- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.641
14.9 la başladı iki günde 18.23e çıktı canımKaç çıktı cnm sarılığı
Çocuk doktoruna götür canım. Onun alanı değilse yönlendirirKızlar ya tırnak batması için nereye gidiliyor kızımın doğuştan ayak baş parmakları ete batık doğdu bir kısmı dışa vurmuş çıkmış yani ama çoğunluğu ete gömülü nereye götürmek gerekiyor yeni doğana gitme süremiz doldu artık çocuk sağlığa mı alsam randevu
Şimdi nasıl kuzum14.9 la başladı iki günde 18.23e çıktı canım
Teşekkür ederim rop muayenesi var yarın gittiğim gün doktora görünücezÇocuk doktoruna götür canım. Onun alanı değilse yönlendirir
Çok aşırı aşırı sicak bebeğe sadece ince zibin giydrmiştm anca daldi sicsktan uyudu terlemiş o kadar bunaltıcı ki dayanmıyorm ya lohusalıkta hiç ama hiç çekilmiyorUykular haramsicaklardan nefes alamiyorum. Uyumayanlar neredesiniz kızlar
TebriklerBizde doğduk. İkimizde iyiyiz çok şüküranca yazabiliyorum
Benim 3. Gün, günde 1 taş çatlasın 2 saat uyuyorum. Bakalım nerde patlayacagimUykular haramsicaklardan nefes alamiyorum. Uyumayanlar neredesiniz kızlar
19 gün sonra benBenim 3. Gün, günde 1 taş çatlasın 2 saat uyuyorum. Bakalım nerde patlayacagim
Canìm senin sezeryan degil miydi?Kızlar 39 artilardayim ve bebeğim çok iri. Artık doğmasını istiyorum. Ağrım sızım yok ama karın sertlesip kasiliyor ya. Sürekli o oluyor oturduğum yerden. Ne dersiniz. Bugün doğuma gidermiyim??Eki Görüntüle 3447623
Bilemiyorum ama su icjn cok minikler henuzGünaydınnnn kislar geçen buraya bir kitap atılmıştı her ihtimale karşı sonuçta 9 sene olmuştu bebek bakmayalikitabi aldm bugun içinde rastladım diyoki bir cay kaşığı su verilmeli sıcak çoksa hava ve agizinda pamukçuk olmasin diye siz veriyormusuz
Uykusuz her geceeeeeBenim 3. Gün, günde 1 taş çatlasın 2 saat uyuyorum. Bakalım nerde patlayacagim
Evet canım 38. Haftada döndü bebegim. Yoksa mecbur sezeryan olacaktiCanìm senin sezeryan degil miydi?
Normal doguma mì evrildi?
Bende 38+3 oldum bir kaç gündür benimde karnım kasılıyor sürekli ama gelen giden yok halaKızlar 39 artilardayim ve bebeğim çok iri. Artık doğmasını istiyorum. Ağrım sızım yok ama karın sertlesip kasiliyor ya. Sürekli o oluyor oturduğum yerden. Ne dersiniz. Bugün doğuma gidermiyim??Eki Görüntüle 3447623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?