• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhabalar bulantısı olanlar ne zaman basladi acaba bulantilariniz. Ben de hic bir belirti yok da. Sat 25 ekim. Bi dusugum var. Yine ayni mi diye korkuyorum
Benim de sat 13 ekim ama hiç bulantım yok. Artık bunun için endişelenmiyorum kendimi şanslı sayıyorum. Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler varmış. Olumlu düşünmeye çalış

B BirNBirE canım merhaba, bugün özelde ilk kontrolüm vardı. Ve geçen hafta geç döllenme diyen doktorun aksine hayır geç döllenme değil son adet tarihiyle gayet uyumlu bebek dedi. İçime su serpildi💕bugün kalp atışını duyduk ve 6+6ymış.😍Bu arada tahmini doğum tarihim de 21 temmuz oldu. Rica etsem onu da güncelleyebilir misin?

Merhabalar yeni geldim bu sayfaya 7 haftalık oldu benim geçen hafta kese var bebek yoktu kanamam artı yoğun kahverengi akıntım var ara ara sancı oluyor acaba böyle durum yaşayıp sağlıklı gebeliği olan var mı sat tarihim 14 Ekim tüp Bebek LE hamile kaldım 5.gün tek embriyo

B BirNBirE canım merhaba, bugün özelde ilk kontrolüm vardı. Ve geçen hafta geç döllenme diyen doktorun aksine hayır geç döllenme değil son adet tarihiyle gayet uyumlu bebek dedi. İçime su serpildi💕bugün kalp atışını duyduk ve 6+6ymış.😍Bu arada tahmini doğum tarihim de 21 temmuz oldu. Rica etsem onu da güncelleyebilir misin?
Aaa cnm super çok sevındım❣️🙏
E boşuna telaş etmişsın o zaman

Kızlar bende günde 1 bardak su içebiliyorum aşırı mide bulantım oluyor. 9+0ım bugün. Bebeğe zarar verir mi
Susuz kalmamak lazım vücut içinde gebelik içinde önemli bu durumu doktoruna söylersen belki serum takma gereğinde bulunabilir canım. İlk üç ay yediklerimize değil ama suya ihtiyacı var.

Çok sevindim gözünaydın canım 🙏🏼🩵

Merhabalar yeni geldim bu sayfaya 7 haftalık oldu benim geçen hafta kese var bebek yoktu kanamam artı yoğun kahverengi akıntım var ara ara sancı oluyor acaba böyle durum yaşayıp sağlıklı gebeliği olan var mı sat tarihim 14 Ekim tüp Bebek LE hamile kaldım 5.gün tek embriyo
Maalesef buna cevap vermek zor. Çünkü tutunuyorda olabilir en doğru yorumu kontrolünde doktorun yapacaktır inşallah bebişin seninledir 🙏🏼

Merhabalar bulantısı olanlar ne zaman basladi acaba bulantilariniz. Ben de hic bir belirti yok da. Sat 25 ekim. Bi dusugum var. Yine ayni mi diye korkuyorum
Çok erken bir hafta bulantım yok demek için 7. Haftalara doğru başlıyor bulantı ki herkeste olacak diye bişey yok tadını çıkar hayırlı olsun 🙏🏼

Çok erken bir hafta bulantım yok demek için 7. Haftalara doğru başlıyor bulantı ki herkeste olacak diye bişey yok tadını çıkar hayırlı olsun 🙏🏼
İnşallah. Aslinda benim bir kizim da var ama uzerinden 10 sene gecti. Onda bisey yiyemedigimi hatirliyorum ama ne zaman basladi hic hatirlamiyorum☺️

Merhaba doğum iş göremezlik raporu için sorum varda bilgisi olan varmı ? Öreneğin bana son 3 ay maaş olarak 40bin tl yatsa ona göremi veriliyor doğum parası yoksa belirli bir sınır varmı? Tam bilgiye ulaşamdım internette

İnşallah. Aslinda benim bir kizim da var ama uzerinden 10 sene gecti. Onda bisey yiyemedigimi hatirliyorum ama ne zaman basladi hic hatirlamiyorum☺️
Benim de aynı 10 sene geçti bi kızım var onda sabah boş mideyle kusmaktan mahvolurdum hatta gün içinde yediğimi de çıkarırdım ama ilk haftalarda değil de sonra başlamıştı 4. Ayda bitmişti bunda da şuan öyle çok bulantı kusmam yok korkuyorum her an başlar diye😃

Merhaba doğum iş göremezlik raporu için sorum varda bilgisi olan varmı ? Öreneğin bana son 3 ay maaş olarak 40bin tl yatsa ona göremi veriliyor doğum parası yoksa belirli bir sınır varmı? Tam bilgiye ulaşamdım internette
Asgari ücretin 6,5 katı üst sınırdır (günlük) 12 aylık brüt ücretin günlük ortalaması alınır 3/2si hesaplanır günlük ücret bulunur ve 112 ile çarpılır bu şekilde

Benim de sat 13 ekim ama hiç bulantım yok. Artık bunun için endişelenmiyorum kendimi şanslı sayıyorum. Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler varmış. Olumlu düşünmeye çalış
Benimde sat 13 ekim
Aşırı stresli ve üzüntülü bir dönemdeyim son bir aydır. Strestendir dedim kesin ondan geciktim sanıyordum. Bugün artık kasık ağrılarım artınca test yaptım evde çift çizgi çıktı silik gibi ama aslında silikte sayılmaz. Kalktım özelde kan testi verdim b-hcg 2680 çıktı. Halen inanamıyorum. Bulantı ve diğer hiçbir belirti yok
Pazartesi gidicem dr a

Back