- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
İnşallah test bozuk yada yanlış değildirPozitif canım gözün aydın
18 temmuzda transfer oldum bugün 8.günKaçıncı gün yaptın canım testi var gibi
Çok güzel bir aile olduk burada yeri geldi üzüldük yeri geldi sevindik birbirimize dualar ettik halada ediyoruz güzel haberlerin devamı gelecek inşallah rabbimin izniyleÇok sağolun iyi ki buraya girdim birbirimizden bi şeyler öğreniyoruz
İçini ferah tut güzel haberi yarın alırsın biraz daha sabret inşallah canım bence hamilesin hislerim bu yönde18 temmuzda transfer oldum bugün 8.gün
Şuan hem heyecanlıyım hemde ya test yanlışsa diye kara kara düşünüyorum
Eşimde nöbetçi evde degil bugün kan vermeye de gidemiyorum
Yarın ilk idrarda yap daha net çıkar canımİnşallah test bozuk yada yanlış değildir
Ay inşallah ağzınızdan bal akıyorİçini ferah tut güzel haberi yarın alırsın biraz daha sabret inşallah canım bence hamilesin hislerim bu yönde
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah9:22 de yaptım negatif mi pozitif mi ne bu ayy kalbim duracak
Ben de öyleydim bı türlü inanamıyordum kan sonucum çıkana kadar hep şüpheliydim ama olmasa çıkmaz hiçİnşallah test bozuk yada yanlış değildir
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pozitif haberleri gördükçe insanın içi sçılıyor inşallah hepimizinki tutarKızlar 14. Gün beta sonucum 340 çıktı çok şükür
Benim 12. Gün değerim 146 idi şu an 6 aylık oldum ve kusmaktan canımı alıyor oğluşumArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Benim 5. Gün embriyosuydu 5. Günde bu kadardı anca yani varla yok arası sizin 3. Gün ise hiç çıkmaz şu anBugün 5. Günüm idrar negatif
Kuzum çok teşekkür ederim inşallah doğrudurHayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim 12. Gün 146 idi 6 aylık hamileyim 6 da bitmek üzere hatta korkmayınKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..
Canım inşallah senden de böyle haberler alıcaz dualarım seninle❤
Pozitif tebrik ederim9:22 de yaptım negatif mi pozitif mi ne bu ayy kalbim duracak
Transfer olduğun günü saymıyorsun canım pazar senin 1. Günün oluyorKızlar birşey soracağım ben 20 temmuz cumartesi transfer oldum gün sayarken cumartesiyi sayıyormuyuz bugün 6. Günüm mü 7. Günüm mübende erken bir idrar testi yapmak istiyorum ama çokta erken yapıp üzülmek istemiyorum günü nasıl saydınız
Vazgeçme, tekrar denersin. Hepimizin kaçıncı denemesi, benim 4.denemede pozitif oldu. Senin de olur inan ve devam et sadeceHayallerim yıkıldı. Sağlık olsun
Çok teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa gitmesinHayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pozitif haberleri gördükçe insanın içi sçılıyor inşallah hepimizinki tutar