- 25 Mart 2023
- 196
- 266
-
- Konu Sahibi sacibelinde
B BirNBirE B beyazorkide123 kizlar sizi ne zaman kalp atışı için çağırdılar? Bana cumartesi gel dedi inşallah duyarız
Sanırım rahmim iz büyüdüğünde 2 gündür benimde kasıklarımda ağrı varÇarşambaya randevu aldım. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım resmen şiddetli bi regl sancısı gibiydi. Midem de bi tuhaf yemek değil sadece meyve istedi canım
Doktor normal demişti zaten de kızımda hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım tuhafıma gidiyo sanki her an regli olucam gibiSanırım rahmim iz büyüdüğünde 2 gündür benimde kasıklarımda ağrı var
Kızlar sat 27 Eylül ilk çocuk kese 4+6 34 yaş bugün kontrole gittim yolk kesesi göründü haftaya çarşamba kalp atışını duymaya gidicemYaş kaçıncı çocuk sat ve kese haftasını yazıyoruz canım
Çok sevindim ekliyorum listeyeKızlar sat 27 Eylül ilk çocuk kese 4+6 34 yaş bugün kontrole gittim yolk kesesi göründü haftaya çarşamba kalp atışını duymaya gidicem
Bende çok normalim sanki hamile değilmişim gibi o yüzden biran önce gidip kontrol olmak istiyorum doktor 10 gün sonra gel demişti cumaya randevu aldım bende bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur da kalp atışlarını duyarızDoktor normal demişti zaten de kızımda hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım tuhafıma gidiyo sanki her an regli olucam gibi
Bakalım durum nedir görücez canım 2 gün sonra
Doktor normal dediyse sıkıntı yoktur canım iyi düşün iyi olsun inşallahİyi akşamlar arkadaşlar 4 gün önce yaptirdigim beta hcg 300 çıkmıştı bugün 1130 çıktı doktorum normal dedi ama sanki normal yükseliş gibi gelmedi bana geçen sene 2 kere üst üste boş gebelik yaşadığım için korkuyorum sizinde bilgilenizi almak istedim
İnşallah canım sana da hayırlı olsunMerhabalar ooo grup kurulmuş herkes güzel bir hamilelik geçirsin inşallah bugün adet günümdü ve test yaptım yerimi almaya geldim sat:9 ekim Allah herkesin kucağını doldursun sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah
Canım yüzde 60 artması yeterli stres yapma umarım sağlıkla alırsın kucağına bende düşük yaptığım için kaygını anlıyorum ama sağlıklıysa annesine sıkıca tutunacaktır doktoruna güvenİyi akşamlar arkadaşlar 4 gün önce yaptirdigim beta hcg 300 çıkmıştı bugün 1130 çıktı doktorum normal dedi ama sanki normal yükseliş gibi gelmedi bana geçen sene 2 kere üst üste boş gebelik yaşadığım için korkuyorum sizinde bilgilenizi almak istedim
Teşekkür ederim cevabınız içinDoktor normal dediyse sıkıntı yoktur canım iyi düşün iyi olsun inşallah
Hayırlı olsun ekliyorum listeyeMerhaba hanımlar ben de Allah'ım nasip ederse temmuz annesi olacağım inşallahYaş:30 2.cocuk sat:15 Ekim 2023 Bugün 23,70 beta ile pozitiften emin olduk çok şükür
Daha erken 7. Haftadan sonra oluyo ne oluyorsa inşallah sağlıkla ilerlesinBende çok normalim sanki hamile değilmişim gibi o yüzden biran önce gidip kontrol olmak istiyorum doktor 10 gün sonra gel demişti cumaya randevu aldım bende bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur da kalp atışlarını duyarız
Tam iki katını düşünüyorsun %60 normal kabul ediliyor iyi düşün inşallah seninledir meleğin içini ferah tutİyi akşamlar arkadaşlar 4 gün önce yaptirdigim beta hcg 300 çıkmıştı bugün 1130 çıktı doktorum normal dedi ama sanki normal yükseliş gibi gelmedi bana geçen sene 2 kere üst üste boş gebelik yaşadığım için korkuyorum sizinde bilgilenizi almak istedim
Yaa öyle mi ne biliyim etraftan gördüğüm kadarıyla erkenden başlayanlar var bende olmayınca hiç birşey korkuyor insan acaba ters giden birşeyler mi var diye o yüzden mesela dört gözle kontrol gününü bekliyorumDaha erken 7. Haftadan sonra oluyo ne oluyorsa inşallah sağlıkla ilerlesin
Canım dedikleri gibi 7.hafta bir dönüm noktası gibi düşünYaa öyle mi ne biliyim etraftan gördüğüm kadarıyla erkenden başlayanlar var bende olmayınca hiç birşey korkuyor insan acaba ters giden birşeyler mi var diye o yüzden mesela dört gözle kontrol gününü bekliyorum