-
- Konu Sahibi sacibelinde
İkizdir belki güzel düşününHemen hemen aynı dönemimiz ama benimki çok yüksek senin betaya göre. Seni. Betab217, benimki 2261ssen keseyi görmeye giderken ben daha yeni ikinci kez kan vericem içime kurt düştü şimdi
Hiç endişelenmeyin bazı gebeliklerde hızlı yükselebiliyormuş. Benim de hızlı bir şekilde yükselince endişelenip forumda konu açtım. Yazanlar normal olduğunu söyledi içim rahatladı. Benim 4 er gün arayla 180 1510 8600 çıktı birdaha bakmadım.Hemen hemen aynı dönemimiz ama benimki çok yüksek senin betaya göre. Seni. Betab217, benimki 2261ssen keseyi görmeye giderken ben daha yeni ikinci kez kan vericem içime kurt düştü şimdi
Canım sonucun ne olduKizlar yarin sabah kan vericem saglik ocaginda dua edin güzel yükselmiş olsun değerim
Valla bende bol bol et yiyorum 3 4 gündür canım çekiyorTuzlu lime yemek nedir ya canım ekşi ekşi şeyler çekiyo
Eğer özele gideceksen mantıklıKızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mıı
Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum poliçesi içerisinde ama gebe kaldıktan sonra hastanelere gidip doğum paketi alabilirsiniz yılbaşı öncesi zam gelmeden almak mantıklı olabilirKızlar aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mıı
Cnm keseyi kalp atışını duydun muHiç endişelenmeyin bazı gebeliklerde hızlı yükselebiliyormuş. Benim de hızlı bir şekilde yükselince endişelenip forumda konu açtım. Yazanlar normal olduğunu söyledi içim rahatladı. Benim 4 er gün arayla 180 1510 8600 çıktı birdaha bakmadım.
Hala çıkmadı canim ya yarina kaldi galibaCanım sonucun ne oldu
Evet canım çok güvendiğim bir doktor var özelde o da onu istiyorum ama bakalım gücümüz yeterseEğer özele gideceksen mantıklı
Hayır yarın gideceğim doktoraCnm keseyi kalp atışını duydun mu
Bemde aynı durumdayım 16 sına randevu aldım o zamana kadar beklemeye çalışacağım korku heycam mutluluk sabırsızlıkKızlar selaam benim sat 30 eylüldü. 30 ekimde adet olmam lazımdı 25 ekimde 4.56 gibi bir değerle öğrendim emin olamadım 5gün sonra yani bugün tekrarladım 270 çıktı. Benimde 9 kasımda randevum var inşallah sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırıız. Haziran ayında bir düşüğüm oldu biraz tedirginim açıkcası
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah içimizi ferah tutalımmBemde aynı durumdayım 16 sına randevu aldım o zamana kadar beklemeye çalışacağım korku heycam mutluluk sabırsızlık
Yarasın ikinizedeValla bende bol bol et yiyorum 3 4 gündür canım çekiyor
Hamilelik öncesi yaptırmak mantıklı ama hamile olduğun andan itibaren yaptırılan teminatlar kafa kafaya geliyor ben bi önceki gebeliğimde hesaplatmıştım. Acentelerden fiyat alabilirsin canım.Kızlar peki doğum paketi nasıl oluyor