzel olur. Şimdiden duramıyorum çünkü 😱😱
Ay biz bu kasım indiriminde az kalsın besigini bebek arabasini aliyorduk😂😂😂😂 beta yüksek ya ikiz olursa diye durdurduk kendimizi😂😂😂

Öyle böyle değil 🥲
Ama ihtimal vermediğim için aklımın ucundan bile geçmediği için oldu öyle şeyler.
Tek sevindiğim nokta bütün diş tedavilerim bitti çürük yok eksik diş yok. Saçımı da geçen ay boyatmıştım bunlar gebelik sürecinde olmadığı için mutluyum 🫠
Aynen bende dişleri elden geçirdim saçı keratini hallettim bir iki dolgu durumları da oldu hazırdım 👻🤩💃

bütün pahalı şeylerimiz duruyo bebek arabası kanguru süt sağma makinası sepet beşik elektronik ana kucağı oto koltuğu gibi gibi enflasyon beni yıkamaz 😂

Back