- 22 Mayıs 2023
- 702
- 730
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.041
Canım bende yarına gidicem allahın izniyle galiba benim kız da kilo almamış olabilirKızlar ben de kontrolden geldim şimdi bebişin kilosu aynı çıktı 3200 gr 10 gün önce de aynı çıkmıştı doktorum olabilir dedi bisey demedi ama umarım normaldir. Açılmama bakti açılma yok. Cuma günü sezaryen için anlaştık sabah aç karnına gel dedi ama ben o telaşla sormayı unuttum. Anestezi işlemleri cuma sabah gittiğimde hemen hallolur mu tahlil falan vs. yoksa bir gün önceden gitmem mi gerekir
5.Kaçıncı günde 14?
Korse takmistim ben canim. O sallanmaya bagli agrilari azaltmisti. Insallah en kisa zamanda toparlarsinKarnımın içi su dolu gibi sallandıkça ağrıyor , ben gözümde çok küçülttüm heralde bu sezaryeniiyileşmene çok sevindim inşallah yarın daha rahat olurrm
Cnm ben 3 saatte bir emziriyorum 1 saat emziriyorum. Doktor bugun fazla sagdigin sutu kasik biberonla ver dedi sut var mamaya gerek yok ama kac cc ictigini gorerek vermek onemli dedi. P.tesiye kdr kilo alimi olmazsa eger mama ekstra ilave ederiz ama sut varken gerek yok dedi :) insallah seninki de guzel kilo almistir cnmNormalde 15 dakika bi meme 15 dakika bi meme şeklinde ilerliyoruz ya demek ki senin ön sütün fazla canım önden biraz sağım yapsan sonra emzirsen yağlı kısımla kilo alır bence. Ya da bir memeyi sürekli emzir boşaltsın diğerine geçersin. Birde ben hiç 2 saati beklemedim. Sık sık az az emdi yarın kontrol var inşallah kilo alıp gelişim göstermiştir
Cnm ben mama veririm de doktor sagdigim sutleri iciremedigimi soyleyince once onlari icir dedi. Bardakla icirmeyi gosterdiler bugun oyle verdim bakalim. İnşallah bir cozum olur2 saati bende beklemedim. Devamlı bi meme bi mama asıldım. Anne sütü sarılıgı deniyor uzayan sarılığa üstümüzden geçen birşey yani. Bi de bizde kan uyusmazlıgı var o da uzatıyor. Mama vermiyorssn ver bence en azından sarılık geçene kadar
Bende öyleyim duştan çıkınca. Demir ilacı kullanıyorum bir de tek şuanBen de aynıyım… hatta bugün çok halsizlşk, baş ağrısı yaşıyorum. Duştan çıkınca da aşırı bayılma hissi oluyor.. vitaminsiz kaldım sanırım
Ay tabiki de oyle hamilelik logusaliga gore ne ki.. ben varya bugun uykusuzluktan doktorun odasindan bir tek bebegi alarak cikmisim. Bebegin cantasi benim canta ve oto koltugunu birakmisim. Arkamda doktor hanim kosturdu asansore binmistim. Ay siz cidden cok uykusuzsunuz bunlari biraktiniz dedi. Neyseki bebegi aldimValla doğum sonrası daha zormuş. Karnimizdayken karnı tok, altı temiz, gaz sorunu yokmuşama o kadar tatlı ki bakmak bile ağrı kesici etkisi yaratıyor
Biçimde öleArkadaslar herkes iyidir umarim. Biz sarilik olmuşuz degeri 14 küsür cikti. Simdilik foto terapi onermedi. Kilo kaybimiz ust sinirda 5 gunluk suan ve 330 gr kaybetti. Anlamadigim birsey var sutum fazla stokta yapiyorum. Emdigini de kusuyor kustugu fazla olan kısımmış eee o zaman kilo niye almiyor bunu bir turlu anlayamadim doktorada sordum uykusuzluktan verdigi cvplari ben mi anlamadim sasirdim kaldim
Kizlar bugün 4 kez biraya girdim yorum yapcktm birşey soracaktım o kadar uykusuz ve yorucu bir gün geçirdim ki her seferinde unutm ne soracağımiAy tabiki de oyle hamilelik logusaliga gore ne ki.. ben varya bugun uykusuzluktan doktorun odasindan bir tek bebegi alarak cikmisim. Bebegin cantasi benim canta ve oto koltugunu birakmisim. Arkamda doktor hanim kosturdu asansore binmistim. Ay siz cidden cok uykusuzsunuz bunlari biraktiniz dedi. Neyseki bebegi aldim
Durdu simdilik bisey yok. Umarım olmaz bir dahaBir şey olmaz inşallah canım içini ferah tut kanaması durdu mu?
İlk dogumda ben de direk eski halimden bile daha az kiloya dusmustum. Bir de sut alerjisi olunca uflesen ucacak duruma gelmistim. Bunda biraz yas da var. Süreç uzuyorBen eridim ya resmen nasıl oldu hiç anlamadım. Karnım eski halinde bir yandan iyi gibi ama bir yandan kötü çok hızlı kilo kaybim oldu zaten çok kilo almadım hamileyken. 8.5 kg almıştım. Sadece bir tık yumuşak karnım eskiden kasliydi
Güzel haberlerle gel canım sen de inşallahCanım bende yarına gidicem allahın izniyle galiba benim kız da kilo almamış olabilir
Suni denemeden direk sezeryan mı yapacaklar bebek aşağı inmiş mi onunla ilgili birşey dediler mi
Sağlıkla kucağına al inşalllah
Canım 3 saat fazla değil mi sarılıkta var diyorsun doktor mu öyle söyledi ?Cnm ben 3 saatte bir emziriyorum 1 saat emziriyorum. Doktor bugun fazla sagdigin sutu kasik biberonla ver dedi sut var mamaya gerek yok ama kac cc ictigini gorerek vermek onemli dedi. P.tesiye kdr kilo alimi olmazsa eger mama ekstra ilave ederiz ama sut varken gerek yok dedi :) insallah seninki de guzel kilo almistir cnm
Allah işini rast getirsin inşallah canımGüzel haberlerle gel canım sen de inşallah
Suniye doktorum sıcak bakmıyor canım daha doğrusu garanti vermiyor sonrasında yine sezaryene dönersin dedi. Bebek aşağı da inmemiş açılmam da yok. Amiin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
Cnm 2.30 3 saatte bir dedi. Sarilik bugun ekstra arttıCanım 3 saat fazla değil mi sarılıkta var diyorsun doktor mu öyle söyledi ?
Banyo da yaptıysa olmaz daha inşallah bir şey canım.Durdu simdilik bisey yok. Umarım olmaz bir daha
Ben de bi kan tahlili yaptırıcam yarın. Kesin dip yaptı tüm değerler:) vallahi zormuş çok lohusalıkBende öyleyim duştan çıkınca. Demir ilacı kullanıyorum bir de tek şuan
Geveleri 3 saatte bir, gündüz 2 diyeniliyorum ben deCnm 2.30 3 saatte bir dedi. Sarilik bugun ekstra arttı
Bir dizi vardı the letdown diye sen öyle deyince oradaki kadın geldi gözümün önüneAy tabiki de oyle hamilelik logusaliga gore ne ki.. ben varya bugun uykusuzluktan doktorun odasindan bir tek bebegi alarak cikmisim. Bebegin cantasi benim canta ve oto koltugunu birakmisim. Arkamda doktor hanim kosturdu asansore binmistim. Ay siz cidden cok uykusuzsunuz bunlari biraktiniz dedi. Neyseki bebegi aldim
Kuzum ben 35 yaşındayım ya. İlk gebeliğimdi gerçi ama yapım hep inceydi yani. Hiç şöyle etli butlu olmadimİlk dogumda ben de direk eski halimden bile daha az kiloya dusmustum. Bir de sut alerjisi olunca uflesen ucacak duruma gelmistim. Bunda biraz yas da var. Süreç uzuyor
Bana ünite kan vermişlerdi doğumdan sonra canım düşmüştü degerlerim. Beyaz kan da verdiler. Demir ilacına da devam ediyorumBen de bi kan tahlili yaptırıcam yarın. Kesin dip yaptı tüm değerler:) vallahi zormuş çok lohusalık
Geveleri 3 saatte bir, gündüz 2 diyeniliyorum ben de