2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Canım 3+6 henüz çok erken, heyecanını anlıyorum :) 5 haftalık olunca gidin kese görünür tabi rahim ters değilse, benim mesela rahim ters olduğu için 5+6 da karından gorunmemisti kese, vajinal baktirmistim ama bence acele etmeyin vajinalin ben zarar vermedigine inanmiyorum ben bunda 6 buçuk haftalık falan olsun da öyle kese görmeye gitcem, kalp atışı da duyamam muhtemelen karından henüz, ona da kontrol muayenesinde 9 gün sonra gitcem 8 haftaliga yakınken

İlk gebeliğimizle ikinci gebeliğimiz bile aynı olmazken herkeste aynı olmaz ki kuzum Ama 7. Haftadan sonra tövbe est. Çekmeye başlarsan karışmam ben belirti olmasın diye dua ediyorum

Adının hakkını veren biri
Gayet normal hiç yüksek değil beta da kişiye göre değişiyor . Henüz kese için 1 hafta sonra gitsen görürdün azıcık sabır

Pıhtılaşma problemi olan hanımlar benim de pıhtılasma problemim var, korunmayı birakinca ecoprin100 hamileliği öğrenince iğne de ekliycez demişti doktorlar hem hematoloji hem kadın doğum doktorum, şimdi sizce iğne dozunu belirlemede uzman hematolog mu kadın doğum mu ya da perinatoloji mi hangisine guvenmemiz gerek

Allah razı olsun içim rahatladı cevaplarinizi görünce Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doktor normal demişti zaten de kızımda hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım tuhafıma gidiyo sanki her an regli olucam gibi
Bakalım durum nedir görücez canım 2 gün sonra
Normalde doktora gitmeyecektim bende ama yarına randevu aldım hala korkum var vajinal muayene olmak istemiyorum ama mide bulantım baş dönmem arttı tansiyonum düşüyor kasıklarımda belimde ağrı arttı kanama yok ama düşük ve kimyasal yaşadığımdan randevu aldık doktora yarın bakalım ne diyecek dua edin ya korkuyorum

Karından görmek için erken olabilir bence betam iyi kese gözükürdü belkide doktor acemidir stres yapma 3 4 gün sonra bir daha gidersin

Hadi güzel haberler alırsın inşallah canım

Bende istiyorum bende yeni öğrendim muhtemelen de temmuz başında doğum yapacam
Yaaa çok mutlu oldum gebelik testime yorum yapmıştın o zaman ben inanamamıştım teste şimdi 3 ay bitti benim sana da dua etmiştim sende hamişsin çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…