• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yaaa kiyamam su sahiplenise bakar misin🥰🥰 ne duyarli bir cocuk ya masallah🧿🧿 insallah hep boyle olur muhabbetleri dogunca da 😊
İnşallah inşallah 🤲 yazın bı arkadaşımız vardı üniversiteden biz tatildeyken yanımıza çağırdık onları da 8 aylık bebekleri ile gelmişlerdi, o bebisi sahiplenisini bı gorseydiniz, yolda yürüyoruz bize kızıyor çabuk suyunu verin bebeğin, hiç onu düşünmüyorsunuz çocuk susuz kaldı, evde oturuyoruz mamasını yapın kalkın çabuk bana verin icircem çocuk acıktı açıktı hiç mi acımıyorsunuz diye her dk azar yemistik oğlumdan 😅 inşallah kardeşi doğduktan sonra da değişmez 🙏

Amin inşallah canım

Amin inşallah canım inşallah yok ya benimki hep vardı bu istek 8 yaşında 4 yaşından beri söylüyor sırf bunun için çoğu zaman o ağladı için ağladım😥
Demek ki kardeş güncellemesi 4 yaşında geliyor benimkide yeni başladı 4,5 yaşında 🤓
Kavuşacaklar inşallah çok istedikleri kardeşlerine Allahın izniyle 🩵

Öğretmen olduğum için millet gibi ayarlama da yapmadığım için bu sefer doğum öncesi 2 ay olayıni kullancam ama doğum sonrası iki ay tam da yaz tatiline geliyor 😅 sağlıcakla doğsun da gerekirse ücretsiz izne ayrılırım okul başladiginda Allah'ım o günleri göstersin ne annemden ne kimseden beklentim yok bu sefer üzülmüycem de gelen yok yardımcı olmaya diye sadece önüme bakcam 😅 kendimi çok beklentisiz alıştıriyorum ki bu sefer de uzulmeyim diye 😅
Ben ayarlasam bu ayları isterdim herhalde ya konuştum işyeriyle kasıma kadar iznim devam edecek. Kızımın okul tatiline denk geliyor 2,5 ay ikisiyle de beraber olucam evde sonra kızım okula başlayacak 1,5 ayda bebişle yalnız kalıcam 🫠
Üreme ayım Ekim doğurma ayım Temmuz tescillendi 🤓

Öğretmen olduğum için millet gibi ayarlama da yapmadığım için bu sefer doğum öncesi 2 ay olayıni kullancam ama doğum sonrası iki ay tam da yaz tatiline geliyor 😅 sağlıcakla doğsun da gerekirse ücretsiz izne ayrılırım okul başladiginda Allah'ım o günleri göstersin ne annemden ne kimseden beklentim yok bu sefer üzülmüycem de gelen yok yardımcı olmaya diye sadece önüme bakcam 😅 kendimi çok beklentisiz alıştıriyorum ki bu sefer de uzulmeyim diye 😅
Ben de öğretmenim üstelik her gün 1 saatlik yol gidiyorum. Aynı şekilde 32 de direkt ayrılırım muhtemelen. Zaten yazın doğacağı için önceki izni sonrasına aktarma gibi bir durum olmayacak. Sağlıkla doğsunlar da bi şekilde büyürler elbet.

İnşallah inşallah 🤲 yazın bı arkadaşımız vardı üniversiteden biz tatildeyken yanımıza çağırdık onları da 8 aylık bebekleri ile gelmişlerdi, o bebisi sahiplenisini bı gorseydiniz, yolda yürüyoruz bize kızıyor çabuk suyunu verin bebeğin, hiç onu düşünmüyorsunuz çocuk susuz kaldı, evde oturuyoruz mamasını yapın kalkın çabuk bana verin icircem çocuk acıktı açıktı hiç mi acımıyorsunuz diye her dk azar yemistik oğlumdan 😅 inşallah kardeşi doğduktan sonra da değişmez 🙏
Tam baba olacak cocuk🧿🤣🤣 sorumluluk duygusu 10 numara

Kizlar merhaba kasik ağrısi yuzunden doktora gittigimi oğlum olcagini ogrenmistim , 2 gün önce gece 12 de aniden kan geldi direk acile gittim yatış verdiler 2 gece kanamam durdu ama Bebek biraz aşağı inmiş dediler sürekli yat dediler çok korkuyorum başına gelen varmı ?

Kizlar merhaba kasik ağrısi yuzunden doktora gittigimi oğlum olcagini ogrenmistim , 2 gün önce gece 12 de aniden kan geldi direk acile gittim yatış verdiler 2 gece kanamam durdu ama Bebek biraz aşağı inmiş dediler sürekli yat dediler çok korkuyorum başına gelen varmı ?
Geçmiş olsun canım ne omduda öyle oldu ilk hamileliğin mi ? Ben yaşamadımda duymadımda

Canım benimle aynı haftada olan arkadaşıma oldu 11 haftada suan 5. Haftadan beri ara ara kanaması oluyi yatış veriyorlar 2 3 hafta iyi oluyir sonra gene ara ara kanama oluyi yatış progesteron falan veriyorlar ama iyi bebeği korkma inşallah bisey olmaz yaşayan çok kişi var

Geçmiş olsun canım korkma inşallah bir şey olmaz forumlarda okuyoruz öyle olup bebeği sağlıklı doğan çok kişi var. 🙏🏼🧿

Çok geçmiş olsun. Korkma bir şey olmaz inşallah. Bir tanıdığımda çok daha fazlası oldu. Her lavaboya gittiğinde o kadar çok kanaması oluyormuş ki bu defa kesin düştü dediği bebek şu anda 15 yaşında. Bebekler çok güçlü, Rabbim ömür verirse doğacak olan her türlü doğuyor.

Son düzenleme:
Ya çok teşekkür ederim gerçekten bugün almdm bile korkudan içimi rahatlattniz 💙💙🤲 çekim olyomu gebelik te yoksa gerçekten bu dişle devam edemiyorum
2. Trimesterde çekim dolgu yapılabilir lokal anestezi yapılması gerekiyor onunda bebeğe bir etkisi yok dediğim gibi dişten dolayı bir enfeksiyon varsa bu bebeğe daha çok zarar verebilir hem katlanması sizin için de çok zor umarım en kısa zamanda geçer 🙏 hiç korkmayın bir probleminiz olursa burdan mesaj da atabilirsiniz her zaman

Canım bu şekilde doğum yapan o kadar çok kadın var ki. 9 ay kanaması olanlar yataktan çıkmayanlar var.Sen beslenmene dinlenmene dikkat et endişelisin biliyorum Allahın izniyle toparlanıp yukarı çıkacaktır büyüdükçe Rabbim sana bağışlasın 🙏🏼

Tam baba olacak cocuk🧿🤣🤣 sorumluluk duygusu 10 numara
Şunu diyen de kendisiydi önceden, ben erkek kardeş istiyorum, kız olursa çöpe atarız, bir kız arkadaşı var onun adını söyleyerek o çöpten alsın onun kardeşi olsun sen erkek kardeş yap diyordu en başlarda 😅 geçen gün sordum kardeşin kız mı olacak erkek mi sence diye, bence kız dedi, çöpe mi atacaksın onu dedim yok atmiycam artık vazgeçtim dedi 😂

Canım benimle aynı haftada olan arkadaşıma oldu 11 haftada suan 5. Haftadan beri ara ara kanaması oluyi yatış veriyorlar 2 3 hafta iyi oluyir sonra gene ara ara kanama oluyi yatış progesteron falan veriyorlar ama iyi bebeği korkma inşallah bisey olmaz yaşayan çok kişi var
Kanamadan çok korkmadım ama onun kesesi de aşağı doğru ilerlemişmiydi 🥺

Canım bu şekilde doğum yapan o kadar çok kadın var ki. 9 ay kanaması olanlar yataktan çıkmayanlar var.Sen beslenmene dinlenmene dikkat et endişelisin biliyorum Allahın izniyle toparlanıp yukarı çıkacaktır büyüdükçe Rabbim sana bağışlasın 🙏🏼
Çok korkuyorum çok üzülüyorum en kötüsü stres kesinlikle yok dedi inşallah yukarı çıkar kanamam varken sürekli vajinal ulstrason yapıldı kanama görmek için mecburen o kadar güzel hareketliydi ki annesini birakmicak oğlum inşallah

Çok geçmiş olsun. Korkma bir şey olmaz inşallah. Bir tanıdığımda çok daha fazlası oldu. Her lavaboya gittiğinde o kadar çok kanaması oluyormuş ki bu defa kesin düştü dediği bebek şu anda 15 yaşında. Bebekler çok güçlü, Rabbim ömür verirse doğacak olan her türlü doğuyor.
Amin inşallah tek korkum bebeğin aşağı ilerlemesi Allah'ım inu bana bagislasin

Back