- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Vücudun gebeliğe hazırlanıyordur geçen ay 4 gün geciktim bu ay hamileyim inşallah sende müjdeli haber alırsınGünaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S
Bekle daha çok erken kendinide üzme bekle bir 10 gün geçsin transferden kendini yıpratmaSelam kızlar
Kızlar transferın 5. Günü idrar testı yaptım pozitif cıktı aynı gün kan verdım negatıf cıktı
6. Gün tekrar farklı marka ile test yaptım pozitif cıktı 8. gün sonra kan verdım negatıf cıktı. ( yanı dün sabah)
Dün aksam da camasırımı baya ıslatacak kadar lekelı su geldi. Ben gercekten hiçbişey anlamıyorum....
Daha önce basına boyle bısey gelen var mı?
Nasıl yani hcg değerin 12 ve gebe gözükmüyor musun?Kızlar çatlatma iğnesi etkisi gitti mi diye son 5 gündür test yapıyorum ama öal2sef azalmıyor hergün aynı çıkıyor.Geçen ay 11.gün gitmişti ve 12.gün gebe kaldığımı öğrendim.6 aydır femara çatlatma iğnesi kullandım ama ilk kez bu ay iğne etkisi ne yapsam da gitmiyor.Dün 13.gündü kan verdim 12 çıktı ama iğne etkisi tamamen.İğne ile gebe kalanlardan benim gibi iğne etkisi hiç gitmeyen oldumu
Ben ilk gebeligimde yasadim canim 5+3te gittim ama 6larda çıkmıştı bebegi kalp atışını dahi görmüştüm ama doktor bana bundan sonra bunu baz alicaz demedi hic sata gore neyse oyle devam ettim yaniselam kızlar sata göre 6+1 dim ama doktor kese 6+5le uyumlu dedi sizde de aynı durumu yaşayan varmı 6+5 baz alacağım dimi
Canım iğne etkisi gitmiyor ki bu iğne etkisi halaNasıl yani hcg değerin 12 ve gebe gözükmüyor musun?
Benim doktorumda haftası önde olabilir bebeği görünce anlıcaz demişti. Beta ile sat uyuşmuyor çünkü. Dogum tarihini etkiler sadece sorun olmaz dedi.selam kızlar sata göre 6+1 dim ama doktor kese 6+5le uyumlu dedi sizde de aynı durumu yaşayan varmı 6+5 baz alacağım dimi
Ben geçen 5+1ken 5+6 çıktı özel bi durumun yoksa her zaman sat baz alınırselam kızlar sata göre 6+1 dim ama doktor kese 6+5le uyumlu dedi sizde de aynı durumu yaşayan varmı 6+5 baz alacağım dimi
Öncelikle inşallah aramıza katılırsın. Gebeliğin ilk haftalarında Aynı regl sancısı gibi sancılar olabiliyor benim yeni yeni geçiyo. Su gibi akıntıda normal. İlaçta geri geliyo dediğin gibiSelam kızlar3. Aşılamamın yarın test günü inşallah buraya hamileyim diye giriş yaparım. Size sormak istediğim bişey var ilk öğrendiğiniz zamanlarda kasıklarınızda aniden giren sancılar oluyor muydu? Kasık ağrım bazen oluyor ama bide böyle aniden giren sancılarım da oluyor ya. 11. Gün lekelenmem oldu bir daha olmadı. Birde progestan fitil kullanıyorum böyle aşırı sulu akıntım oluyor ilaç ile birlikte
Arada sırada gecikmeler olabiliyo ya kurulu saat gibi 28 günde bir oluyorum 12 gün gecikti bi kere kist vs de yoktu. Eğer reglin gelmezse 10 güne kadar normal sonra bi doktora gitmende fayda varGünaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S
Benim bazen hic agrim olmuyor bazen oluyor degişik durumSelam kızlar3. Aşılamamın yarın test günü inşallah buraya hamileyim diye giriş yaparım. Size sormak istediğim bişey var ilk öğrendiğiniz zamanlarda kasıklarınızda aniden giren sancılar oluyor muydu? Kasık ağrım bazen oluyor ama bide böyle aniden giren sancılarım da oluyor ya. 11. Gün lekelenmem oldu bir daha olmadı. Birde progestan fitil kullanıyorum böyle aşırı sulu akıntım oluyor ilaç ile birlikte
Insallah seni de aramizda görürüzSelam kızlar3. Aşılamamın yarın test günü inşallah buraya hamileyim diye giriş yaparım. Size sormak istediğim bişey var ilk öğrendiğiniz zamanlarda kasıklarınızda aniden giren sancılar oluyor muydu? Kasık ağrım bazen oluyor ama bide böyle aniden giren sancılarım da oluyor ya. 11. Gün lekelenmem oldu bir daha olmadı. Birde progestan fitil kullanıyorum böyle aşırı sulu akıntım oluyor ilaç ile birlikte
Ben 3gün önce negatif gördüm ilaç kullancaktım 5. Gün pozitif gördüm benim de hep düzenliydiGünaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S
Belki geç döllenmedir. Kan testi verdin mi?Günaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S
Doktor bana 1 hafta 10 gün sonra gel dedi. Ben haftaya randevu aldım 6+5 oluyoruz haftayaKalp atışı duymaya ne zaman gideceksiniz kızlar?
Pazartesi gidicem İnşallahKalp atışı duymaya ne zaman gideceksiniz kızlar?