-
- Konu Sahibi sacibelinde
Canım 3+6 henüz çok erken, heyecanını anlıyorum :) 5 haftalık olunca gidin kese görünür tabi rahim ters değilse, benim mesela rahim ters olduğu için 5+6 da karından gorunmemisti kese, vajinal baktirmistim ama bence acele etmeyin vajinalin ben zarar vermedigine inanmiyorum ben bunda 6 buçuk haftalık falan olsun da öyle kese görmeye gitcem, kalp atışı da duyamam muhtemelen karından henüz, ona da kontrol muayenesinde 9 gün sonra gitcem 8 haftaliga yakınkenKızlar ben bugun doktora gittim sata göre 3+6 yım.Cuma günü 435 cıkan beta bugün 1519 çıktı. Karından bakınca kese gözükmedi beta kaç olmalı gözükmesi için. Ayrıca yükseliş çok mu fazla yoksa normal mi sizce?
İlk gebeliğimizle ikinci gebeliğimiz bile aynı olmazken herkeste aynı olmaz ki kuzumYaa öyle mi ne biliyim etraftan gördüğüm kadarıyla erkenden başlayanlar var bende olmayınca hiç birşey korkuyor insan acaba ters giden birşeyler mi var diye o yüzden mesela dört gözle kontrol gününü bekliyorum
Adının hakkını veren biriKızlar ben bugun doktora gittim sata göre 3+6 yım.Cuma günü 435 cıkan beta bugün 1519 çıktı. Karından bakınca kese gözükmedi beta kaç olmalı gözükmesi için. Ayrıca yükseliş çok mu fazla yoksa normal mi sizce?
Allah razı olsun içim rahatladı cevaplarinizi görünce Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım yüzde 60 artması yeterli stres yapma umarım sağlıkla alırsın kucağına bende düşük yaptığım için kaygını anlıyorum ama sağlıklıysa annesine sıkıca tutunacaktır doktoruna güven
Çok teşekkür ederim cevabınız içinTam iki katını düşünüyorsun %60 normal kabul ediliyor iyi düşün inşallah seninledir meleğin içini ferah tut
4 yıl bekledim bu günleri o yüzden mutlu bile olabilirim herhaldeİlk gebeliğimizle ikinci gebeliğimiz bile aynı olmazken herkeste aynı olmaz ki kuzumAma 7. Haftadan sonra tövbe est. Çekmeye başlarsan karışmam ben belirti olmasın diye dua ediyorum
ah analık4 yıl bekledim bu günleri o yüzden mutlu bile olabilirim herhalde
Normalde doktora gitmeyecektim bende ama yarına randevu aldım hala korkum var vajinal muayene olmak istemiyorum ama mide bulantım baş dönmem arttı tansiyonum düşüyor kasıklarımda belimde ağrı arttı kanama yok ama düşük ve kimyasal yaşadığımdan randevu aldık doktora yarın bakalım ne diyecek dua edin ya korkuyorumDoktor normal demişti zaten de kızımda hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım tuhafıma gidiyo sanki her an regli olucam gibi
Bakalım durum nedir görücez canım 2 gün sonra
Yaşlı demeyelim de grubun en çıtırı diyelim
Tabi ki ekliyorum
Karından görmek için erken olabilir bence betam iyi kese gözükürdü belkide doktor acemidir stres yapma 3 4 gün sonra bir daha gidersinKızlar ben bugun doktora gittim sata göre 3+6 yım.Cuma günü 435 cıkan beta bugün 1519 çıktı. Karından bakınca kese gözükmedi beta kaç olmalı gözükmesi için. Ayrıca yükseliş çok mu fazla yoksa normal mi sizce?
Hadi güzel haberler alırsın inşallah canımNormalde doktora gitmeyecektim bende ama yarına randevu aldım hala korkum var vajinal muayene olmak istemiyorum ama mide bulantım baş dönmem arttı tansiyonum düşüyor kasıklarımda belimde ağrı arttı kanama yok ama düşük ve kimyasal yaşadığımdan randevu aldık doktora yarın bakalım ne diyecek dua edin ya korkuyorum
Doğru zaman bu zamanmış demek12 yaşında bir kızım var 12 sene bekledim artık olmaz derken suprizzz rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize teşekkür ederim
Tamam canım eklerim onuda
Yaaa çok mutlu oldumBende istiyorum bende yeni öğrendim muhtemelen de temmuz başında doğum yapacam