- 15 Eylül 2020
- 839
- 1.065
- 63
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.801
Salça domates beyaz ünlü şeyleri bırakırsan çok faydası oluyorBen de ilaç falan alamam aynen öyle yapayım akşam hafif şeyler yiyim
Doğru canım sağol öyle yapayımSalça domates beyaz ünlü şeyleri bırakırsan çok faydası oluyor
Evet hamilelikte de kullanımında sıkıntı yokmuş nioli yağının, doçent Dr mfk var ya o paylasmisti güvenle kullanabilirsiniz diyeMerhaba kabızlık bebeğe zarar vermez sende hemoroid başlayabilir ki gebelikte çok yaygındır. Doktorun belki başla bi ilaç önerebilir. Beslenme düzenini değiştirebilir.
Mantar gebelikte hortlayabiliyor bana travazol kullanabileceğimi söylemişti sen bir doktoruna danış benim eşli tedaviden sonra tamamen ortadan kalktı mantar sorunum. Birde tamamen pamuklu çamaşırlar kullanmak sık değiştirmek yada eskilerin yaptığı gibi ara bezi denilen şeyi yapmak baya işe yarıyor eşinden bile bulaşıyor olabilirbirde son dönem görmüşsündür belki çamaşıra nioli yağı damlatmak işe yarıyomuş (denemedim)
Kabızlık için akşamdan bir bardaga 3-4 kayısı kurusu ve ceviz koy sabaha kadar kalsin suyun içinde, sabah aç karnına iç, kuru incir de ekleyebilirsin akşamdan bu karışıma, sabaha kadar bekledikten sonra sabah hem suyunu iç hem incir kayısı ve cevizi ye canım kabızlık falan kalmaz üstüne de bol su iç :)Merhaba kabızlık bebeğe zarar vermez sende hemoroid başlayabilir ki gebelikte çok yaygındır. Doktorun belki başla bi ilaç önerebilir. Beslenme düzenini değiştirebilir.
Mantar gebelikte hortlayabiliyor bana travazol kullanabileceğimi söylemişti sen bir doktoruna danış benim eşli tedaviden sonra tamamen ortadan kalktı mantar sorunum. Birde tamamen pamuklu çamaşırlar kullanmak sık değiştirmek yada eskilerin yaptığı gibi ara bezi denilen şeyi yapmak baya işe yarıyor eşinden bile bulaşıyor olabilirbirde son dönem görmüşsündür belki çamaşıra nioli yağı damlatmak işe yarıyomuş (denemedim)
Kanaman devam etmiyorsa doktoru dinle canım kanaman artarsa veya olursa miktarı arttır benceBenim salı oldu dr gittim kendi dr um yoktu biri bişey demedi dr sana anlatır dedi biri kalp atışı gözlemleyemedim dedi dün tekrar kendi dr ma göründüm şükür kalbi duyduk progestan alttan günde 1 dedi coraspirin keselim dediçok korkmuştum ama moralim acayip bozulmuştu
Bende coraspirin kullanıyordum 16 haftalık bi kaybım var tedbir için bunda 100 lük başlamıştık şimdi ara verdim 2 hafta dedi ama dayanamam haftaya cuma giderim sanırım yine de
Acaba bende fitil 2 kullansam mı ki yoksa 1 yeterli görmüş diye çok kullanmasam mı ki
Aa ne kadar sert ya zaten stresliyiz tamam belki haklıdır ama söylerken daha nazik iç ferahlatıcı konuşsalar keşkeHanımlar dün iğne vurunmustum progestan ve iki iki kullanmaya başlamıştım fitil olarak, gece ped dolusu kahve Krem karışık akıntım olmuş sabah farkettim ben de o bizim burdaki tek perinatolog olan doktora gittim, muayeneyi 7. Haftadan önce kabul etmediğini tekrar söyledi rica ettim görüşmeyi kabul etti, dedim ki agustos ayında bir kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, olabilir her kadın bir iki düşük yaşayabilir dedi, test sonuçlarımi gösterebilir miyim dedim pıhtılasma çıktı dedim, hayır gösteremezsin dedi, isterse tüm genlerin wild tıp olsun dedi bir düşükle kan sulandırıcı kullanamazsin dedi, yasayan çocuğun var mı dedi, var 4 buçuk yaşında dedim, onda bişey kullandın mi dedi hayır dedim, kullanmadin ve çocuğun sağlıklı bir şekilde doğdu oyle mi dedi evet dedim, daha çok kızdı, kullandigin her şeyi kes folik asit kullan sadece başka bişey kullanma, 2 hafta sonra gel dedi, başka bir doktora gidersen muayeneni kabul etmem dedi, çok ters bir adam, çok katı kuralcı ama dediklerini yapcam mecbur çünkü diğer türlü kanamadan kaybetcem bebeğimi
Ben de çok korkuyorum ve oğlum hala kardeş bekliyor ve dediğin gibi dilinden düşürmuyor diye de çok korkuyorum, buna da bişey olursa mecbur soyluycem ve bidaha çocuk düşünemem sanırım, sürekli lekelenme görmek psikolojimi bozdu@Sna1 kalp atışı duydum 6+6 kuzuAllahın izniyle inşallah her şey yolunda gider hepimizin kucağı dolar sağlıcakla inşallah kızlar ben kaybımdan sonra korkuyu atamadım ya hala kaptırmaya korkuyorum kendimi çok dağılırım birde oğlumda öğrenmiş bulundu en çokta onun için korkuyorum çok bekliyor kardeşim kardeşim dilinden düşmüyordu ben duymazdan geliyorum artık kaptırmasın yine diye
Bana da oluyor o arada belime bağırsaklara mideye kramp gibi anlık giriyor geçiyor. Normal bileydim bence bi de kabızlık olduğu için bağırsak bölgemde sertlik sancı olurKızlar çok teşekkür ederim. Nioli yağı ben genelik öncesinde de kullanıylrudm aşırı memnunum ama mantar bende kronik oldu fitl de alıyorum gene geçmiyorazalıyor ama özellikle de tuvaletim geldiğinde falan hemen birz tutsam o da geliyor
Ya bu pelvik ağrı acaba kabızlıktan olabilir miçünkü daha önce de vardı kbuzlık azdı ağrı da hafifti. Şimdi her gün ağrı girtor gün içinde zaman zaman. Ama böyle rahimden gelen bir şey değil gibi sanki bağırsaklarla alakalı gibi hissediyorum anlık sancı gibi girip gdiyor. Başka bir sıkıntım da yok hepsini denicem tabsiyelerinizin çok sağolun
Canım için rahat etsin bence görünKızlar günaydın. Benim beta hcg yavaş ilerliyor yani artış oluyor fakat istenilen düzeyde değil. Değerlerim şu şekilde 2 gün arayla aynı yerde tahlil yaptırdım.
91
175
361
531
Yarın son kez bi bakalım dedi doktor sağlıksız gibi görünüyor dedi ne yapmalıyım başka bi doktora gitsem mi acaba
3 gündür benimde var bakalım korkuyorum çok Rabbim sağlıklı eksiksiz noksansız hayırlısıyla önce kardeşlerineBen de çok korkuyorum ve oğlum hala kardeş bekliyor ve dediğin gibi dilinden düşürmuyor diye de çok korkuyorum, buna da bişey olursa mecbur soyluycem ve bidaha çocuk düşünemem sanırım, sürekli lekelenme görmek psikolojimi bozdu
İşte burdaki tek perinatolog olunca herkes ona muhtaç olunca, doçent olunca falan böyle güzel sert sert konuşup kizabiliyor, sekreteri dedi ki böyle konuştuğuna bakma bir iki gelise yumusuyor, böyle değildir, ben tabi ağlaya ağlaya çıktım muayenedenAa ne kadar sert ya zaten stresliyiz tamam belki haklıdır ama söylerken daha nazik iç ferahlatıcı konuşsalar keşke
Canım bazen böyle başlayıp sonra güzel de ilerleyebiliyor sen moralini bozmamaya çalış, inşallah güzel ilerlerKızlar günaydın. Benim beta hcg yavaş ilerliyor yani artış oluyor fakat istenilen düzeyde değil. Değerlerim şu şekilde 2 gün arayla aynı yerde tahlil yaptırdım.
91
175
361
531
Yarın son kez bi bakalım dedi doktor sağlıksız gibi görünüyor dedi ne yapmalıyım başka bi doktora gitsem mi acaba
Kan verip değeri izlemekten başka yapacak bişey yok gibi. Başta az ama sonradan hızlı artabiliyor. Sen yine bi kan ver bu sefer güzel yükselmişse ona gitme başkasına gitKızlar günaydın. Benim beta hcg yavaş ilerliyor yani artış oluyor fakat istenilen düzeyde değil. Değerlerim şu şekilde 2 gün arayla aynı yerde tahlil yaptırdım.
91
175
361
531
Yaa sen içini ferah tut bende dün ağlaya ağlaya çıktım başka dr kalp atışı yok dedi boş olabilir dedi sonra kendi dr ma gittim kalbini dinletti canım dr um ya babama sarılır gibi sarılmak istedim o anİşte burdaki tek perinatolog olunca herkes ona muhtaç olunca, doçent olunca falan böyle güzel sert sert konuşup kizabiliyor, sekreteri dedi ki böyle konuştuğuna bakma bir iki gelise yumusuyor, böyle değildir, ben tabi ağlaya ağlaya çıktım muayeneden
Bi bakıma haklı benim doktorum da da dedi sağlıksız bi gebelikse atması iyi ama sağlıklıysa çok güzel tutunuyor zaten diye söylemişti. Senin başka bi şehirde iyice muayene olma imkanın olsa keşke. Doktor bulamamak da çok kötü. Bi de ters konuşması insanı iyice düşürüyorHanımlar dün iğne vurunmustum progestan ve iki iki kullanmaya başlamıştım fitil olarak, gece ped dolusu kahve Krem karışık akıntım olmuş sabah farkettim ben de o bizim burdaki tek perinatolog olan doktora gittim, muayeneyi 7. Haftadan önce kabul etmediğini tekrar söyledi rica ettim görüşmeyi kabul etti, dedim ki agustos ayında bir kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, olabilir her kadın bir iki düşük yaşayabilir dedi, test sonuçlarımi gösterebilir miyim dedim pıhtılasma çıktı dedim, hayır gösteremezsin dedi, isterse tüm genlerin wild tıp olsun dedi bir düşükle kan sulandırıcı kullanamazsin dedi, yasayan çocuğun var mı dedi, var 4 buçuk yaşında dedim, onda bişey kullandın mi dedi hayır dedim, kullanmadin ve çocuğun sağlıklı bir şekilde doğdu oyle mi dedi evet dedim, daha çok kızdı, kullandigin her şeyi kes folik asit kullan sadece başka bişey kullanma, 2 hafta sonra gel dedi, başka bir doktora gidersen muayeneni kabul etmem dedi, çok ters bir adam, çok katı kuralcı ama dediklerini yapcam mecbur çünkü diğer türlü kanamadan kaybetcem bebeğimi
İnşallah öyle olur pek ümidim kalmadı artık her defasında olumsuz bişey duymaktan. Allahtan hayırlısı olsun artıkKan verip değeri izlemekten başka yapacak bişey yok gibi. Başta az ama sonradan hızlı artabiliyor. Sen yine bi kan ver bu sefer güzel yükselmişse ona gitme başkasına git
Ben de aynı sekilde insanın çocuğu olunca kendinden çok ona üzülüyor, ona ne diycem diye düşünüyor, inşallah sağlıkla alırız cocuklarimizi kucağımıza da, minnoslar da kardeslerine kavuşur3 gündür benimde var bakalım korkuyorum çok Rabbim sağlıklı eksiksiz noksansız hayırlısıyla önce kardeşlerinesonra bize bağışlasın cidden sürekli kardeşine kitap okuması parkta kardeşimle buna binicem diye hayaller kurması inanılmaz güzel ama sonuca bağlamamsı korkutuyo bi yerde kendim için değil oğlum için yas tuttuğumu farkettim kaybım olduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?