2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Maşallah canım senin kese ve bebek kaç mm dedi ? Ben şimdi buna taktım giden herkese soruyorum

Merhaba arkadaşlar düne kadar mide bulantım vardı ama bugün hiç olmadı sadece bel ve kasık ağrım var hafif bir şekilde kızımda hiç mide bulantısı yasamadigim için bilmiyorum nasıl ilerler bu dönem çok tedirginim bugün kanamam yada lekelenmem yok çok şükür mide bulantısı arada gidip gelen bir seymi

Ben de senin gibi sürekli panik halindeyim. Lekelenme olunca insan mide bulantısına şükrediyor belirtiler devam ediyor diye. Benim mide bulantım başladığından beri günün bazı zamanlarında olup geçiyor o yüzden o konu hakkında çok yorum yapamayacağım. Ama evham yapıp moralini bozma

Gebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 cikti

Kayınvalideniz gelirken annenizin henuz haberi olmaması kötü olmuş. Umarım kırılmaz. Bizde henüz ailelerle paylasmadik ama iki tarafla da yarın paylaşmayı düşünüyoruz.
Nikahtan 15 gün kadar önce hamile kaldım, annem bir ton laf edeceği için maalesef söyleyemedim, aralık sonuna dek de söyleyemiyorum. Keşke bu kadar tutucu olmasaydı da rahatça her şeyimi konuşabilseydim.
L lady_heidi sen naptın canım kayınvalidenle gidiyordun en son muayene olabildin mi
Evet gittim, kalp atışını duyduk, derinden derinden. Doktor her şey çok düzgün dedi, sadece biraz yaşım fazla olduğu için daha sık kontrol edilecekmiş. Kedi için ekstra test istedim, salı-çarşamba tekrar çağırdı, muhtemelen test sonuçlarını görmek için.

Darısı henüz kalp atışı duymamış annelerin başına

Evet sanirim senin dedigin gibi yukselecegi icin şimdiden onlem almak istedi

Gebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 cikti
Benimde daha once yasadigim birsey degil senin gibi tekrar baktirayim zaten dahiliye tekrar isteyecektir muhtemelen

Eki Görüntüle 3340737
Geçen ayki sonuçlarım canım referans aralıkları yazıyor
Bu hafta normalde randevım vardı ama lekelenme olunca bi karmaşa oldu dr umda acildeydi falan filan ben daha hiç bi teat vermedim 2 hafta sonra diğer randevum bı gün 7+1 deyim gidip vermeli miyim yoksa 2 hafta beklesem de olur mu hemşiree hanımcım

Doktoruma yazdım 2 boş gebelik yaşayınca riske atmayalim yarın sabah gel bakalım dedi inşallah biseyi yoktur

Doktoruma yazdım 2 boş gebelik yaşayınca riske atmayalim yarın sabah gel bakalım dedi inşallah biseyi yoktur
Canım benim de doktorum randevumu öne alıp aynı gün bakmıştı ama her şey normal iki hafta sonra göreyim seni dedi. Benim iğne ve progestan fitile rağmen tekrar lekelenmem oldu yarın sabaha başka doktora randevu aldım bir de ona gidicem içim rahat etmiyor hiç

İnşallah bende yarın güzel haberler duyarım üst üste kayıplar yaşayınca çok tedirgin oluyor insan inşallah boşa evham yapiyorumdur bende

2 hafta sonra verirsin hepsini hem diğer rubella cmv toxoplazma falan da bakar hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…