-
- Konu Sahibi sacibelinde
Son adet tarihin ne zaman canim? Bir de ilk randevuya gittin mi ne zaman gideceksin?Hiç endişelenmeyin bazı gebeliklerde hızlı yükselebiliyormuş. Benim de hızlı bir şekilde yükselince endişelenip forumda konu açtım. Yazanlar normal olduğunu söyledi içim rahatladı. Benim 4 er gün arayla 180 1510 8600 çıktı birdaha bakmadım.
26 eylül son adet tarihi bugün doktora gidip keseyi gördüm. Daha önce 12 haftalık kaybım olduğu için iğneye başladık. Bakalım hayırlısı olsun.Son adet tarihin ne zaman canim? Bir de ilk randevuya gittin mi ne zaman gideceksin?
BENİMDE 27 EYLÜL. KESE GÖRMEYE GİDECEĞİM PAZAR GÜNÜ. SENİN BETA YÜKSEKTİ BEBEĞİDE GÖRDÜMÜ İÇİNDE ? ASPİRİN VERMEDİMİ DOKTORUN ÖZELE GİDİYORSUN SANIRIM. BENİMDE 13 HAFTALIK KAYBIM VAR KALBİ DURDU GENETİKTEN 47 KROMOZONLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. BAKALIM BANA İĞNE ASPİRİN NE VERECEK DOKTOR ?26 eylül son adet tarihi bugün doktora gidip keseyi gördüm. Daha önce 12 haftalık kaybım olduğu için iğneye başladık. Bakalım hayırlısı olsun.
Yok içini görmedim. Bir hafta 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için. Benim bebeğin genetiğinde sıkıntı yoktu. Benle eşim genetik test yaptırdık benim 2 değer normalin dışında çıktı. Genetik doktoru aspirin önerdi ama kadın doğum doktoru aspirini kesip iğneye devam etmemi söyledi. Her doktorun görüşü farklı bu durum biraz endişelendiriyor beni. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırıız da unuturuz bu süreçleri.BENİMDE 27 EYLÜL. KESE GÖRMEYE GİDECEĞİM PAZAR GÜNÜ. SENİN BETA YÜKSEKTİ BEBEĞİDE GÖRDÜMÜ İÇİNDE ? ASPİRİN VERMEDİMİ DOKTORUN ÖZELE GİDİYORSUN SANIRIM. BENİMDE 13 HAFTALIK KAYBIM VAR KALBİ DURDU GENETİKTEN 47 KROMOZONLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. BAKALIM BANA İĞNE ASPİRİN NE VERECEK DOKTOR ?
Ben acibadem sigortadayimKızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mıı
Aa hayirli olsun canim cok sevindim. Darısı kalp atimina olsun. Benim de son adet 1ekimdi. 2gun onceki beta 1391 cikti. Ben de 4 gun arayla baktirmayi dusunuyorum simdi.pazar gunu tekrar kan verecegim. Beta baktrdgn tarihleri de yazabilir misin rica etsem. Önden ufak bir takip gibi olur benim ici26 eylül son adet tarihi bugün doktora gidip keseyi gördüm. Daha önce 12 haftalık kaybım olduğu için iğneye başladık. Bakalım hayırlısı olsun.
Kac cikti sekerin canim?Merhaba kızlar, bugün 2. Kan testimi yaptım 1 kasımda 79’du bugün 209 olmuş. Eskiden insülin direncim vardı, şimdi baktım açlık şekerim yüksek çıkıyor ama tokluk normal. SAT 2 ekim yarın doktora gidicem, daha önce kan şekeriyle ilgili bilgisi olan var mı? 2019’da tam araştırma yapmıştı endokrin doktoru. İlaç yazmamıştı diyet yap zayıfla (şişman değildim) sonra bakarız demişti araya covid girince bir daha baktırmadım. Çok sağlıklı besleniyorum şu an ama korktum biraz açlık şekerim normal sınırın üstünde olunca.
Bebeğin kalp atışı görüldükten sonra detaylı kan tahlili isteyecekler zaten tiroid şeker vitaminler vs vs o zaman net bir yorum yapıp tedavi gerekiyorsa söyler benceMerhaba kızlar, bugün 2. Kan testimi yaptım 1 kasımda 79’du bugün 209 olmuş. Eskiden insülin direncim vardı, şimdi baktım açlık şekerim yüksek çıkıyor ama tokluk normal. SAT 2 ekim yarın doktora gidicem, daha önce kan şekeriyle ilgili bilgisi olan var mı? 2019’da tam araştırma yapmıştı endokrin doktoru. İlaç yazmamıştı diyet yap zayıfla (şişman değildim) sonra bakarız demişti araya covid girince bir daha baktırmadım. Çok sağlıklı besleniyorum şu an ama korktum biraz açlık şekerim normal sınırın üstünde olunca.
Gözünaydın26 eylül son adet tarihi bugün doktora gidip keseyi gördüm. Daha önce 12 haftalık kaybım olduğu için iğneye başladık. Bakalım hayırlısı olsun.
Yapılıyor ama hiç bi artısı olmuyor hastaneye göre hesaplama yapıyolar 10 muayene doğum tutarları va kafa kafaya geliyo gebelik öncesi yazılan teminatlar daha karlı oluyor.Benşm araştıemalarıma göre özel sağlık sigortası hamile kaldıktan sonra yapılamıyor. Doğumu kapsaması için hamile kalmadan önce yaptırılması gerekiyormuş
Çok teşekkür ederim ederim yazarım tabiAa hayirli olsun canim cok sevindim. Darısı kalp atimina olsun. Benim de son adet 1ekimdi. 2gun onceki beta 1391 cikti. Ben de 4 gun arayla baktirmayi dusunuyorum simdi.pazar gunu tekrar kan verecegim. Beta baktrdgn tarihleri de yazabilir misin rica etsem. Önden ufak bir takip gibi olur benim ici
Ben gördüm canım çarşamba günüÇok teşekkür ederim darısı sana inşallah
bizimde tüp bebekti ama genetiğe göndermedik embiryoları. aynen ya her doktor farklı görüş veriyor benimde çok aklım karışık 13 haftalık kayıptan sonra çok endişeliyim. benim bu bebeğim normal oldu. 5 tüp bebekden sonra düşünmüyordum artık. amin valla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evimiz bebek kokar gülümsemesini görmek için çok sabırsızım :)Yok içini görmedim. Bir hafta 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için. Benim bebeğin genetiğinde sıkıntı yoktu. Benle eşim genetik test yaptırdık benim 2 değer normalin dışında çıktı. Genetik doktoru aspirin önerdi ama kadın doğum doktoru aspirini kesip iğneye devam etmemi söyledi. Her doktorun görüşü farklı bu durum biraz endişelendiriyor beni. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırıız da unuturuz bu süreçleri.
Yaklasik 1 hafta gibi arasi benimkinin seninle. Tabi evet dedigin dogru her gebelik kendine özeldir kuzum. Ama ilk iki deger asagi yukari benzer olunca merak ettim. Bir de ilk muayeneyi 6. Haftaya planladim. Beta benim elimdeki tek gosterge su anÇok teşekkür ederim ederim yazarım tabi. Son adet tarihi 26 Eylül
21 ekim 180
25 ekim 1510
29 ekim 8600
Ama benim değerleri baz almayın her gebelik kendine özel. Önemli olan 2 günde bir en az %60 artması.
Avrupa’da öyle biliyorum her ay kontrol yok140 çıktı şekerim ama evdeki alette striplerin sktsi geçmiş, normalde Türkiye’de yaşamıyorum maximum bebek 5 hafta 5 günlükken muayene olup yurtdışına çıkıcam. Yaşadığım ülkede tüm hamilelik için 2 defa ultrason var ilki 11-13 Hafta arası 2 li tarama içinalıntı yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım
Avrupa’da öyle biliyorum her ay kontrol yok
O zaman tüm kan tahlillerini yaptırmanda fayda var tabi ki