2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar ben çok kötüyüm mide bulantım geçmiyor devamlı aç hissediyorum kendimi başım dönüyor etrafı bulanık görüyorum valla napıcam şaşırdım ya ağlayasım geliyor devamlı bu halde olunca ilk defa bir gebeliğimde bunu yaşıyorum Allahım yardım et ya hiç normal değil bu halim

5+2 deyim Bende de ama ara ara kasık ağrıları var ara ara da akıntı var başka hiç bir şey yok normal mi değil mi bilmiyorum
Aynı durumdayım kanama olmadığı sürece normal görünüyor hatta o ağrılar yüzünden ha oldum ha olcam bile dedim gece uykumdan uyandırdı

Teşekkür ederim nioli yağını çok duydum ama emin olmadım bakalım bepantolle idare edicem gibi dayanamazsam denerim
İlk gebeliğimde sürekli mantar oluyodum. Travazol kullandım doktorum bi sakınca görmemişti. En son pamuklu bi iki atlet bez yaptım kendime ütüleyip onu koyuyodum düzeldi illet bişeydir biliyorum

Her gebelik farklı bir süreç işte maalesef 4 ay boyunca su içsem kusuyordum. İnşallah çabuk atlatırsın bu süreci

Canım hiç stres yapma brnimde evde yaptığım 2.test birinciye aynı gibiydi sonraki testler yavaştan koyulaşmaya başladı. Üzme kendinş nasipse her türlü rabbim yardım ediyor
Gercekten mi insallah benimde bi sorun yoktur canim ya sabah verdim tahlili ama yarin cikar dediler

Ben de bir sorun olmazsa Temmuz annesi olacağım SAT:25 Eylül , beta HCG testim 2261 çıktı bugün ilk kan testimin sonucu aldım. Sizce başlangıç için iyi mi 5 haftalık gibi bir süreye denk geliyor gebeliğim . Üç gün sonra tekrar kan vereceğim. Hepimiz için en güzeli olsun, sağlıkla doğsun , sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

AMİN AMİN :) BENİMDE 27 EYLÜL PAZARTESİ 217 ÇIKTI. PAZAR GÜNÜ KESEYİ GÖRMEYE GİDİCEM. HAYIRLI OLSUN :)

Çok güzellllll sana da hayırlı olsun canım güzel güzel haberlerimiz olsun burda kaç haftalık oluyor seninki o kadar acemiyim ki ilk defa gebelik tecrübesi yasiyca çünkü bazen kafam çok karisiyor senin Sat: 27 Eylül mu yani aynı gibiyiz o zaman yoksa yanlış mı hesapliyorum

AMİN AMİN :) BENİMDE 27 EYLÜL PAZARTESİ 217 ÇIKTI. PAZAR GÜNÜ KESEYİ GÖRMEYE GİDİCEM. HAYIRLI OLSUN :)
Çok güzellllll sana da hayırlı olsun canım güzel güzel haberlerimiz olsun burda kaç haftalık oluyor seninki o kadar acemiyim ki ilk defa gebelik tecrübesi yasiyca çünkü bazen kafam çok karisiyor senin Sat: 27 Eylül mu yani aynı gibiyiz o zaman yoksa yanlış mı hesapliyorum

Yani 217 beta ne zaman çıkmıştı

5+2 BENİM AMA ULTRASONUN ÖLÇÜMÜ GEÇERLİ OLUYOR. 1 HAFTA BEKLERSEN KESE VE BEBEĞİ GÖRÜRSÜN.

EVET 27 EYLÜL BENİM :)

Hemen hemen aynı dönemimiz ama benimki çok yüksek senin betaya göre. Seni. Betab217, benimki 2261ssen keseyi görmeye giderken ben daha yeni ikinci kez kan vericem içime kurt düştü şimdi
BENİM BETAM ŞUAN 600-700 ARASIDIR. 2 GÜN SONRAYIDA HESABA KATARSAM 1400 LERDE OLUR. SANA YAKIN YANİ. HERKESİN YUMURTLAMA ZAMANI FARKLI. SENİN ÇOK İYİ ÇIKMIŞ BİDE ÜZÜLÜYOMUSUN :) TADINI ÇIKAR BU DURUMUN

İlk gebeliğimde sürekli mantar oluyodum. Travazol kullandım doktorum bi sakınca görmemişti. En son pamuklu bi iki atlet bez yaptım kendime ütüleyip onu koyuyodum düzeldi illet bişeydir biliyorum
Prebiyotik başladım bepantol ile idare ediyorum şimdilik dayanamayacak olursam elimde var kremlerden sürerim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…