- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 31
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Bende tık yokKızlar mide bulantınız var mı ? Kokular vurmaya başladı benim
Pardon 5+1Bende tık yok5+2 oldum siz kacsiniz ?
İnşallahMaşallah darısı başımıza
Hadi hayırlısı inşallahİlk çocuğumda da bunu kullanmıştım canım o yüzden buna başladım haftaya randevum bakalım
Korkulu rüyam inşallah olmaz. Hiç bir belirtim yok hala ufak regl sancısı gibi sancılar dışındaKızlar mide bulantınız var mı ? Kokular vurmaya başladı benim
Evet bende de var :)Koku hassasiyeti var ama bulantı yok şimdilik ama bel ağrım oluyor gün içinde birde kasık ağrısı böyle hafif hafif sanki adet öncesindeki gibi sizdede var mı olan
Ayyy inşallahKorkulu rüyam inşallah olmaz. Hiç bir belirtim yok hala ufak regl sancısı gibi sancılar dışında
Oyyy maşallahBende tık yok5+2 oldum siz kacsiniz ?
Bende 2 gündür vardı ama bugün çok kötüydüm hatta kustum bugün tansiyonum normalde çıkar bugün düştüKızlar mide bulantınız var mı ? Kokular vurmaya başladı benim
Canım bende pek bişi yok hala erken herhaldeKızlar mide bulantınız var mı ? Kokular vurmaya başladı benim
Mantar sanırım. Nioli yağı damlatabilirsin iç çamaşırına Pamuklu çamaşır giyip genital bölgeyi soğuk suyla yıkayın birde geçmiş olsunKızlar bugün sarı akıntı ve kaşıntı başladı bendedoğal çözümü olan var mı ? geçen aylarda da vardı ama hamilelik riski olabilir diye ilaç yazmadı doktorum kremler var ama emin olamıyorum kullanmak için
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinKizlar yarin sabah kan vericem saglik ocaginda dua edin güzel yükselmiş olsun değerim
Insallah canim tesekkur ederimHadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canım hiç stres yapma brnimde evde yaptığım 2.test birinciye aynı gibiydi sonraki testler yavaştan koyulaşmaya başladı. Üzme kendinş nasipse her türlü rabbim yardım ediyorKizlar yarin sabah kan vericem saglik ocaginda dua edin güzel yükselmiş olsun değerim
Folbiol çok yüksek doz toksik olabiliyor doktorunuz uygun demeden kullanmayın gebelik öncesi depolanması için kullanılıyor özellikle dikkat edin herşey güzel olsunBende ilk çocuğumda doktor folbiol vermişti o yüzden ona başladım randevuya kadar kullanayım boş geçmiyeyim çünkü bu dönem folik asit çok önemli
Teşekkür ederim nioli yağını çok duydum ama emin olmadım bakalım bepantolle idare edicem gibi dayanamazsam denerimMantar sanırım. Nioli yağı damlatabilirsin iç çamaşırına Pamuklu çamaşır giyip genital bölgeyi soğuk suyla yıkayın birde geçmiş olsun