- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.781
Bende bacaklarda var normalde de vardı mantar durmuştu baya son kaç gün dur çok kaşınıyorKızlar bugün bi kaç saattir vücudumun bir kaç yerinde kaşıntı başladı yani hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama bir tedirgin etti neden olur acaba
Alerji olabilir canım. Onun dışında gebelikte deri hastalıkları çok nüksediyor. Bende de mantar oldu omzunda beyaz nokta benekler bir haftada çoğaldı gittim bugün onu da gösterdim. Hap ve şampuan kullanılmıyor sadece sprey ve krem o da 2 ayda gösterir etkisini dedi. Hatta gebelikle artabilir de sabret geçer dedi yani. Geçici de olabilir senin amaKızlar bugün bi kaç saattir vücudumun bir kaç yerinde kaşıntı başladı yani hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama bir tedirgin etti neden olur acaba
anım olcuyorum şimdilerde de stript aldım, hemen hemen hepsi aynı mantık diye bendekini tarif edeyimo alete pili tak, kalem gi
aile hekimi bile 3 kutu yazıyor canım. sağlık ocagına yazdırabilirsin.Bu arada ben progestanı ücretle aldım ama sgk karşılıyor mu bilginiz var mı?
canım sağlık ocagı bu igg testlerini yapar mı? bilgin var mıBugün idrar testi verdim sorunsuz çıkmış çok şükür. Kan tahlili verdim hepatitler falan. Hemşire olduğum için aşılıyım anti hbs 700 lerde. Rubella ve cmv igg leri pozitif çıktı daha önce karşılaşmışsın vücudun bağışık dedi. Toxoplazma negatif karşılaşmamışım dikkat edicem. Eşimin ailesinde 2 kedi var evinde 9 ay gitmem artık
Gebelik olarak gidince yapar canım bakılıyorcanım sağlık ocagı bu igg testlerini yapar mı? bilgin var mı
teşekkür ederim :)Gebelik olarak gidince yapar canım bakılıyor
Konuştuk canım doktorla hiç bi sıkıntı yok evde ki kedin elini çizince nasıl aşı yapmadıysak bundada yapmicaz çünkü köpekte kuduz tehlikesi yok dışarıyla bağlantısı yok dedi herhangi bir tedavi aşı vs gerekmiyormuş
Merhaba kabızlık bebeğe zarar vermez sende hemoroid başlayabilir ki gebelikte çok yaygındır. Doktorun belki başla bi ilaç önerebilir. Beslenme düzenini değiştirebilir.Kızlar merhaba. Ben de 7. Haftadayım:) fakat çok sık kabızlık yaşıyorum( ve çok uzun sürüyor. Probiyotik alıyorum düzensiz. Ama uzuuun süre geçmiyor. kabızlığın çocuğa bir zararı oluyor mu bilgisi olan var mı
Diğer bir sorum da vajinal mantar sorunum var ve aşırı sık tekrarlayan ve uzun sürek bu kabızlık sorunu. Bazen alt kısmıma ağrı giriyor ama dr herhangi bir sorun görmemişti en son. Acaba ağrı bunlardan olablir mi, benzer bir durum yaşayan var mı
Puppp olabilir mi ya inşallah değildir bebeğe zararı olmaz da senin için çok can sıkıcı bi durum olur canım kaşınmak berbat döküntü falan var mı karnında kalçanda kollarında ?Kızlar bugün bi kaç saattir vücudumun bir kaç yerinde kaşıntı başladı yani hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama bir tedirgin etti neden olur acaba
Bol su tüketmelisin kabızlığın önüne doğal yollarla geçmeye çalış. Öğlenleri yoğurtlu yulaf ye sabahları ılık limonlu su iç. Meyve tüket bol bol. Mantar için de kesin çözüm elma sirkesi pamuğu dök sür hatta orda bırak bir saat. Genelde duş sonrası temiz şekilde uygula. Hemen geçiyor kesin dene.Kızlar merhaba. Ben de 7. Haftadayım:) fakat çok sık kabızlık yaşıyorum( ve çok uzun sürüyor. Probiyotik alıyorum düzensiz. Ama uzuuun süre geçmiyor. kabızlığın çocuğa bir zararı oluyor mu bilgisi olan var mı
Diğer bir sorum da vajinal mantar sorunum var ve aşırı sık tekrarlayan ve uzun sürek bu kabızlık sorunu. Bazen alt kısmıma ağrı giriyor ama dr herhangi bir sorun görmemişti en son. Acaba ağrı bunlardan olablir mi, benzer bir durum yaşayan var mı
Merhaba kabızlık bebeğe zarar vermez sende hemoroid başlayabilir ki gebelikte çok yaygındır. Doktorun belki başla bi ilaç önerebilir. Beslenme düzenini değiştirebilir.
Mantar gebelikte hortlayabiliyor bana travazol kullanabileceğimi söylemişti sen bir doktoruna danış benim eşli tedaviden sonra tamamen ortadan kalktı mantar sorunum. Birde tamamen pamuklu çamaşırlar kullanmak sık değiştirmek yada eskilerin yaptığı gibi ara bezi denilen şeyi yapmak baya işe yarıyor eşinden bile bulaşıyor olabilirbirde son dönem görmüşsündür belki çamaşıra nioli yağı damlatmak işe yarıyomuş (denemedim)
Bol su tüketmelisin kabızlığın önüne doğal yollarla geçmeye çalış. Öğlenleri yoğurtlu yulaf ye sabahları ılık limonlu su iç. Meyve tüket bol bol. Mantar için de kesin çözüm elma sirkesi pamuğu dök sür hatta orda bırak bir saat. Genelde duş sonrası temiz şekilde uygula. Hemen geçiyor kesin de
Ah o ağrı ve yanmayı ben hergün çekiyorum zaten, böyle bir acı yok. Benim senelerdir reklam var, ilaçsız bir gün duramazdım. Doktor zararlı dedi bıraktım ama ne gece ne gündüz rahat kalmadı. Sürekli elimde salatalıkla geziyorum. Tuzsuz salatalık ye, çok rahatlatıyor.Benim de dün akşam mideme bir ağrı girdi birden çok kötüydü ya kıvrandım öyle uyumuşum sonra sabah iyiyim de akşam bulantı oluyor biraz
Benim salı oldu dr gittim kendi dr um yoktu biri bişey demedi dr sana anlatır dedi biri kalp atışı gözlemleyemedim dedi dün tekrar kendi dr ma göründüm şükür kalbi duyduk progestan alttan günde 1 dedi coraspirin keselim dediKızlar lekelenme yaşayan var mı başka ve kaçıncı haftadasınız? Benim canımı çok sıkıyor bu durum
Bende coraspirin kullanıyordum 16 haftalık bi kaybım var tedbir için bunda 100 lük başlamıştık şimdi ara verdim 2 hafta dedi ama dayanamam haftaya cuma giderim sanırım yine deBen varım canım 5+3 bugün, sen kaç artı kactasin ve kan sulandırıcı kullanıyor musun iğne veya hap
Acaba bende fitil 2 kullansam mı ki yoksa 1 yeterli görmüş diye çok kullanmasam mı kiEvet canım fitil olarak günde 3 kullanıyorum
Reklam demişim reflüAh o ağrı ve yanmayı ben hergün çekiyorum zaten, böyle bir acı yok. Benim senelerdir reklam var, ilaçsız bir gün duramazdım. Doktor zararlı dedi bıraktım ama ne gece ne gündüz rahat kalmadı. Sürekli elimde salatalıkla geziyorum. Tuzsuz salatalık ye, çok rahatlatıyor.
Ben de ilaç falan alamam aynen öyle yapayım akşam hafif şeyler yiyimAh o ağrı ve yanmayı ben hergün çekiyorum zaten, böyle bir acı yok. Benim senelerdir reklam var, ilaçsız bir gün duramazdım. Doktor zararlı dedi bıraktım ama ne gece ne gündüz rahat kalmadı. Sürekli elimde salatalıkla geziyorum. Tuzsuz salatalık ye, çok rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?