- 13 Haziran 2024
- 129
- 131
- 39
canım ben transferden beş gün önce yani progestan ile aynı zamanda başladım prograf içiyorum , bugun transfer sonrası 10. gun hala içiyorumBi de kızlar embriyolog şey dedi her şey yolunda bile gitse embriyo çok kaliteli bile olsa bazı kadınların bağışıklık sistemi bebeği yabancı cisim gibi görüp kabul etmiyor dedi. Bağışıklık sistemimiz erkeklere göre çok baskınmış. Bunu nasıl anlıcaz, doktorunuz bu konuda sizlere bi şey dedi mi? Sanırım prednol bunun için kullanılıyo. Prednol kullanan arkadaşlarım bu sebeple mi kullanıyorsunuz bi de doktorunuz mu söylüyor? Ben doktoruma desem hocam böyle böyle prednol başlayalım mı desem olur mu? Kendim ebeyim bi şeyleri biliyorum ya bilmek de biraz kötü
canım transferın kaçıncı gunu9:22 de yaptım negatif mi pozitif mi ne bu ayy kalbim duracak
Demekki her doktor başlatıyo bu ilaca riske atmamak içincanım ben transferden beş gün önce yani progestan ile aynı zamanda başladım prograf içiyorum , bugun transfer sonrası 10. gun hala içiyorum
Yok herhangi bir test yok genelde hepsi veriyor. Ben oral olarak tablet kullandım. Size de verirler diye düşünüyorumRiske atmamak için Doktorunuz mu başlatıyo yoksa herhangi bi testleri var mı? Doktorum bana böyle bir şey demezse kendim diyim mi? Prednolu damardan mı aldınız ağızdan tablet olarak mı? Hastanemde damardan yapıyoruz biz
evet genelde hepsi başlatıyo canımDemekki her doktor başlatıyo bu ilaca riske atmamak için
Çok sağolun iyi ki buraya girdim birbirimizden bi şeyler öğreniyoruzYok herhangi bir test yok genelde hepsi veriyor. Ben oral olarak tablet kullandım. Size de verirler diye düşünüyorum
Sorarım çok sağolunevet genelde hepsi başlatıyo canım
benim ilkinde olmayıp bunda ilave olan bi ilacım da rahim kasılmasını önlemek için içilen bir haptı onu da sor istersen
Canım bugün 8.günüm çift embriyo transferi oldumcanım transferın kaçıncı gunu
embriyo 3mu 5 mi gunde transfer oldu
testın markası ne
Olabilir canım açıkçası sebebini sormadım. Her doktorun uyguladığı protokol farklı. Ama senin şuan başlamanı gerektirecek bir durum yok. Ya transfer günü başlatırlar ya da transferden birkaç gün önceNeden opu dan sonra başladınız? Taze transfer olacağı için mi ben 2 regl beklicem şu an başlamam erken olur diye düşünüyorum doktorum da bi şey demedi bu konuda
o zaman bugun kan versenız 80-120 arası bı deger gorursunuz :) bende öyle oldu :) hayırlı olsunCanım bugün 8.günüm çift embriyo transferi oldum
5 ve 4.gün iki tane embriyo denildi
Gerçekten mio zaman bugun kan versenız 80-120 arası bı deger gorursunuz :) bende öyle oldu :) hayırlı olsun
Maalesef canımKızlar gebelik yok değil mi
Eki Görüntüle 3457414
Doktorumla gidince konuşurum bu konuyu bakalımOlabilir canım açıkçası sebebini sormadım. Her doktorun uyguladığı protokol farklı. Ama senin şuan başlamanı gerektirecek bir durum yok. Ya transfer günü başlatırlar ya da transferden birkaç gün önce
Pozitif canım gözün aydın9:22 de yaptım negatif mi pozitif mi ne bu ayy kalbim duracak
attım canım bu sayfadaydı du msj da atayım snaGerçekten mi
Ter içinde kaldım sanki suya girdim çıktım öyle heyecanlandım
Sizin testi atsanız baksam olmaz mı
Kaçıncı gün yaptın canım testi var gibi9:22 de yaptım negatif mi pozitif mi ne bu ayy kalbim duracak
Asla ümidini kesme beşini bırakma canım elbet birgün olacakHayallerim yıkıldı. Sağlık olsun
Sabah ilk idrarda yapsan eminim daha net çıkardı canımCanım bugün 8.günüm çift embriyo transferi oldum
5 ve 4.gün iki tane embriyo denildi