• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Selam kızlar. Kanlarımın hepsini verdim hazır gelmişken doktorum gel bakalım dedi kocaman olmuş minnoşum 🧿🩵
Yaa maşallah 🧿 bende görmek istiyorum ama daha kontrole de çok var senle günümüz aynı eşime diyorum ki süs balığı gibiydi en son gördüğümde şuna bak kocaman olmuş bende görmek istiyorum 😀

Benim de tiroid 3.55 çıkmıştı ben de doktor kontrolünü bekliyorum henüz göstermedim ben de 2,50 den sonrasi ilk trimester için sıkıntı diye biliyorum, son adet tarihimin 3.gunu 0,91 çıkmıştı, ilk defa bu kadar yüksek çıktı, daha önce de 1,27 çıkmıştı en fazla, testi de tekrarlayasim var bizim sağlık ocağına da pek güvenmiyorum

YouTube da Kaan Kocatepenin videosunda da ilk trimesterda 2,5 diyor ilk trimesterda ama altındaki yorumlarda sağlık ocaklarında kanlar çok beklediği için yanlış sonuçlar çıktığı yazmış , birinin 5 küsur çıkmış 7.haftada, testi tekrarladiginda 1 küsur çıkmış, yüksek çıkanlar olarak bence testi özel hastanede tekrarlamamiz lazım, kim bilir kimler yanlış sonuç yüzünden boşa ilaç kullanıyor diye yazmış yorum yapan kişi, benim de daha önce cmv değerim yanlış pozitif vermişti, özelde yaptirdigimda negatif çıkmıştı

Merhaba sevgili anneler. Sanırım biz de bu grupta olacağız. İkinci çocuğum olacak inşallah. Yaşım 36. Sat 26 Ekim. Bugun itibarıyla 4+0 miniğim. 8 veya 9 hafta gibi doktora gitmeyi planlıyorum. Hepimiz sağlıcakla geçirelim ve kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı. 🌸
Belirtilerin nasıldı benim adetime az kaldıda sürekli test yapmakta istemiyorum yapsamda çıkmaz herhalde adetime 3 gün var ve karnımda ara ara sancı var binara sürekli yapıyordum hayal kırıklığı zaten hemen sonrasında adet oluyordum bide bu tesler pahalanmış havalar soğuk sağlıklı ocağı uzak artı bazı sorunlarımda var

Belirtilerin nasıldı benim adetime az kaldıda sürekli test yapmakta istemiyorum yapsamda çıkmaz herhalde adetime 3 gün var ve karnımda ara ara sancı var binara sürekli yapıyordum hayal kırıklığı zaten hemen sonrasında adet oluyordum bide bu tesler pahalanmış havalar soğuk sağlıklı ocağı uzak artı bazı sorunlarımda var
Erken gebelik testiyle çıkar ben adetime 4 gün kala yapmıştım. Geçen ay 140 liraydı eczanede

Yaa maşallah 🧿 bende görmek istiyorum ama daha kontrole de çok var senle günümüz aynı eşime diyorum ki süs balığı gibiydi en son gördüğümde şuna bak kocaman olmuş bende görmek istiyorum 😀
Aslında görmek gibi bi niyetim yoktu kayıt bile açtırmamıştım dahiliyeden kan verdim sonra ağrıyı sormak için gittim yanına gelmişken bakalım dedi 🥲 darısı başına 🌺

Erken gebelik testiyle çıkar ben adetime 4 gün kala yapmıştım. Geçen ay 140 liraydı eczanede
Belirtilerin nasıldı benim biş gebelik yasadım zaten hiç bir belirtim yoktu 6 ay oldu korunmuyoruz kürtaj oldum aynı hastanede iki farklı doktora gittim beni çag8rmişlardı kontrol amaclı biri korun dedi biri korunma ne yapcağimı bilemedim ama korunmadım işte kontrole gideli altı ay oldu bu ay yedinci aya gitcem bakalım hayırlısı hamileliğe dair hiç bir belirtim yok

Belirtilerin nasıldı benim biş gebelik yasadım zaten hiç bir belirtim yoktu 6 ay oldu korunmuyoruz kürtaj oldum aynı hastanede iki farklı doktora gittim beni çag8rmişlardı kontrol amaclı biri korun dedi biri korunma ne yapcağimı bilemedim ama korunmadım işte kontrole gideli altı ay oldu bu ay yedinci aya gitcem bakalım hayırlısı hamileliğe dair hiç bir belirtim yok
Bende regl olacak gibi ağrılarım vardı. Ama aşırı meme hassasiyeti ve büyüme oldu normal regl sancısının daha fazlası gibiydi canım

Back