• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim boş gebelik çıktı, şu anda da keseyi atıyormuşum. En azından kürtaj olmak zorunda kalmayacaksın dediler çıktım geldim. Grupta ilk kötü haber benden geldi sanırım. Umarım son da ben olurum.inşallah her biriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bana da dua edin.
İnşallah sürecin ağrısız sancısız bitsin. Duygularını çok çok iyi anlıyorum üzülüyorsun şuan biliyorum ama sağlıksız bi gebelik süreci geçirmedin bi kayıp yaşamadın buna çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğin olsun canım dualarım seninle 🌺🙏🏼

Eki Görüntüle 3344664 Iyi aksamlar hanimlar dün doktora gittik 6+2 haftalik dedi kalp atışlarini gördük daha cok erken biliyorumda ama merak ettim kizmi erkekmi sizce tahminleri alabilirmiyim 🫣 son adet tarihim 17.10.23
Canım bebek bile belli belirsiz görünüyor nasıl cinsiyet tahmini yapalım 😅 Allah sağlık versin de kızı da erkegide bizim nasıl olsa neden bu kadar erkenden merak ettin zamanı gelince nasıl olsa ögreneceksin zaten 🤗

Benim boş gebelik çıktı, şu anda da keseyi atıyormuşum. En azından kürtaj olmak zorunda kalmayacaksın dediler çıktım geldim. Grupta ilk kötü haber benden geldi sanırım. Umarım son da ben olurum.inşallah her biriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bana da dua edin.
Cok üzüldüm canim Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲🏻

Canım ben de çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatların olur.. böyle durumlardan sonra gebe kalmak daha kolay derlerdi inanmazdım ama doğruymuş inşallah hemen yine gebe kalırsın canım 🙏❤️

Kızlar tünaydınnn 🤩💃 Bikaç gündür vizeler ders çalış derken hiç bakamadım. Herşey yolunda mı nasıl gidiyor kontroller bebişler büyüdü mü 💙💜💚🧡 Bi fe ben normal hiç su içemezdim günde bir iki bardak anca hele kışın unuturdum bile. Şimdi zorluyorum ama 1 litre anca içiyorum bir tane de maden suyu ama yetersiz sanırım idrarım koyu renk çıkıyor 🥺 su içmeye nasıl alışabilirim 🤯

Kızlar tünaydınnn 🤩💃 Bikaç gündür vizeler ders çalış derken hiç bakamadım. Herşey yolunda mı nasıl gidiyor kontroller bebişler büyüdü mü 💙💜💚🧡 Bi fe ben normal hiç su içemezdim günde bir iki bardak anca hele kışın unuturdum bile. Şimdi zorluyorum ama 1 litre anca içiyorum bir tane de maden suyu ama yetersiz sanırım idrarım koyu renk çıkıyor 🥺 su içmeye nasıl alışabilirim 🤯
İçine salatalık dilimle bi kaç dilim de limon at 😊 aromatik oluyor kokteyl gibi daha rahat tüketebilirsin hem vitamin açısından da zengin olur. Ben de hiç içemezdim Doktor'un tavsiyesiyle o şekilde devam ettim artık sade de daha rahat tüketebiliyorum.

Kızlar tünaydınnn 🤩💃 Bikaç gündür vizeler ders çalış derken hiç bakamadım. Herşey yolunda mı nasıl gidiyor kontroller bebişler büyüdü mü 💙💜💚🧡 Bi fe ben normal hiç su içemezdim günde bir iki bardak anca hele kışın unuturdum bile. Şimdi zorluyorum ama 1 litre anca içiyorum bir tane de maden suyu ama yetersiz sanırım idrarım koyu renk çıkıyor 🥺 su içmeye nasıl alışabiliri
Tünaydın canım❤️🌸ben de hiç içemezdim kendime güzel bir matara edindim gözümün önünde hep zorla içe içe alıştım şişe olmayınca içmeyi unutuyorum😀şuanda da o 2 lt olandan aldım en azından ne kadar içtiğimi görüyorum ve de ara ara içip akşama kadar bitirmeye çalışıyorum bi dene istersen cnaım

İçine salatalık dilimle bi kaç dilim de limon at 😊 aromatik oluyor kokteyl gibi daha rahat tüketebilirsin hem vitamin açısından da zengin olur. Ben de hiç içemezdim Doktor'un tavsiyesiyle o şekilde devam ettim artık sade de daha rahat tüketebiliyorum.
Deneyim canım biraz tansiyonum düşük seyrediyor normalde de düşüktü hep limon düşürebilir ama salatalık denicem 😘😘
Tünaydın canım❤️🌸ben de hiç içemezdim kendime güzel bir matara edindim gözümün önünde hep zorla içe içe alıştım şişe olmayınca içmeyi unutuyorum😀şuanda da o 2 lt olandan aldım en azından ne kadar içtiğimi görüyorum ve de ara ara içip akşama kadar bitirmeye çalışıyorum bi dene istersen cnaım
Aynen bende hem salona hem oturma odasına yatak odasına farklı tupperlar koydum içmeye çalışıyorum ama suyun tadını sevmiyorum hiç ya 🫣🤯 hatta biraz fazla içiyim karnım şişiyor direk guluk guluk geziyorum 😅 vücudum kendi su üretiyor heralde benim 🤣

Yalnız değilsin. Ağustosta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. Ardından korunma sürem bitince regl bile görmeden tekrar hamile kaldığımı öğrenip sevindik. Bu hamileliğimde 5.haftada keseyi yolk saçı hepsini gördük. 7.haftada kalp sesini de duyduk ama bir hafta sonra gittiğimizde kalp sesini duyamadik. Dün 2. kürtajımi olup genetik test kromozom analizi istedik. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun bize sabır versin. Gruptaki diğer anne adayları temmuzda inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Gerçekten olumsuz haber veren son kişi bizler oluruz

Yalnız değilsin. Ağustosta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. Ardından korunma sürem bitince regl bile görmeden tekrar hamile kaldığımı öğrenip sevindik. Bu hamileliğimde 5.haftada keseyi yolk saçı hepsini gördük. 7.haftada kalp sesini de duyduk ama bir hafta sonra gittiğimizde kalp sesini duyamadik. Dün 2. kürtajımi olup genetik test kromozom analizi istedik. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun bize sabır versin. Gruptaki diğer anne adayları temmuzda inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Gerçekten olumsuz haber veren son kişi bizler oluruz
Gerçekten çok zor çok yıpratıcı. İki düşük bir boş gebelik oldu benimde daha hiç birisinde görmek duymak nasip olmadı. Hiç o kadar büyüyemediler. Her değerimiz de normal. Doktorumla pazartesiydi randevumuz ne diyecek ne yapacak süreç nasıl devam edecek bilmiyorum. Ne kadar olumlu olmak istesem de insan umutsuzluğa düşmeye engel olamıyor bazen. Umarım hayırlısı olur, bir gün sağlıkla alırız kucağımıza.

Güzel anne adayları 🫶🏻 ben şu an da 3+6 olarak gözüküyorum . İlk hastane randevusu ne zamana almam gerekir bu konuda kararsız kaldım. Birde ilk randevuda hangi testler yapılıyor , kan testinde hangi değerlere bakılıyor. ilgisiz bir doktora denk gelirsem eksik kalmak istemem

Güzel anne adayları 🫶🏻 ben şu an da 3+6 olarak gözüküyorum . İlk hastane randevusu ne zamana almam gerekir bu konuda kararsız kaldım. Birde ilk randevuda hangi testler yapılıyor , kan testinde hangi değerlere bakılıyor. ilgisiz bir doktora denk gelirsem eksik kalmak istemem
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza🥰 3 hafta daha bekle 6 haftalık olsun hem keseyi görürsün hem de kalp atışını da belki duyarsın sabırsızlanmazsan biraz geç git canım

Geçmiş olsun canım bende geçen sene 2 kere boş gebelik geçirdim şimdi bebeğimin kalbi durdu pazartesi günü tekrar bakılacak değişen bişey yoksa kürtaj olucam Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur evet çok zor yasadiklarimiz ben birde gurbetteyim ailem başka şehirde kimsem yok yanımda eşimden başka Allah'ın izniyle bizde Allah'ın izniyle kucağımıza alacağız bebeklerimizi elbet birgün Allah ol der ve olur unutma gönlünü ferah tut umudun hep olsun

5. Haftadan sonra kese 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor. Kan testlerini de o zaman istiyorlar rutin şeyler hiç bir doktor atlamaz merak etme hayırlı olsun 🫠

5. Haftadan sonra kese 6. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor. Kan testlerini de o zaman istiyorlar rutin şeyler hiç bir doktor atlamaz merak etme hayırlı olsun 🫠
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza🥰 3 hafta daha bekle 6 haftalık olsun hem keseyi görürsün hem de kalp atışını da belki duyarsın sabırsızlanmazsan biraz geç git canım
Amin hepimiz için, hoşbuldum🥰 🥰cevaplarınız için çok teşekkür ederim ☺️ Banu çiftinin uygulamasında 10 Aralık kalp atışı ve ilk doktor randevusu yazıyor . O tarihte 5+0 a denk geliyor o yüzden kafam karıştı

Merhabalar bulantısı olanlar ne zaman basladi acaba bulantilariniz. Ben de hic bir belirti yok da. Sat 25 ekim. Bi dusugum var. Yine ayni mi diye korkuyorum

Kesinlikle kararı verecek olan eşinle sensin. Eşim hoş karşılasa bile adalet terazim ağır basacağı için iki tarafada aynı anda söylemek benim içime daha çok sinerdi, zorumda olduğum için değil tamamen benim düşüncemle alakalı 🫠
Canım merhaba benim durumu güncellemisin
6+6 da çok şükür kalp atışını duyduk
Allahım herkese nasip etsin böyle güzel duyguları 🌸🌸

Ay çok geçmiş olsun canım. Valla bilmiyorum tiroidlerden mi bebeğe mi gidiyo su anlayamadım. Bende ilk gebeliğimde susuz kaldığım için serum çok yedim ama bunda deli gibi su içiyorum çözemedim 🫥
Kızlar bende günde 1 bardak su içebiliyorum aşırı mide bulantım oluyor. 9+0ım bugün. Bebeğe zarar verir mi

Back