2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Gebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 cikti
Bende 2.5 diye hatırlıyorum. Henüz kan vermedim yarın gidicem sorarım tekrar büyük ihtimal yine düşük diye ilaç başlayacak ve ben o ilaçtan nefret ediyorum

Bende 2.5 diye hatırlıyorum. Henüz kan vermedim yarın gidicem sorarım tekrar büyük ihtimal yine düşük diye ilaç başlayacak ve ben o ilaçtan nefret ediyorum
Benim 2.85 çıktı doktorum ilaç başlamadı, ben de sınır 2.5 diye biliyorum ama evham yaptım şimdi

Kızlar ben sürekli her şeye ilaç kullanmak yerine dengeli beslenip egzersiz yaparak günlük yürüyüşüme çıkarak düzeltmeye çalışıyorum. Memorial Hastanesine gidiyorum doktorum alanında çok iyi iki gün önce değerlerime baktı hepsi çok güzel dedi. Bu kadar önemli bi sınır olsa mutlaka söylerdi. Benim ta ananem Babanemdeki teyzelerimdeki genetik bozuklukları kronik hastalıklarına kadar sorguladı. Annemin kız kardeşimin adet düzenlerine kadar sordu. Bu kadar ayrıntıya giren kadın bu hormona yüksek deyip önlemini de alırdı bence. TSH 2.88 di bende

Senin doktor beni çok cezbediyor

Ben ikna oldum

Benim 2.85 çıktı doktorum ilaç başlamadı, ben de sınır 2.5 diye biliyorum ama evham yaptım şimdi
Yüksek tshla değil aksine düşük tshla yerlerde sürünen biriyim. Belki tolere edebildikleri değerlerdir 2.80ler. Ama yarın yine sorarım sizin için Şakasız 0.001 ve 0.005 çıkmıştı benim değerlerim doktor dedi ki kızım ayakta nasıl duruyorsun

belki şuan ilaca gerek görmemiş olabilir tehlike sınırını belirli bi seviyeye kadar ilaç vermeden devam ediyorlardır bilemiyorum ama 1. Trimesterda 2.5 2. Ve 3. Trimesterda 3ün altında tutmaları gerektiğini biliyorum. Bu genel geçer bir kural.

Kızlar kardiyoloji ile görüştüm, hamile lere özel bir tansiyon ilacı verdi sadece yükseldiği zamanlarda kullanacağım. Holter takıldı bu sabah çıkarttırdım pazartesi sonuçları göstereceğim bakalım. İlacı da kendi doktoruma onaylatttım, çok şükür bugün içmeme bile gerek kalmadı normaldi her ölçüm. Sanırım hastanelerde ya da ölçüm yapılırken yükseliyor yarın 6+0 olcaz ve doktorumuza kontrolümüz var, bebeği henüz görememiştik umarım görürüz kalp atışlarını duyarız. çok dua edin nolur.

Canım selam, bende tıpkı senin gibi oldum. Iki hafta çok şiddetli bulantı kusma yasadım 5kilo kadar zayifladım öyle şiddetliydi. Dün sabah itibariyle birden bulantılarımda kusmamda durdu. Dün kontrol günümdü sukur bi sikinti yok bebegim gelismis 8+4 olduk kalp atıslarıda güzel ama bi anda bulantı kisma bitince bende bi tedirgin oldum

EdaUl Kuzum merhaba iki haftadır kötuyum sessiz takip ediyordum sizi, sana bambaşka bi konudan yazıcam ben sende hemşiresin sanırım nöbetlimi çalışıyorsun suan nöbetliysen çıkmayı falan düşünüyormusun beni bi tık zorlamaya başladı gece nobetleri uykum geliyor erkenden sendede başladımı zorlanmalar

İnşallah yarın sabah bende duyacağım tekrar bebeğimin kalbini

Evet ben diyalizdeydim bi de çok daha yorucu ve sabah 6 işbaşı olunca ben gebelik düşündüğüm an bıraktım. Zaten geçiş yapmayı istiyordum. Eşim diş teknisyeni laboratuvar açtık beni o mesleğe yöneltti. Diş protez okuyorum 3. Kez üniversiteye yazıldım 2.sınıfım yaza mezunum zaten. Kendi işimizden devam ediyoruz. Kendimi iyi hissettikçe yanına gidiyorum arada okula uğruyorum. Ama çalışıyor olsaydım beni de çok zorlardı orda yardımcı oluyorlarsa sıkıntı yok ama seni yorar. Ben hamile olanları çalıştırmazdım hep otururlardı arada boş odalara sedyeye uyumaya yollardım. İdare ederdik birbirimizi hep

Çok sevindim senin adına rahatsan benimde arkadaşlarım idare ediyorlar saolsunlar ama gelecek ay mesaiye geçecegim sanırım sevmiyorum mesai calismayi ama mecburum sanirim geceler cok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…