2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Vücudun gebeliğe hazırlanıyordur geçen ay 4 gün geciktim bu ay hamileyim inşallah sende müjdeli haber alırsın

Bekle daha çok erken kendinide üzme bekle bir 10 gün geçsin transferden kendini yıpratma

Nasıl yani hcg değerin 12 ve gebe gözükmüyor musun?

selam kızlar sata göre 6+1 dim ama doktor kese 6+5le uyumlu dedi sizde de aynı durumu yaşayan varmı 6+5 baz alacağım dimi
Ben ilk gebeligimde yasadim canim 5+3te gittim ama 6larda çıkmıştı bebegi kalp atışını dahi görmüştüm ama doktor bana bundan sonra bunu baz alicaz demedi hic sata gore neyse oyle devam ettim yani

Selam kızlar 3. Aşılamamın yarın test günü inşallah buraya hamileyim diye giriş yaparım. Size sormak istediğim bişey var ilk öğrendiğiniz zamanlarda kasıklarınızda aniden giren sancılar oluyor muydu? Kasık ağrım bazen oluyor ama bide böyle aniden giren sancılarım da oluyor ya. 11. Gün lekelenmem oldu bir daha olmadı. Birde progestan fitil kullanıyorum böyle aşırı sulu akıntım oluyor ilaç ile birlikte

Öncelikle inşallah aramıza katılırsın. Gebeliğin ilk haftalarında Aynı regl sancısı gibi sancılar olabiliyor benim yeni yeni geçiyo. Su gibi akıntıda normal. İlaçta geri geliyo dediğin gibi

Arada sırada gecikmeler olabiliyo ya kurulu saat gibi 28 günde bir oluyorum 12 gün gecikti bi kere kist vs de yoktu. Eğer reglin gelmezse 10 güne kadar normal sonra bi doktora gitmende fayda var

Benim bazen hic agrim olmuyor bazen oluyor degişik durum alışcaz artık

Insallah seni de aramizda görürüz

Ben 3gün önce negatif gördüm ilaç kullancaktım 5. Gün pozitif gördüm benim de hep düzenliydi

Belki geç döllenmedir. Kan testi verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…