• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
iştahsızlık dert değilde kusmak illet bişey o bana sabahları değil akşamları oluyor hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hafif geçer inşallah 🥹
Benim bi bulantım yok henüz sizde kaçıncı haftada başladı? Bikaö gün öncesine kadar kasıkta ağrılar çektim regl sancısı gibi ama Şuan hiç bişey yok ☺️

pempbepsikolog pempbepsikolog cnm hamişmisin 🤩?
Tesadüf bakım dedim, gördğm
Ayy çok sevındım🧿
Betan nasıl??
Evet canım yaaa 2 tane kimyasal geçirdim biliyosun, sonlara doğru umudumu kesmiştim ama bu ay oldu çok şükür 🥰bat 3 gün geçti bugün betam 383😍çarşamba günü tekrar vercem bakalım eğer güzel bir artış varsa Bi daha vermem. Bu arada tesadüfe bak seni etiketlemeyi unutmuşum kusura kalma🙈

Bugün tam 7 haftalık canım yani bulantı olmaması iyi birşey ama biraz ağrı korkuttu açıkçası
Bence hiç korkma herkesin süreci farklı oluyo kendini strese sokma bunun için tadını cıkar kuzum, gerçekten bulanmak kusmak baya yoruyor çalışıyorsan helede dahada zor oluyor. Kolay atlatırız inşallah bizlerde

Sen nasılsın napıyorsun belli ediyor artık minnaklar kendilerini benim düşükle kimyasalı saymıyorum 3 oluyor artık anlıyorum nerde olduğunu büyüdüğünü hala ikiz mi acaba diye şüphem var bakalım cuma günü öğrenicem
İyiyim canım sıkıldıkça beta verecek gibiyim 😅 geçen hafta
pazartesi 23
Çarşamba 89
Cuma 255 ti betam baktirmadim cumadan beri ama 3 er kat artması iki ihtimal getiriyor aklıma dış gebelik mi ikiz mi Allah'ım inşallah kötü günler yaşatmaz bir daha, cumadan beri düştüm forumlara dış gebelik ve ikiz gebelik betasi araştır dur, erkek bebekte de beta yüksek artış eğiliminde oluyormuş ama şuan aklımda kırk tilki, yarın bidaha beta vereyim ben en iyisi 😂😂 cumartesi 4+6 olacak Allah'ın izniyle gitcem vajinalse vajinal, baktırcam dış gebelikten aşırı korkuyorum kan sulandırıcı da kullanıyorum diye

pazartesi 23
Çarşamba 89
Cuma 255 ti betam baktirmadim cumadan beri ama 3 er kat artması iki ihtimal getiriyor aklıma dış gebelik mi ikiz mi Allah'ım inşallah kötü günler yaşatmaz bir daha, cumadan beri düştüm forumlara dış gebelik ve ikiz gebelik betasi araştır dur, erkek bebekte de beta yüksek artış eğiliminde oluyormuş ama şuan aklımda kırk tilki, yarın bidaha beta vereyim ben en iyisi 😂😂 cumartesi 4+6 olacak Allah'ın izniyle gitcem vajinalse vajinal, baktırcam dış gebelikten aşırı korkuyorum kan sulandırıcı da kullanıyorum diye
Benim de beta hızlı yükseliyordu ve haftasından önde gidiyordu ben de acaba ikiz mi dedim hep. Yarın keseyi görürsem artık belli olacak hersey😊

Benim kasık ağrım hala geçmedi vücut hamile olduğunu mu idrak edemedi nedir hala regli sancısı çekiyorum 😂 normal olduğunu söyledi doktor ama yinede Progestan almamı önerdi
Benim de uzun zamandır regl gibi ağrıyordu kasıklarım bugün biraz azaldı. Ama göğüslerim acıyor uyurken düz yatıyorum mesela bir süre sonra sağa sola dönünce çok acıyor :(

Merhaba hanımlar benim 1 yavrum var eĺlerinizden öper, bat 2 kasımdı olmadi 23 günde 1 oluyorum bugün kaset test yaptim saatler sonra 2.cizgi cıktı kuruma çizgisidir diye suya tuttum geçmedi bugün 11 de yapmıştım ilk idrar değildi yani..sizin yorumlarınızı almak isterim var mı dersiniz

Eklentiler

• 20231113_211830.jpg
    20231113_211830.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 72
pazartesi 23
Çarşamba 89
Ah balım hiç korkma ya maşallah evet 3 katı yükselmiş benim oğlanda da fazla fazla artıyordu o yüzden doğru erkek bebekte daha hızlı artıyor beta bundada hızlı rüyamda kız bebek gördüm ama erkek hissediyorum gene bakalım hayırlısı ile sağlıklı doğsunlar inşallah güzel haber alırız ikimizde bende cuma gidiyorum doktora hem kese hem kalp atışı için cuma günü 6+1 olucaz inşallah 🤲

Merhaba hanımlar benim 1 yavrum var eĺlerinizden öper, bat 2 kasımdı olmadi 23 günde 1 oluyorum bugün kaset test yaptim saatler sonra 2.cizgi cıktı kuruma çizgisidir diye suya tuttum geçmedi bugün 11 de yapmıştım ilk idrar değildi yani..sizin yorumlarınızı almak isterim var mı dersiniz
Kurumaya benzemiyor bu ne kadar sürede çıktı bu

Back