2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Evde kızım ve eşimde var temizlemeden olmuyor mecburen öyle yavaş yavaş yapacağım özellikle süpürüp silerken zorlanıyorum , bişe olacak diye ödüm kopuyor
Esin biraz işi devralsin canım şu 3 ay bitene kadar biraz dikkat edelim :) 2.trimester zaten balayı

Burda doğum oranları da çok yüksek hastaneler de yetersiz olunca ağustosta bı talep oluşturdum 2,5 ay sonra sıra geldi bana devletten devlet gibi bir imkanımız yok burda zaten
Yaa sorma burada da türkler yok zaten hepsi suriyeli gidenlerin bide öncelik veriyorlar mesela bize sıra vermiyorlar onlara randevusuz sıra veriyorlar

Ben de cuma doktora gidip kalp atışlarını dinleyip cumartesi tatile çıkmıştım tatilden sonraki kontrolde ikisinin de kalbi durmuş ve 15 gün o şekilde gezmişim seni o kadar iyi anlıyorumki çok zor bir psikoloji ne mutluluklarla gitmiştim doktora hiç bir belirtim yoktu en ufak bir lekelenme dahil hatta doktor randevusu olduğu gün turşu aşermiştim eşim bir bidon turşu alıp getirmişti sonda hayatımızın şokunu yaşadık

Onada kıyamı
Esin biraz işi devralsin canım şu 3 ay bitene kadar biraz dikkat edelim :) 2.trimester zaten balayı
Onada kıyamıyorum ki çok çalışıyor. Eşim taşeronluk yapıyor birsürü adamın başında duruyor inşaatta gece 2 de gidiyor gün içerisinde 1 defa yemeğe geliyor yine akşam 10 gibi geliyor

Tamamen aynı şeyleri yaşamışız böyle olunca insan birdaha dinlemiyor öyle bundan sonraki kontrolümüz 1 ay sonra demeler umrunda olmuyor, en azından haberimiz olsun diyor insan zaten elden bişey gelmeye gelmiyor da

Ben de 13-14 haftalıkken normal doğum gibi doğurmuştum o doğum sancısını çekerek hemde bebeğim yaşıyordu

O zaman başka canım eşim de memur benim, kiyiyorum valla yapacak bişey yok 5 te evde :) 3 ay sıksın dişini en azından :) bir gitti iki kaldı

Bazen şey düşünürüm kader insanları bir sebeple bir yerde bulusturabiliyor mesela vadesinin sonuna gelmiş insanları bir bahaneyle aynı uçağa bindirebiliyor, o uçak düşüyor ve hepsinin sonu oluyor o uçak. Bir gemiye biniyorlar ve hepsi ölüyor o gemi batıyor vs, kader onlari oraya götürüyor. Temmuz anneleri grubu da umudun grubu olacak çoğunluk acı çekmiş annelerden oluşuyor, hep birlikte mutluluk gemisine bindik inşallah umudum geldi benim güzel düşünelim bu kadar insan tesadüf olamaz bence

Bebegin yaşıyorsa neden öyle oldu canım, anomali mi vardı
Hayır kanama alanı vardı bende canım ilk aydan beri daha sonra deprem stresinden kasılmalarım başladı heryer yıkıldığı için hastaneye de gidemedik ilaç filanda yoktu arttı normal doğum gibi oldu işte nasibinde yokmuş yavrumun

Kızlar temizlik yaparken korkanınız var mı ben korkuyorum bişe olursa diye köyde oturuyorum eşimde kızıyor temizlik yapınca bana birini bul haftalık gelsin dedi ama kimseyi bulamadım ne yapıcam bilmiyorum
Ben yapıyorum ama zorlamadan süpürüyorum dinleniyorum siliyorum dinleniyorum falan

Folik asit bağlantılı nasıl oluyor canım bilmediğim için soruyorum. Folik asitin etkisi nedir?

Çok üzüldüm canım rabbim hayırlısını versin Ama elinden geldiğince sık ultrasona da girme çok maruz kalmış olur

Folik asit bağlantılı nasıl oluyor canım bilmediğim için soruyorum. Folik asitin etkisi nedir?
Bir tane daha genim var benim sıkıntılı olan pai geni o da B12 ile ilgili sıkıntı yapıyor ki benim B12 yerlerdeydi en son B12 de kullanıyorum 3-4 aydır

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-18-44-41-485_com.android.chrome.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2023-11-19-18-44-00-531_com.android.chrome.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar temizlik yaparken korkanınız var mı ben korkuyorum bişe olursa diye köyde oturuyorum eşimde kızıyor temizlik yapınca bana birini bul haftalık gelsin dedi ama kimseyi bulamadım ne yapıcam bilmiyorum
Ben kesinlikle süpürmüyorum hem bele hem kasığa çok vuruyor. Eşim de yapma kesinlikle dedi evi o süpürüyor hep. Gerçi öncesinde Dr süpürme işi hep ondaydı ben arada yapardım. Silip toz falan alıyorum sadece. Banyo temizliği de onda çok fazla kimyasal kokular falan

Sabit bir geriden gelme durumu varsa sıkıntı şöyle yani eğer 7 haftalık diyelim önceki gelişinde 5+3 dediler aynı 2. Gittiğinde gene 5+3 derse sıkıntı ama gelişim gene varsa kendini üzme bebeğin gelişiyor her ulturason bir değil ki veya her doktor 6+1 gittim ama ilk doktor haftasıyla uyumlu dedi 2. Gittiğim daha çok küçük diye 2 3 sefer dedi ama kalp atışı göründü yani çok takılma buna inşallah sağlıklı de bol bol dua oku herşey Allahtan dualarımda hepiniz varsınız sağlıkla gelişsinler diye inan varya gebelik tablosuna sık sık bakıyorum çoğaldığımızı kalp atışları bölümünü gördükçe maşallah diyip dua ediyorum gözlerim dolu dolu üzme kendini iyidir o annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…