2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    180
kızlar selam, 3-4 gündür yazamıyordum. pek de keyfim yoktu açıkçası. eşimle problemlerimiz var, hamileliğimi yaşayamıyorum sayesinde. her gün sıkıntı, her gün tartışma bunaldım artık. kendime bir süre koydum, nisan ayında kursu bitecek, işe başlayacak. o zaman kendine çeki düzen vermezse ayrılmayı düşünüyorum. bu süreçte bu tarz saçma sapan şeylerle uğraşmak beni çok üzüyor, Allah korusun bebeğe bişey olacak diye korkuyorum. hiçbir şeyden zevk almıyorum. kendime dikkat etmiyorum.
 
yavrum en önemlisi takmamaya çalış. hepimizin evinde sorunlar oluyorr sizinkinin derecesini bilemiyorum ama gebelik sürecinde ayrılığı düşünüyor olman beni bile üzdü umarım aşılamayacak şeyler değildir zaten hassasız keşke biraz düşünceli olsalar.
 
Umarım herşey duzelir. Her evde sıkıntılar oluyor kucuk buyuk. Umarim sizinkide halledilebilecek birseydir. Elinden geldiğince bebeğine odaklan. Su anda o herseyden önemli.
 
Kocasıyla arası iyi olan arkadaşım bile hamilelikte neyden iğrendin diye sorsalar kocamdan derim demişti. Süreç zaten yeterince zor ve erkekler zaten çok düz oldukları için bu dönemde ayrı bir batabiliyolar. İşin içine maddi ve iş zorluklarıda girince farklı bir boyut kazanıyor. Azıcık sabır canım inşallah Herşey yoluna girer. Sen karnındakine odaklan gerisi hallolur
 
Ben kızım olsa adını hazel koyacaktım, yurtdışında da Türkiye'de de sıkıntı yasamayacagi bir isim olacaktı ama oğlum olacağı için kullanamadik ismi
Evett hazelde çok tatlış benimde aklımdan geçmişti. Ondada fındık (hasel) gibi geldi okunuşu özellikle. O yüzden elemistim canım. Kolay değilmiş ismi aynı zamanda başka ülkeye uydurmak..
 
Evett hazelde çok tatlış benimde aklımdan geçmişti. Ondada fındık (hasel) gibi geldi okunuşu özellikle. O yüzden elemistim canım. Kolay değilmiş ismi aynı zamanda başka ülkeye uydurmak..
Biz özellikle anlamı için istemiştik eşim bana findik der de hep birkaç sene önce kızımız olursa adını hazel koyalım demiştim kafasına yatmıştı da İngiltere ve Amerika'da kullanılan bir isim tabi sen hangi ulkedesin bilmiyorum ama.
 
Gebelikte insan biraz daha hassas oluyor, erkekler de bazen anlıyor bazen anlamıyor. Umarım duzelmeyecek bir durum değildir canım. Bebise odaklanmak en güzeli
 
Bak biliyor musun, boşanmak avukat filan oldukça masraflı. Acaba diyorum mahkemeye vereceğiniz para ile bir aile terapistine mi gitseniz? Şöyle araştırıp, işinde gercekten profesyonel olan. Yanlıs hatırlamıyorsam yeni evlisiniz. Yeni evlilikte adaptasyon sorunları olabiliyor, kaldı ki senin hormonlar kralı olduğun bir döneme denk geldi bir de! Biz burda sana manen destek çıkarız, ama sorunu çözemeyiz. Bunun icin profesyonel desteğe ihtiyacınız var.

Şimdi eğri oturup doğru konusalım. Buradaki anneleri korkutmak istemem ama, doğum yapınca hormonlar tepetaklak aşağı yönlü ivme kazanıyor. Bebeğin bakımı, kalitesiz uyku, gaz sancıları, gezip tozamama falan yani ilk aylar biraz sancılı geçıyor anne açısından. Eğer şimdi önlem almazsanız anlattığın kadarıyla işler çığrından çıkacak. Derhal profesyonel destek. Ha baktın olmadı kimse çocuk icin katlanmak zorunda değil, basarsın imzayı boşarsın. Ama bir dene. Bak üsenmedim yazdım, umarım sen de üzerine düseni yaparsın.
 
Ay aranızda tatlı bi muhabbetten öyle dusunmüssunuz canim ama ozellikle cocuklar acimasiz olabiliyor. Biz Almanya dayız. Fındık için hasel diyorlar hazel diyede okuyorlar. açık açık dalga gecebilecekleri bi isim gibi gelmişti bana o yüzden canım.
 
O değil de gelişmiş ülkelerde de akran zorbalığı var demek. Burda ne koyarsan koy illa ki bir kulp bulan çocuk oluyor da, oraları belki biraz fazla gözümüzde büyüttüğümüz için şaşırdım biraz. Demek ülke farketmeksizin her yer kendi zorbasını yetiştirebiliyor
 
Her evde küçük büyük bazı sorunlar çıkıyor biz bu dönemde çok duygusal oluyoruz erkeklerde düz o yüzden eskisinden daha çok sorunla karşılaşabiliyoruz kimi zaman çok kafaya takmamaya çalış bebeğine odaklan canım
 
Canım çocuk her yerde çocuk işte yine Türkiye iyi bazen ırk ayrımcılığı da oluyor hemde daha anaokulunda başlıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…