- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 83
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.241
Gerçekten çoğumuz kayıp yaşamışız inşallah bu gebeliklerimiz bize ödül olarak verilmiştir. Yalnız değilmişim herkes çok endişeliymiş inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız bu seferBazen şey düşünürüm kader insanları bir sebeple bir yerde bulusturabiliyor mesela vadesinin sonuna gelmiş insanları bir bahaneyle aynı uçağa bindirebiliyor, o uçak düşüyor ve hepsinin sonu oluyor o uçak. Bir gemiye biniyorlar ve hepsi ölüyor o gemi batıyor vs, kader onlari oraya götürüyor. Temmuz anneleri grubu da umudun grubu olacak çoğunluk acı çekmiş annelerden oluşuyor, hep birlikte mutluluk gemisine bindik inşallahumudum geldi benim güzel düşünelim bu kadar insan tesadüf olamaz bence
Parol iç canım bende içiyorum valla ben kas gevşetici bilmeden sürdüm ama iyi değilmiş tavsiye etmemGünaydın kızlar dün gece kaburga kemiklerim çok ağrıyordu uyutmadı ağrıdan neden hiç bilmiyorum ; parol alabilir değl mi , kas gevşetici sürsem olur mu sizce
Bu vitamin degerlerinin düşük olmasiyla mı süphelenilip diger gen testini yapiyorlarBir tane daha genim var benim sıkıntılı olan pai geni o da B12 ile ilgili sıkıntı yapıyor ki benim B12 yerlerdeydi en son B12 de kullanıyorum 3-4 aydır
Kız ağlattın beni yaBazen şey düşünürüm kader insanları bir sebeple bir yerde bulusturabiliyor mesela vadesinin sonuna gelmiş insanları bir bahaneyle aynı uçağa bindirebiliyor, o uçak düşüyor ve hepsinin sonu oluyor o uçak. Bir gemiye biniyorlar ve hepsi ölüyor o gemi batıyor vs, kader onlari oraya götürüyor. Temmuz anneleri grubu da umudun grubu olacak çoğunluk acı çekmiş annelerden oluşuyor, hep birlikte mutluluk gemisine bindik inşallahumudum geldi benim güzel düşünelim bu kadar insan tesadüf olamaz bence
Sorma bugün hep yazlık kışlık dolap temizliğiyle uğraştım eşim de evi temizledi. İstanbul’a kar yağdı kasımda şaka gibi bi anda kışa girdikEdaUl canım nerelerdesin
Sizler gibi kaybım olmadı rabbim yaşatmaz inşallah. Bir kimyasalım oldu onun dışında hep çocugum olsun diye çok dua ettim çok üzüldüm. Ama şu an o kadar çok korkuyorum ki. Bu korkularım normal mi onu da bilmiyorm. Iyi bir anne olabilir miyim? Bebeğim sağlıklı doğacak mı? Ona bakabilecek miyim diye o kadar çoooook korkuyorum ki.Bazen şey düşünürüm kader insanları bir sebeple bir yerde bulusturabiliyor mesela vadesinin sonuna gelmiş insanları bir bahaneyle aynı uçağa bindirebiliyor, o uçak düşüyor ve hepsinin sonu oluyor o uçak. Bir gemiye biniyorlar ve hepsi ölüyor o gemi batıyor vs, kader onlari oraya götürüyor. Temmuz anneleri grubu da umudun grubu olacak çoğunluk acı çekmiş annelerden oluşuyor, hep birlikte mutluluk gemisine bindik inşallahumudum geldi benim güzel düşünelim bu kadar insan tesadüf olamaz bence
Kız hangi ara kız geldi ben anlamadım birden soba yakar olduk hava sıcakken bir günde soğudu kar yağdı ya töbe YarabbimSorma bugün hep yazlık kışlık dolap temizliğiyle uğraştım eşim de evi temizledi. İstanbul’a kar yağdı kasımda şaka gibi bi anda kışa girdik
Ayy ben de yapıcam ama üşeniyorumSorma bugün hep yazlık kışlık dolap temizliğiyle uğraştım eşim de evi temizledi. İstanbul’a kar yağdı kasımda şaka gibi bi anda kışa girdik
Öyle canım bende anlamadım dün çok yapıl vardı eşime boy mont falan çıkarttık aceleyle hepsini bugün de yerleştirdim çok şükürKız hangi ara kız geldi ben anlamadım birden soba yakar olduk hava sıcakken bir günde soğudu kar yağdı ya töbe Yarabbim
Hiç üşenme tekken bitmiyor eşin varken yapAyy ben de yapıcam ama üşeniyorum
Aynısı bendede var. Hamile değil miyim ki diye düşünür oldumKızlar ya göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirtim yok benim ya. 5+2yim şuan. Cuma günü ilk defa doktora gidicem. Geçtiğimiz cuma 2300 çıkmıştı beta. Belirti olmayınca da insan korkuyor ya. Ne bulantı ne bişey Cuma gelseydi de bi görseydim. Beni rahatlatır mısınız
Çok korkmaya başladım valla, inşallah sağlıkla ilerliyordur hamileliğimiz canımAynısı bendede var. Hamile değil miyim ki diye düşünür oldumbugün tam 6. Haftam çarşamba kalp atışı işin gitcem ama mide bulabtım ağrım yok göğüslerim şiş ama eskisi kadar sert değil hassasiyet devam ediyor
Canım benim bir arkadaşım neredeyse doğuracak onun hiç belirtisi olmadı gebelik boyunca içini ferah tutKızlar ya göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirtim yok benim ya. 5+2yim şuan. Cuma günü ilk defa doktora gidicem. Geçtiğimiz cuma 2300 çıkmıştı beta. Belirti olmayınca da insan korkuyor ya. Ne bulantı ne bişey Cuma gelseydi de bi görseydim. Beni rahatlatır mısınız
Yok canım ben bebeğin kalbi neden durur diye araştırıp sayfalar sayfalar okumuştum çoğunda kanda pıhtılaşma sorunu cümlesi geçiyordu insanların yazılarında, ben de bir sebebe tutunmayı istiyordum, bebeği genetige de gonderemedik 3,5 hafta olmuş kalbi durali dokular bozulmuştur sonuç alamazsın diyince doktorum, geriye pıhtılaşmayı araştırmak kalmıştı, covid süreci de hep aklıma takılıyordu o aşıları 3 doz mu ne vurulduk bir de öğretmen olunca haftada bir gidip test vermemek için mecbur olduk zaten ama o aşılardan sonra insanların pıhtılaşma problemleri daha çok ortaya çıktı onu gördüm bir arkadaşımın eşi 30 lu yaşlarda, tatile gittikleri günün ertesi günü koltukta yığılıp kaldı kalp krizi geçirdi, durduk yere felç geçiren tanıdıklarım oldu pıhtı atanlar, en yakınım babamın geçen sene bacağına pihti attığı aklıma gelince ben de bu testleri yaptırmak istedim durduk yere kalp durmasının bir sebebi olmalıydı bana göre, neden neden neden sorularıma bir cevap, trombofili paneli testi canim bu benim yaptirdigim test, hamilelikte yapıldığında da doğru sonuç verebilir diye düşünüyorum çünkü direkt genlerine bakıyorlar bana genetik uzmanının dediği şey sen 1 yaşındayken de sonuçların buydu şimdi de bu 70 yaşında da bu olacak değişmez bu DNA n bu kromozomların genlerin bu demistiBu vitamin degerlerinin düşük olmasiyla mı süphelenilip diger gen testini yapiyorlar
Ayy sağol canım ya, zaman zaman böyle sayenizde içim rahatlıyor bazen de kendi kendimi dolduruyorum, üzülüyorum. Bakalım hayırlısı. İnşallah görürüm keseyi canım çok teşekkür ederimCanım benim bir arkadaşım neredeyse doğuracak onun hiç belirtisi olmadı gebelik boyunca içini ferah tutbenim de ara sıra karın ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti hariç hiç belirtim yok… betan iyi çıkmış bu hafta keseyi görürsün inşallah
Anladim canim. O aşıları vuruldk ama insallah birsey olmaz diye yasiyoruz artık. 3. Olmadık biz allahtan bir kere de hacamat sülük yaptirmistikYok canım ben bebeğin kalbi neden durur diye araştırıp sayfalar sayfalar okumuştum çoğunda kanda pıhtılaşma sorunu cümlesi geçiyordu insanların yazılarında, ben de bir sebebe tutunmayı istiyordum, bebeği genetige de gonderemedik 3,5 hafta olmuş kalbi durali dokular bozulmuştur sonuç alamazsın diyince doktorum, geriye pıhtılaşmayı araştırmak kalmıştı, covid süreci de hep aklıma takılıyordu o aşıları 3 doz mu ne vurulduk bir de öğretmen olunca haftada bir gidip test vermemek için mecbur olduk zaten ama o aşılardan sonra insanların pıhtılaşma problemleri daha çok ortaya çıktı onu gördüm bir arkadaşımın eşi 30 lu yaşlarda, tatile gittikleri günün ertesi günü koltukta yığılıp kaldı kalp krizi geçirdi, durduk yere felç geçiren tanıdıklarım oldu pıhtı atanlar, en yakınım babamın geçen sene bacağına pihti attığı aklıma gelince ben de bu testleri yaptırmak istedim durduk yere kalp durmasının bir sebebi olmalıydı bana göre, neden neden neden sorularıma bir cevap, trombofili paneli testi canim bu benim yaptirdigim test, hamilelikte yapıldığında da doğru sonuç verebilir diye düşünüyorum çünkü direkt genlerine bakıyorlar bana genetik uzmanının dediği şey sen 1 yaşındayken de sonuçların buydu şimdi de bu 70 yaşında da bu olacak değişmez bu DNA n bu kromozomların genlerin bu demisti
Bu korkularin çocuk dogduktan sonra bile olacak canım :) her gece kendimi sorguluyordum bugün oğlum için ne yaptım ona faydalı olabildim mi onun için iyi bir anne miyim, çocuk yemeği begenmedi acaba ben ne yapsam daha çok yerdi vs vs bir ton iç muhasebeSizler gibi kaybım olmadı rabbim yaşatmaz inşallah. Bir kimyasalım oldu onun dışında hep çocugum olsun diye çok dua ettim çok üzüldüm. Ama şu an o kadar çok korkuyorum ki. Bu korkularım normal mi onu da bilmiyorm. Iyi bir anne olabilir miyim? Bebeğim sağlıklı doğacak mı? Ona bakabilecek miyim diye o kadar çoooook korkuyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?