- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Canım teşekkür ederimKızlar selam yazmıyorum ama hepinizin yazısını tek tek okuyorum pozitif alanlar tebrik ederim sizin adınıza sizin kadar sevindimBu yoldan kim kurtulsa şükür ediyorum şimdi size şöyle bi sorum olacak benim 3.transferim ve ilk defa dondurulmuş transfer oldum,bugün 7.günüm aşırı derece adet belirtim var gündüz sanki sökülecekti sizde buna benzer durumlar oldumu?birsey daha sorayım ilk 2 gün (gece) 10 dk lık krampa benzer ağrı yaşadım ama baya ağır ağrı sonra 3.günü aşırı kasılma yaşadım kasılmaya sanırım olumsuz bakılıyor sizde oldumu? Çok uzun yazdım kusura bakmayın korkumdan test yapamıyorum
Rica ederimBende oksopar iğne progestan iğne ve fitil decavit prednol estrafem kullanıyorum hastanede vuruldunuz sandımteşekkür ederim bilgi için
Rica ederimCanım teşekkür ederim.Herkes aynı şeyi yaşamaya bilir ama ben kendimi anlatayım. Benim karnım davul gibi şişti gaz problemi oldu birde regl olacak gibi sancım var hâlâ tutunma ile alakalı mı bilmiyorum ama ilaçlar çok etkili tabi bu belirtilerde. Dilerim mucizene kavuşursun haber ver bizede sonucunu
Rabbim kucağını boş bırakmasın tedavin olumlu olup pozitifi görürsün inşallah kuzumRica ederimumarım sağ salim bir nefeste kucağınıza alırsınız
Biz bekleyenlere bol bol dua ederseniz çok sevinirim taze hamişler dualarınız kabul olurİnanın çok ihtiyacımız var çaresizlik çok zor.
Canımmm maşallah sağlıcakla ilerlesin sübhanAllah gözün aydınKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..
Canım inşallah senden de böyle haberler alıcaz dualarım seninle❤
Sana bir sır verim merak etme bizde anne olucazRica ederimumarım sağ salim bir nefeste kucağınıza alırsınız
Biz bekleyenlere bol bol dua ederseniz çok sevinirim taze hamişler dualarınız kabul olurİnanın çok ihtiyacımız var çaresizlik çok zor.
AMİN canım darısı herkesin başına inşallah ❤Canımmm maşallah sağlıcakla ilerlesin sübhanAllah gözün aydın
Şuanki inancına hayran kaldımSana bir sır verim merak etme bizde anne olucazelbet birgün kalben inan buna asla pes etme ve umudunu kaybetme olacağına inan ve rabbime güven
Amin birtanem inşallahŞuanki inancına hayran kaldımçok doğru söyledin. Samimi ve içten dua inanmak ile sen istediğini Allah'ın izniyle gerçekleştirdin. İnanıyorum burada senin için sevinç emojileri atılacak az kaldı ❤
Evet canım ne kadar kendi hücremiz bile olsa, rahimimiz dışardan bir organizma olarak görüp onu vücuttan atmaya çalışabiliyor. O yüzden bağışıklığımızı baskılaması için 3-4 gün prednol, dekort tarzı kortizol ilaç kullanıyoruz. Ben devlette yaptırdıklarımda transferden sonra kullanmaya başlamıştım, şimdi farklı bir doktora gidiyorum onda opu dan hemen sonra başladımBi de kızlar embriyolog şey dedi her şey yolunda bile gitse embriyo çok kaliteli bile olsa bazı kadınların bağışıklık sistemi bebeği yabancı cisim gibi görüp kabul etmiyor dedi. Bağışıklık sistemimiz erkeklere göre çok baskınmış. Bunu nasıl anlıcaz, doktorunuz bu konuda sizlere bi şey dedi mi? Sanırım prednol bunun için kullanılıyo. Prednol kullanan arkadaşlarım bu sebeple mi kullanıyorsunuz bi de doktorunuz mu söylüyor? Ben doktoruma desem hocam böyle böyle prednol başlayalım mı desem olur mu? Kendim ebeyim bi şeyleri biliyorum ya bilmek de biraz kötü
Riske atmamak için Doktorunuz mu başlatıyo yoksa herhangi bi testleri var mı? Doktorum bana böyle bir şey demezse kendim diyim mi? Prednolu damardan mı aldınız ağızdan tablet olarak mı? Hastanemde damardan yapıyoruz bizEvet canım ne kadar kendi hücremiz bile olsa, rahimimiz dışardan bir organizma olarak görüp onu vücuttan atmaya çalışabiliyor. O yüzden bağışıklığımızı baskılaması için 3-4 gün prednol, dekort tarzı kortizol ilaç kullanıyoruz. Ben devlette yaptırdıklarımda transferden sonra kullanmaya başlamıştım, şimdi farklı bir doktora gidiyorum onda opu dan hemen sonra başladım
Yazılıyor diye biliyorumKızlar merhaba, oksapar kan sulandırıcı iğneyi sağlık ocağında yazıyorlar mı, bilginiz var mı?
Neden opu dan sonra başladınız? Taze transfer olacağı için mi ben 2 regl beklicem şu an başlamam erken olur diye düşünüyorum doktorum da bi şey demedi bu konudaEvet canım ne kadar kendi hücremiz bile olsa, rahimimiz dışardan bir organizma olarak görüp onu vücuttan atmaya çalışabiliyor. O yüzden bağışıklığımızı baskılaması için 3-4 gün prednol, dekort tarzı kortizol ilaç kullanıyoruz. Ben devlette yaptırdıklarımda transferden sonra kullanmaya başlamıştım, şimdi farklı bir doktora gidiyorum onda opu dan hemen sonra başladım