• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Günaydın kızlar benim bu ara vücut ağrım başladı bu sabah da kalktım belimde ağrı dayak yemiş gibi uyandım valla neden
Günaydın canım daha iyi misin şimdi vücut ağrıları genelde magnezyum eksiklihlginde oluyor diye biliyorum bana Dr yazmadı henüz ama evde var dediğin gibi bel Ağrım filan olunca içiyorum bi tane bir kaç gün iyi oluyor cuma günü de istiycem zaten vitamin desteği. Kurmaları varsa mineral kaybı da yaşıyor olabilirsin

Günaydın canım daha iyi misin şimdi vücut ağrıları genelde magnezyum eksiklihlginde oluyor diye biliyorum bana Dr yazmadı henüz ama evde var dediğin gibi bel Ağrım filan olunca içiyorum bi tane bir kaç gün iyi oluyor cuma günü de istiycem zaten vitamin desteği. Kurmaları varsa mineral kaybı da yaşıyor olabilirsin
Sağol canım peki hangi magnezyumu kullanıyorsun ben de alayım iyi gelir doğru diyosun

Sağol canım peki hangi magnezyumu kullanıyorsun ben de alayım iyi gelir doğru diyosun
Bende asmnin yazdigi vardı magvital başka marka kullanmaya çekindim. Kızımda da bunu vermişti Dr ama yine de her gün almıyorum 3 4 günde bir içiyorum.

kızlar selam. bugün biraz değişik hissediyorum. sanki karnımın içinde bir pelte varmış gibi, çok su içince karnın böyle şiş olur ya öyle bir durum. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. Her şeyden işkillenmekten yoruldum artık. bir de yalnızım. iyice psikolojim kaldırmaz duruma geldi.

kızlar selam. bugün biraz değişik hissediyorum. sanki karnımın içinde bir pelte varmış gibi, çok su içince karnın böyle şiş olur ya öyle bir durum. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. Her şeyden işkillenmekten yoruldum artık. bir de yalnızım. iyice psikolojim kaldırmaz duruma geldi.
Selam canım valla ben de aynı karnım şişti suyu da çok içemiyorum midem hep kötü bazen daralıyorum yani neyse az kaldı geçer canım ya bebişler biraz daha büyüsün

Canım endişelenme artan gebelik hormonları büyüyen rahim bunlar hep ağrı doluluk şişkinlik olarak geri geliyor bize geçecek 2. Trimester çok rahat oluyor

Can
Merhaba arkadaşlar ben cumartesi günü kendi doktoruma gittim 5+4 günlük dedi Salı günü bir şey için acile gittiğimde sordum 5+3 günlük dedi farklı hastane ve farklı doktor
merbaha canım ultrason farklı çıkarabilir ..ve arada 1 günlük ise hiç takılma

Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
doktorum bana da elenetal 2 verdi ama bu kocaman bi hapmış ya nasıl içicem hiç bilmiyorum :( imon muadili mi aynı işi mi görüyor ki? doktorumla konuşsam değiştirir diye düşünüyorum, inşallah yanii.
siz hangisinde karar kıldınız?

Hamile göbeğim var artık alt karnımdan ben burdayım diyor kasların kesilmesine bağlıyorum ben durumu belki rahimde hızlı büyüyordur bilemiyorum ama kocam çok tatlı oldun karnını açsana diyip duruyor 🤓 bugün 11 haftalık oldukkk 🥳
Ayy bende bugün 11 haftalık oldum bebisimiz incir kadar olmuş 😍 ultrasona göre 11+4 üm ama seninki uygulamayla aynı mi gidiyor ?
Benimde gobüş belli artık kilolu hamile kaldım ama artık yağ değil bebek olduğu belli 😍

Back