Çok sevindim canım hadi bakalım test günümüzde ikimiz de güzel haberler verelim isteyen herkese nasip etsin izmir'deyim ben sen hangi il nelere dikkat ediyorsunGündaşımher şeyimiz birebir aynı aramızdaki tek fark benim dondurulmuş senin taze hayırlı olsun bu arada güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
Trasfer gününü sayıyor muyuz ben de de ağrı sızı yok ama çok sinriliyim ve gerginim eskilere gidiyorum sinirleniyorum herşey batıyor bana.bughbYa bu arada transferimin ikinci günü bende hiç ağrı sızı vs yok hissizim niye böyle oldu bu seferbu üçüncü transferim diğerlerinde biraz ağrı sızı vardı gibi hatırlıyorum
Canım çok anlamam ama benim rahim flimime benziyor o yüzden solda balon. Gibi yer var ya bana doktor sıvı toplamış dediKızlar merhaba. Rahim ultrasonumla ilgili fikir almak istiyorum. Histeroskopiye ihtiyaç var mı sizce? Biraz sola kaymış gibi mi? Belki benzer durum yaşayan vardır diye attım.
Hastanın öyküsü yaşı embriyo durumu önemli oluyor doktor bana hep 1 koydu sadece bu son transferimde kaç koyuyum diye sordu ben yine 1 istedimBende bugün transfer oldumSonuç tarihim 25 temmuz Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşAllah
35 yaş üstünden iki istersen iki koyarlar 35 yaş altıysan en fazla bir embriyo oluyorArkadaşlar bir sorum olacaktı tüp bebekte embriyo transfer olacağı zaman her zaman iki embriyo mu koyuyolar yoksa kendi isteğinize göre mi koyuyolar cevap verirseniz sevinirim:)
Bildigin kadarı ile 35 yaş üstü iki tane konuluyorArkadaşlar bir sorum olacaktı tüp bebekte embriyo transfer olacağı zaman her zaman iki embriyo mu koyuyolar yoksa kendi isteğinize göre mi koyuyolar cevap verirseniz sevinirim:)
Transfer gününü saymıyoruz canım sonraki günden başlıyoruz saymayaTrasfer gününü sayıyor muyuz ben de de ağrı sızı yok ama çok sinriliyim ve gerginim eskilere gidiyorum sinirleniyorum herşey batıyor bana.bughb
Kader ortağıyız ben de bugün oldum çok heyecanlııııBende bugün transfer oldumSonuç tarihim 25 temmuz Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşAllah
Tek embriyo konuluyor genelde. Rahmin durumu, yaş, deneme sayısı bunlara göre çift konuluyor.Arkadaşlar bir sorum olacaktı tüp bebekte embriyo transfer olacağı zaman her zaman iki embriyo mu koyuyolar yoksa kendi isteğinize göre mi koyuyolar cevap verirseniz sevinirim:)
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canım inşallah
Amin inşallah canım çok heyecanlıyımRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canım inşallah
Sağol canım:)Bildigin kadarı ile 35 yaş üstü iki tane konuluyor
Eğer 35yas altı iki başarısız olursa sonra ki denemede iki embiriyor konuluyor
Teşekkürler:)Tek embriyo konuluyor genelde. Rahmin durumu, yaş, deneme sayısı bunlara göre çift konuluyor.
BeeeeeennnnnnMerhaba bende Perşembe opu oldum ..beş yumurta toplandı ucu dollenme yolunda denildi..ağrım oldu sadece parol verildi...bir buçuk ay sonra transfer dedi dr .rahim dinlensin denildi..benim gibinolan varmı normal surecmi...
Canım benim yumurtam cumartesi toplanmıştı pazartesi sabah aramışlardı bence seni yarın ararlar söylemediler mi arayacakları günüKızlar meraktan çatladım lütfen bu merakımı giderin şimdi o olduktan ne kadar süre sonra embriyoologlar sizi aradı