- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.741
Ay çok sevindim ya gözünaydınCanımm hastane labaratuar farkindan sonucum dusuk cikmis bugun tekrar yaptirinca 890 olan beta 2200lere cikmişayrica bat sat ne anlamadigim icin bisey diyemedim
6+1 oluyor canımKızlar bu uygulamalar benim beynimi yaktı bazısı 6 hafta diğeri 4 bazısı 5 haftalık diyor anlamadım son adetim 10 ekim net kaç haftalık oluyor
6 hafta bir günlük canım bugün senin minnoşKızlar bu uygulamalar benim beynimi yaktı bazısı 6 hafta diğeri 4 bazısı 5 haftalık diyor anlamadım son adetim 10 ekim net kaç haftalık oluyor
Çok şükür büyüyorAy şimdi sen böyle yazınca aklıma geldi kızımda lekelendim bende ilki kalbi durduğu için coraspin kullanmıştım doktor ondan kaynaklı olduğunu söylemişti ama 7. Haftada ne kanama ne leke bişey kalmamıştı pembe-kahve akıntı gibiydi. Çok sevindim büyüyor bence miniğin
Tesekkurler canımmAy çok sevindim ya gözünaydın
Son adet tarihi sat oluyor bat başlangıç adet tarihi
Ağızdan al mutlaka diyen bir doktor ilk defa görüyorum vajinal daha etkili ama sen bilirsin canım ne diyimGerçekten çok yoruldum kızlar bazen ağlıyorum ilaçlar mahvediyor beni siz gündüz olanı fitil olarak kullan dediniz doktor ağızdan al mutlaka dedi kan testimdede kullanmama rağmen normal çıktı demekki ihtiyacım vardı ilaca evimin işini zor yapıyorum sarhoş gibiyim oğlumla ilgilenemiyorum valla bunaldım iyice üstüne grip oldum antibiyotik verdiler ama kullanmıyorum korkudan kendim atlatmaya çalışıyorum her hamilelik farklıymış ilk gebeliğim o kadar iyiydi ki bunda artık geçsin bu dönemler Allahım sabır ver güç kuvvet ver diye dua ediyorum devamlı çok bunaldım çok
Allah korusun düşünme öyle şeyler kırmızı kan görmediğin sürece öyle şeyler demeÇok şükür büyüyorben yine kalbi durdu da vücut onu atmaya çalışıyor da ben mi sürdürüyorum progestanla diye yemiştim kendimi öyle rahatladım ki anlatamam, 7 haftalık olsun öyle gitcem kalp atışı için hatta, sabah diyordum pazartesi yine gelirim ben diye ama içime ferahlık geldi gitmiycem pazartesi
Evet burda tanımadığımız kişilerle daha bi aile gibiyiz valla daha samimi sevinçler dualarBen de kimseyle konuşmak istemiyorum, buradan paylaşmak iyi geliyor. İş yerimden kimseyle paylaşamıyorum bazı saçma durumlar olduğu için. Ailemle de paylaşamıyorum, nikahtan 15 gün kadar hamile kaldığım için. öyle gizli gizli takılıyorum. bir sizler varsınız :)
Çok şükür nasıl rahatladım valla stresten uzak tut kendini bi süre bmyle idare etcen artık. Dediğin gibi onu keserse de farklı durum olsun da istemiyor. Dengede dikkatli bi şekilde ilerliceksin inşallahMuayene oldum hanımlar kanama alanı cumartesi günkü ile aynıymis kucucuk bir alan o düşük riski ona göre çok az dedi, progestan iğne yaptırdı bir de hapı vardı ya yumuşak kapsül onu 2 sabah 2 akşam vajinadan ya da rektal dedi, ben vajinadan koymaya devam ederim 4 gün sonra yine kanaman olursa iğneyi tekrarliycaz dedi, kese haftamla uyumlu çıktı çok şükür 5+3 normalde, 5+4 çıktı bu sefer decumartesi günü 4+6 iken 4+3 demişti neyse ki herşey yolundaymis, kan sulanrici hap kanama yapabilir, iğne yapmaz, kanamanın sebebi kan sulandırıcı hap olabilir ama kesme bakalım şimdi dedi bı böyle devam edelim dedi, benim anladığım kadariyla aslında kanamanin tek sorumlusunun kan sulandırıcı hap olduğunu düşünüyor ama onu kes demek de büyük sorumluluk olarak görüyor ve bu sorumluluğun altına girmek istemiyor konuşmalarından öyle anladım ben
6+1 oluyor benim de 8 Ekim bugün 6+3 çünkü. Aslında hepsi aynı gösteriyor ama sen hangisini kullanıyorsun. Bende olanlarKızlar bu uygulamalar benim beynimi yaktı bazısı 6 hafta diğeri 4 bazısı 5 haftalık diyor anlamadım son adetim 10 ekim net kaç haftalık oluyor
Tam da olsa yapıyorlar canım gidin bi acile benceKızlar acilll kardeşimin aşıları tam olan küçük ırk bi köpeği var oynarken parmağıma diş geçirdi kanattı aşı bişey gerekir mi ya
Not: uzaktan bağlanıp sordum doktora bildiğimiz köpeğimiz kuduz değil aşılı bişey olmaz ama yinede kadın doğumcunuza danışın endişelenmeyin bişey olmaz dedi
Canım benim oğlumda başka ildeydik o da diyordu ağızdan kullanırsan mide asiti onun etkisini azaltır en çok faydayı vajinadan kullanırsan alırsın hem yan etkisi olmaz hem maksimum faydayı görürsün demişti, burdaki doktorum da öyle dedi hep, sen de vajinal kullanz diğer türlüsü hem etkisi daha az hem de yan etkisi daha çok, bir de grip demişsin ben de okulların kapandığı gün felaket grip olmustum ocean c vitamini 1000 lik almıştım daha önce, dedim antibiyotik verse hoş olmaz, grip ilacı zaten icemiyorum, en guzeli c vitamini, 3 güne toparladım müthiş bir hızlaz araştır bence tavsiye ederimGerçekten çok yoruldum kızlar bazen ağlıyorum ilaçlar mahvediyor beni siz gündüz olanı fitil olarak kullan dediniz doktor ağızdan al mutlaka dedi kan testimdede kullanmama rağmen normal çıktı demekki ihtiyacım vardı ilaca evimin işini zor yapıyorum sarhoş gibiyim oğlumla ilgilenemiyorum valla bunaldım iyice üstüne grip oldum antibiyotik verdiler ama kullanmıyorum korkudan kendim atlatmaya çalışıyorum her hamilelik farklıymış ilk gebeliğim o kadar iyiydi ki bunda artık geçsin bu dönemler Allahım sabır ver güç kuvvet ver diye dua ediyorum devamlı çok bunaldım çok
Bence rutininin kalanından devam et nerde kaldiysan yani akşam corasprin ise corasprinden devam et bişey olmaz bence, ben de önceki gün ignemi yapmadım ve bilinçli yapmadım lekelenmelerden moralim bozulunca, öyle bir seferden bişey olmaz bence endişe etme, bundan sonra vururum her gün inşallah ama bir günde kan pıhtılaşma yapmaz bence :) için rahat olsun canımKızlar sabah kan sulandırıcı iğnemi hergün saat 11 de yapıyordum bugün yapmayı unuttum Akşm da corospin içiyorum ne yapacam lütfen fikri olan cevap verebilir mi
Sağol canım benim inşallah haftası ilerledikçe vücut da hamileliğe adapte olacak inşallahÇok şükür nasıl rahatladım valla stresten uzak tut kendini bi süre bmyle idare etcen artık. Dediğin gibi onu keserse de farklı durum olsun da istemiyor. Dengede dikkatli bi şekilde ilerliceksin inşallahgözün aydın
24 içinde müdahale gerekiyormuş poliklinik saatinde mi gitsem acile mi bilemedim kuzum eşim bi gelsin de bakıcamTam da olsa yapıyorlar canım gidin bi acile bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?