2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kara dut iyi gelir canım, enfeksiyona baya iyi geliyor, ben yazın buzluguma koymuştum, gebelikte de zararı yok

Köpekten eminseniz bence hiç aşı olma canım gezen bir köpek mi dışarıda diğer köpeklerle falan haşır neşir mi sadece ev köpeği mi bir yerden kapmış olma ihtimali var mıdır eğer yok diyorsanız hiç aşı falan vurulma

Ağızdan al mutlaka diyen bir doktor ilk defa görüyorum vajinal daha etkili ama sen bilirsin canım ne diyim inşallah çabucak toparlarsın
Bende anlamadım Zorunda olmadıkça iç fitil olarak alma dedi canım bana eğer içemediğin zaman olursa fitil olarak at ama içmeye çalış dedi başka doktorada gittim aynısını dedi vardır diyorum bir bildikleri

Yok canım ya bit kadar pomerian tuvalete bile dışarı çıkmıyor tam bir ev köpeği. Allianz doktorumla görüntülü görüştüm oda gerek yok bildiğimiz köpek kuduz değil paraziti yok hiç bişey olmaz ama doktoruna sorabilirsin dedi

Bende kendime portakal suyu sıkıyorum canım ilaç olarak sadece parol alıyorum eskisine göre toparladım ama yinede zormuş ilk haftalarda böyle bu arada ilaç konusunu 2 ayrı doktora sordum bana içmemi söyledi ondan fitil olarak kullanmadım

Vardır tabi ki bir bildikleri de doktorlarda tuhaf birinin dediği diğerini tutmuyor. İnşallah şu süreç biterde kurtulursun

Yine de içinin rahat olması için doktoruna sor canım ama ben olsam bildiğim ve emin oldugum bir köpüş olsa gereksiz yere aşı yüklemem vücuduma bu dönemde:)

Teşekkür ederim canm ben de öyle düşündüm sonra emin olmak adına geçte olsa doktoru aradım bişey olmaz dedi aynı şekilde hapını al dedi

Çok geçmiş olsun canm , dediğin gibi aile köpeği, tüm aşıları yapılmıştır yarın da doktorunu ararsın için rahatlar

Yorma kendini asla gerekirse temizlikçi çağır ben bugün öyle yaptım birde köydeyim kaç haftadır arayıp bulamıyordum bugün bulunca anlaştık 10 günde bir gelip dip bucak temizlicek şu 3- 4 ayı geçirsek Allah’ın izniyle herşey yoluna girer inşallah hiçbirşey bebeğimizden kıymetli değil gerekirse yapma iş önemli değil

Portakalı postasıyla yemeye çalış canım ama Şuan kötü aralıkta ocakta tam çıkıyor. Şuan nar armut ayva tüket en iyi C vitamini lahanada var ondan tüket. Ce meyve suyu sıkma da olsa içme posasıyla tüketilen meyve şekeri dengede tutup yavaşça emilir posa onu yavaşlatıyor. Ama direk bikaç portakalın suyunu içince şeker oranı çok yüksek ve sıvı olduğu için hızlı bir şekilde emilim oluyor. Sonra insülin direnci de tavan oluyor daha çok el ayak titremesi oluyor göbek çevresinde birikiyor. Özellikle bu dönem sadece mevsim meyvelerini yiyelim ve posasıyla tüketelim

Bugün idrar testi verdim sorunsuz çıkmış çok şükür. Kan tahlili verdim hepatitler falan. Hemşire olduğum için aşılıyım anti hbs 700 lerde. Rubella ve cmv igg leri pozitif çıktı daha önce karşılaşmışsın vücudun bağışık dedi. Toxoplazma negatif karşılaşmamışım dikkat edicem. Eşimin ailesinde 2 kedi var evinde 9 ay gitmem artık

Kızlar bugün bi kaç saattir vücudumun bir kaç yerinde kaşıntı başladı yani hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama bir tedirgin etti neden olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…