- Konu Sahibi sacibelinde
Ayy çok sevindimm benim randevu yarın insallah keseyi gorebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindimm benim randevu yarın insallah keseyi gorebiliriz
Kalp atışını duydum bugün 6+6'yız.
Canım hayırlı olsun öncelikle Ben kızımda 7+1 de kalp atışını anca gördüm. Doktorda söylemiş hem çok küçük henüz Herşey yolundadır içini ferah tut
Cok tesekür ederim biraz heyecan yaptm randevu gününe kadar acaba kan düşermi diye korktum,Canım hekimine danışman en sağlıklısı olur bence konu hakkında yorum yaptı mı ? Şimdi baktım senin bebiş görünmüş bebekten sonra kan bakılmaz zaten 6. Haftadan sonra iki katı kuralı geçerli değil diye biliyorum
Çok teşekkür ederim panik yaptım biraz galiba sağlıkla gelsin miniklerimiz insallahhCanım hayırlı olsun öncelikle Ben kızımda 7+1 de kalp atışını anca gördüm. Doktorda söylemiş hem çok küçük henüz Herşey yolundadır içini ferah t
Bende daha açtırmamıstım , bikac gün once kendileri aradılar e nabızda gebeligim görunuyormus, subat ayında tetenoz aşılarının zamanı gelecekmiş haftama göre onu kaçırma dediler canım. Belki senide ararlarSağlık ocağı kayıtlarını açtırdınız mı ? Ben işten çok sık izin almayayım diye 11. Haftayı bekleyeyim diyorum bi sorun olur mu acaba ?
Ben ilaç aldırmaya giderken aile hekimin açtı..ilacı da yazmadı gebelik var kadın doğuma git dedi .genel olarak kan alıp değerlere bakıldı ..geç açınca sıkıntı olur mu bilmem ..Sağlık ocağı kayıtlarını açtırdınız mı ? Ben işten çok sık izin almayayım diye 11. Haftayı bekleyeyim diyorum bi sorun olur mu acaba ?
Evet tetanoz yapılıyor 19. Hafta gibi ama kan idrar vermeye gerek var mı bilemedim. Olmazsa yarın bir arayayım ikili test zamanı gitmeyi planlıyorum hastaneye sağol canımBende daha açtırmamıstım , bikac gün once kendileri aradılar e nabızda gebeligim görunuyormus, subat ayında tetenoz aşılarının zamanı gelecekmiş haftama göre onu kaçırma dediler canım. Belki senide ararlar
Hoşgeldin aramızaMerhaba ben de yeni katıldım aranıza SAT 4 Ekim henüz doktora gitmedim bakalım hayirlisi
İşte o değerlere baktırmaya gerek var mı bilemedim. Özel sağlık sigortam var olmazsa dahiliyeden aldırırım kanları ya sağlık ocağına gitmeye üşeniyorum arayıp sorayım canımBen ilaç aldırmaya giderken aile hekimin açtı..ilacı da yazmadı gebelik var kadın doğuma git dedi .genel olarak kan alıp değerlere bakıldı ..geç açınca sıkıntı olur mu bilmem ..
Gebelik başlangicinda rutinlerine baktirdinmi kuzum hastanede yaptırdıysan tekrar vermene gerek yok e nabizda hepsi gorunuyor zaten, ama hic rutinlerine bakılmadıysa kan verebilirsin hastane yada saglik ocagi farketmezİşte o değerlere baktırmaya gerek var mı bilemedim. Özel sağlık sigortam var olmazsa dahiliyeden aldırırım kanları ya sağlık ocağına gitmeye üşeniyorum arayıp sorayım canım
Baktırmadım doktor sağlık ocağında bakarlar gerek yok dedi gitmedim henüz bende diyorum ki izin almaya gerek yok oraya git oraya git üşeniyorum cumartesi özelde Dahiliyeden kan vereyim bitsin gitsin.Gebelik başlangicinda rutinlerine baktirdinmi kuzum hastanede yaptırdıysan tekrar vermene gerek yok e nabizda hepsi gorunuyor zaten, ama hic rutinlerine bakılmadıysa kan verebilirsin hastane yada saglik ocagi farketmez
Insallah gorursun kuzumAyy çok sevindimm benim randevu yarın insallah keseyi gorebiliriz