- 3 Haziran 2016
- 538
- 237
- 103
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.541
Kızlar kaçıncı haftanızda bulantılarınız başladı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben hamile olduğumu bilmeden neler yiyip içtim bir bilsenizDoktorum özellikle beslenmemin üzerinde durdu. Çok dikkat edin sağlıklı kese sağlıklı birey için çok önemli dedi. Öğlenleri mutlaka bi yemek bi çorba dedi. Karbonhidrata dikkat tam buğday yemeye çalışın sabah kahvaltıda iki dilimi geçmeyin akşam da yine bir iki dilim en fazla
Ay deme deme bırak kaybolsunBende ilk kızımda çok rahattım bunu bulantı ile şüphelendim öğrendim ama öğrendikten sonra gelen giden yok nereye kayboldu o bulantılar diyorum hep
Kromozomların sayılıp herşeyin net çıkması cezbetti beni bi de cinsiyet tabi erkenden alışverişini rahatlıkla yapabilmek güzel olur. Şimdiden duramıyorum çünküAslında bakıldığında çok imkansız rakamlar değil (muayene ücreti ikili test ücreti vs düşününce) özel hastane fiyatları malum. Yine doktoruma güvenicem yaptır yaptırma demesini beklicem sanırım
6,5 haftalıkken başladı benimKızlar kaçıncı haftanızda bulantılarınız başladı?
DemeeeAy ben hamile olduğumu bilmeden neler yiyip içtim bir bilseniz
Maşallah canım inşallah hep böyle hafif geçsinBenim bugun ogleden sonra ara ara geldi bulantı. Allahtan hafifti gecti
İnşallah canm benim bende rus takvimine göre erkek cin takvimine göre kız çıkıyor:)Ay inşallah hiç olmasın
Yaa deme öyle biraz nazımı kaprisimi çeksinler istiyorum böyle olunca hamile değilim gibi davranıyolar sonraAy deme deme bırak kaybolsun
Aaa bendede öyle çıkıyor bakalım bebişlerin cinsiyeti ne olacakİnşallah canm benim bende rus takvimine göre erkek cin takvimine göre kız çıkıyor:)
Ay biz bu kasım indiriminde az kalsın besigini bebek arabasini aliyorduk beta yüksek ya ikiz olursa diye durdurduk kendimiziKromozomların sayılıp herşeyin net çıkması cezbetti beni bi de cinsiyet tabi erkenden alışverişini rahatlıkla yapabilmek güzel olur. Şimdiden duramıyorum çünkü
O da iyiymiş Öyle oluyor ama cidden haklısınYaa deme öyle biraz nazımı kaprisimi çeksinler istiyorum böyle olunca hamile değilim gibi davranıyolar sonra
Öyle böyle değilDemeee
Ben bikaç bişeyler aldım galibaAy biz bu kasım indiriminde az kalsın besigini bebek arabasini aliyorduk beta yüksek ya ikiz olursa diye durdurduk kendimizi
Aynen bende dişleri elden geçirdim saçı keratini hallettim bir iki dolgu durumları da oldu hazırdımÖyle böyle değil
Ama ihtimal vermediğim için aklımın ucundan bile geçmediği için oldu öyle şeyler.
Tek sevindiğim nokta bütün diş tedavilerim bitti çürük yok eksik diş yok. Saçımı da geçen ay boyatmıştım bunlar gebelik sürecinde olmadığı için mutluyum
bütün pahalı şeylerimiz duruyo bebek arabası kanguru süt sağma makinası sepet beşik elektronik ana kucağı oto koltuğu gibi gibi enflasyon beni yıkamazKromozomların sayılıp herşeyin net çıkması cezbetti beni bi de cinsiyet tabi erkenden alışverişini rahatlıkla yapabilmek güzel olur. Şimdiden duramıyorum çünkü
Onlar hep ters çıkıyo ya inşallah hayırlısı olurİnşallah canm benim bende rus takvimine göre erkek cin takvimine göre kız çıkıyor:)
Bende uyku sıfır buraya yazmamdan anlamışsınızdır. Gece 2-3 en erken o da . Sabah da 9-10 ayaktayımKızlar siz akşamları rahat uyuyabiliyor musunuz ben hic rahat uyuyamıyorum huzursuzluk gibi hamilelikten midir acaba?
Ay ne güzel olmuş vallaAynen bende dişleri elden geçirdim saçı keratini hallettim bir iki dolgu durumları da oldu hazırdım