Ysaaa selam beybi kaybolma buralarda ol bak heyecan doruktaOlur kuzum yaparız tabiki
O iş bende
Buralardayım kız maşallah ben hızınıza yetişemiyorum ki
Ay bunu şimdi gördüm hemen atıyorumEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi
Tek yumurta mı çift yumurta mı
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
Ben attım ay çok heyecanlıEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
Merhaba hoş geldinMerhaba hanımlar bende Ağustos gibi transfer olucam sizlerin sonuçlarınızı merakla okuyorum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
HoşbuldumMerhaba hoş geldinduanı eksik etme pozitifleri görelim sen de pozitif görürsün inşallah
5. gün embriyosu, dondurulmuş, tek yumurta, 1 temmuz transfer. 11 temmuz test tarihiEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
3.gun embriyosuEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
Kız bildiğin yarın ay ahshhdjdj çok heyecanlı ben bile bu kadar heyecanlıyım senin adına sen nasılsındır kim bilir. Güm güm güm5. gün embriyosu, dondurulmuş, tek yumurta, 1 temmuz transfer. 11 temmuz test tarihi
Bende heyecanlıyım. İnşallah güzel sonuçlanır :) Yarın 1-2 saat içinde çıkarmış sonuç :)Kız bildiğin yarın ay ahshhdjdj çok heyecanlı ben bile bu kadar heyecanlıyım senin adına sen nasılsındır kim bilir. Güm güm güm
5.gün embriyosuEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
Heyecanla bekliyoruzzzzBende heyecanlıyım. İnşallah güzel sonuçlanır :) Yarın 1-2 saat içinde çıkarmış sonuç :)
Canım benim taze transfer oldu senin donmuş olacak sanırım inşallah canım ya allah hepimize nasip etsin 2. Tüp bebek benim psikolojim bozuldu artık çok zormuş gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsunYaaa benimde 4a kalite insallah tuttururuz. Ben hala adet olmadim ya opudan sonra. Sizin adet gecikmismiydi
Canım acilden mi test vereceksinHeyecanla bekliyoruzzzz
Hanimlar aranız da Ankara Tolga Ecemiş Hocaya giden var mı? 1 hafta sonra adetle birlikte başlayacağız. Yorumlarını okumak isterim. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz.
Erken gebelik mi canım normal kaset test mi bence hamilesin1 temmuzda transfer olmuştum yarın test günüm. 2 -3 gündür silik çizgiyle görüyorum inşallah tutunmuştur
Evet canım acilde şansımı deneyeceğimCanım acilden mi test vereceksin
Canım moralini bozma 3 temmuzda bende transfer oldum 16 test günüm zaten sana erken tarih vermişlerdi kanda anca çıkar teste düşmez değer azsa stres yapmaÖyle tabi mesajlar biraz umut oldu. İnşallah ben de idrarında çıkmayanlardandırım
Yok daha yapmam bir gün kaldı zaten cuma günü test vericem . Artık bundan sonrası hayırlısı olsun hakkımızda