2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Çok şükür büyüyor ben yine kalbi durdu da vücut onu atmaya çalışıyor da ben mi sürdürüyorum progestanla diye yemiştim kendimi öyle rahatladım ki anlatamam, 7 haftalık olsun öyle gitcem kalp atışı için hatta, sabah diyordum pazartesi yine gelirim ben diye ama içime ferahlık geldi gitmiycem pazartesi

Gerçekten çok yoruldum kızlar bazen ağlıyorum ilaçlar mahvediyor beni siz gündüz olanı fitil olarak kullan dediniz doktor ağızdan al mutlaka dedi kan testimdede kullanmama rağmen normal çıktı demekki ihtiyacım vardı ilaca evimin işini zor yapıyorum sarhoş gibiyim oğlumla ilgilenemiyorum valla bunaldım iyice üstüne grip oldum antibiyotik verdiler ama kullanmıyorum korkudan kendim atlatmaya çalışıyorum her hamilelik farklıymış ilk gebeliğim o kadar iyiydi ki bunda artık geçsin bu dönemler Allahım sabır ver güç kuvvet ver diye dua ediyorum devamlı çok bunaldım çok

Kızlar sabah kan sulandırıcı iğnemi hergün saat 11 de yapıyordum bugün yapmayı unuttum Akşm da corospin içiyorum ne yapacam lütfen fikri olan cevap verebilir mi

Ağızdan al mutlaka diyen bir doktor ilk defa görüyorum vajinal daha etkili ama sen bilirsin canım ne diyim inşallah çabucak toparlarsın

Allah korusun düşünme öyle şeyler kırmızı kan görmediğin sürece öyle şeyler deme yerleşiyor büyüyor geçecek inşallah

Kızlar acilll kardeşimin aşıları tam olan küçük ırk bi köpeği var oynarken parmağıma diş geçirdi kanattı aşı bişey gerekir mi ya
Not: uzaktan bağlanıp sordum doktora bildiğimiz köpeğimiz kuduz değil aşılı bişey olmaz ama yinede kadın doğumcunuza danışın endişelenmeyin bişey olmaz dedi

Son düzenleme:
Evet burda tanımadığımız kişilerle daha bi aile gibiyiz valla daha samimi sevinçler dualar Benim de sadece annemler biliyordu bugün kalp atışını da duyduk eşimin ailesine söylicez. İnşallah güzel ilerler

Çok şükür nasıl rahatladım valla stresten uzak tut kendini bi süre bmyle idare etcen artık. Dediğin gibi onu keserse de farklı durum olsun da istemiyor. Dengede dikkatli bi şekilde ilerliceksin inşallah gözün aydın

Kızlar bu uygulamalar benim beynimi yaktı bazısı 6 hafta diğeri 4 bazısı 5 haftalık diyor anlamadım son adetim 10 ekim net kaç haftalık oluyor
6+1 oluyor benim de 8 Ekim bugün 6+3 çünkü. Aslında hepsi aynı gösteriyor ama sen hangisini kullanıyorsun. Bende olanlar
Happy Mom
Hamilelik+
Dr. Banu Çiftçi
Mucize Anne

Tam da olsa yapıyorlar canım gidin bi acile bence

Canım benim oğlumda başka ildeydik o da diyordu ağızdan kullanırsan mide asiti onun etkisini azaltır en çok faydayı vajinadan kullanırsan alırsın hem yan etkisi olmaz hem maksimum faydayı görürsün demişti, burdaki doktorum da öyle dedi hep, sen de vajinal kullanz diğer türlüsü hem etkisi daha az hem de yan etkisi daha çok, bir de grip demişsin ben de okulların kapandığı gün felaket grip olmustum ocean c vitamini 1000 lik almıştım daha önce, dedim antibiyotik verse hoş olmaz, grip ilacı zaten icemiyorum, en guzeli c vitamini, 3 güne toparladım müthiş bir hızlaz araştır bence tavsiye ederim

Kızlar sabah kan sulandırıcı iğnemi hergün saat 11 de yapıyordum bugün yapmayı unuttum Akşm da corospin içiyorum ne yapacam lütfen fikri olan cevap verebilir mi
Bence rutininin kalanından devam et nerde kaldiysan yani akşam corasprin ise corasprinden devam et bişey olmaz bence, ben de önceki gün ignemi yapmadım ve bilinçli yapmadım lekelenmelerden moralim bozulunca, öyle bir seferden bişey olmaz bence endişe etme, bundan sonra vururum her gün inşallah ama bir günde kan pıhtılaşma yapmaz bence :) için rahat olsun canım

İyi akşamlarrrrr kızlarr bende gittim enfeksiyon hastalıklarına doktor yollamıştı 41 olmuş enfeksiyon ama diğer tahlil sonuçları iyi dedi için antibiyotik veya başka bir şey vermedi 10 gün sonra gel dedi bu süreçte Parol iç dedi sadce aranızda kuru dut tüketen varmı enfeksiyon iyi gliyomu gebelikte kulanilirmi

Sağol canım benim inşallah haftası ilerledikçe vücut da hamileliğe adapte olacak inşallah ben de bu hamileliğin getirdiklerine aliscam biz normalde cinsiyete kadar yani 12-13 haftaya kadar söylemeyi dusunmuyorduk ama annemlerin bize gelme ihtimali yüksek 6-7 Aralık gibi, bize gelirlerse mecbur soyluycez, onlara söylemişken eşimin ailesine de söylemek zorunda kalcaz bir de kardeşler bilir, bu sefer kimseye soyletmiycez bı 4 aylık falan olsun diğerlerine hemen gerek yok annemler işi bozu yoksa söylemedik, biz bir de gurbette olunca kimse karnım mi büyümüş nolmus anlamazdi oğlum kardeşim kardeşim diye bahsetse de kimse anlamazdi çünkü geçen mayistan beri hamileyim ona gore bakalım bizi neler bekliyor ama cinsiyet balonu almıştım geçen ay totem yapıp bir kız bir erkek için ebebekten, direkt balon patlatıp onu videoya çekip öyle söyleyecektim hamile olduğumu annemler bozdu planları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…