- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
Haziranda transfer olup temmuzda ogrenenler hangi gruba dahil oluyo :)Evet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi
Tek yumurta mı çift yumurta mı
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
Şuan durumun ne trasfer oldunmuHaziranda transfer olup temmuzda ogrenenler hangi gruba dahil oluyo :)
25 haziranda oldum 5 temmuzda ogrendim pozitifŞuan durumun ne trasfer oldunmu
Aa yakın sayılırızAynen bende trabzonda yaptirdim 40 bin opu 9 bin dondurma 37 bin opu oncesi igneler tuttu. Donmus 2. Transfer icin 18 bin odedim transfer ilaclatida 3-5bin felan tuttu. Buyuk sehirlere gore bizimki azmis.
Evet canım biri erken gebelik testi diğeri kaset test. Normal zamana göre bugünle beraber 4 gün var aslında daha ama hayırlısı. İnşallah sağlıklı bir şekilde yükselirCanım benim geçen sefer kanda 45 geldiğinde testte o kadar silikti ki, bir önceki gün yapsam kesinlikle çıkmazdı. Sende erken yaptın.
Testler erken gebelik testi değildi değil mi ?
Gerçekten öyle ya. Normal hamile kalanları ne kadar şanslısınız bunun farkında mısınız diye sarsmak istiyorum. O yüzden diğerleri bizi anlamıyolar. Ne kadar zor bir süreç olduğunu. Maddi manevi ne kadar yorduğunuAa yakın sayılırızinşallah olumlu sonuç alırız… diğerlerine göre daha az da olsa yine de bu ekonomide çok yüksek fiyatlar. Yani bunca maddi manevi zorluktan sonra doğal yolla hamile kalmak ne kadar büyük bi lüksmüş dedim
Parasinida grctim stresi mahvediyorAa yakın sayılırızinşallah olumlu sonuç alırız… diğerlerine göre daha az da olsa yine de bu ekonomide çok yüksek fiyatlar. Yani bunca maddi manevi zorluktan sonra doğal yolla hamile kalmak ne kadar büyük bi lüksmüş dedim
Hayırlı olsun tüp Bebekle hamile olanların gurubu var ora git canım25 haziranda oldum 5 temmuzda ogrendim pozitif
Yarin bi kan daha vercem son kan ins. Bi netlessin :)Hayırlı olsun tüp Bebekle hamile olanların gurubu var ora git canım
İnşallah canım haber verBende yarın gidicem hayırlısı
Çalıştığım yerde bi arkadaş denediği ilk ay hamile kaldı ve gebeliği boyunca yediğine içtiğine hiç bi şeye dikkat etmedi. Başka bi arkadaş ceviz vs yesen çok iyi gelir bebeğe dedi. O da “yok ya ne yesem büyür bi şekilde diye düşünüyorum” diye cevap verdiGerçekten öyle ya. Normal hamile kalanları ne kadar şanslısınız bunun farkında mısınız diye sarsmak istiyorum. O yüzden diğerleri bizi anlamıyolar. Ne kadar zor bir süreç olduğunu. Maddi manevi ne kadar yorduğunu
Ona ilaven bunları neden verdiler ve hangi doktora gittinBenimkide dex
Evet o her şeyden beterParasinida grctim stresi mahvediyor
Dondurulmus 1 tane 4a kalite transfer gunu hala bekliyorumEvet kızlar listenin başında takip tablomuz olacak mesela örnek verecek olursak kaçıncı gün embiyosu dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi tek yumurta mı çift yumurta mı trasfer tarihimiz ve test günümüz olacak şekilde hazırlayacam bana transfer olan arkadaşlar özelden durumlarını atsın
Kaçıncı gün embiyosu
Dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi
Tek yumurta mı çift yumurta mı
Trasfer tarihi
Test tarihi
Bu şekil atın lütfen
İşte acaba öyle mi düşünmek lazım bilmiyorum ki. Lisede sigara paketinde sigara içmek çocuk sahibi olmanızı engeller resmini görmüştüm. O kadar korkmuştum ki arkadaşlarım fosur fosur sigara içerken ben paketini elime almaktan imtina ederdim.Çalıştığım yerde bi arkadaş denediği ilk ay hamile kaldı ve gebeliği boyunca yediğine içtiğine hiç bi şeye dikkat etmedi. Başka bi arkadaş ceviz vs yesen çok iyi gelir bebeğe dedi. O da “yok ya ne yesem büyür bi şekilde diye düşünüyorum” diye cevap verdikesinlikle onu bi sarsmak istemiştim
Ama sonunda anne olduğumuzda kıymetini en çok biz bileceğizİşte acaba öyle mi düşünmek lazım bilmiyorum ki. Lisede sigara paketinde sigara içmek çocuk sahibi olmanızı engeller resmini görmüştüm. O kadar korkmuştum ki arkadaşlarım fosur fosur sigara içerken ben paketini elime almaktan imtina ederdim.
Sonuç hepsi doğurdu ben hariç. Bir şeyi ne kadar çok istersen onunla sınanıyormuşsun bu kadar çok istemek en büyük hatam oldu belki de.
İnşallah inşallahAma sonunda anne olduğumuzda kıymetini en çok biz bileceğizdoğru zaman ve doğru embriyo bizi bekliyor inşallah
Ay inşallahİnşallah inşallahdoğru zamanda hayırlısıyla en güzel haliyle gelir inşallah (inşallah Temmuz'da tabi )
Bu yazının her noktasına katılıyorum her…İşte acaba öyle mi düşünmek lazım bilmiyorum ki. Lisede sigara paketinde sigara içmek çocuk sahibi olmanızı engeller resmini görmüştüm. O kadar korkmuştum ki arkadaşlarım fosur fosur sigara içerken ben paketini elime almaktan imtina ederdim.
Sonuç hepsi doğurdu ben hariç. Bir şeyi ne kadar çok istersen onunla sınanıyormuşsun bu kadar çok istemek en büyük hatam oldu belki de.