- 25 Ağustos 2013
- 638
- 2.758
Ooo maşallah. Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallahBenim 12. Gün değerim 146 idi şu an 6 aylık oldum ve kusmaktan canımı alıyor oğluşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maşallah. Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallahBenim 12. Gün değerim 146 idi şu an 6 aylık oldum ve kusmaktan canımı alıyor oğluşum
Kaçıncı gününüzdüKızlar gebelik yok değil mi
Eki Görüntüle 3457414
Canım oksaparı bilmiyorum ama ben ben enox kan sulandırıcı iğnemi yazdırmıstım aile hekimimeKızlar merhaba, oksapar kan sulandırıcı iğneyi sağlık ocağında yazıyorlar mı, bilginiz var mı?
Evet biraz daha beklemem gerekli sabretmek zorBenim 5. Gün embriyosuydu 5. Günde bu kadardı anca yani varla yok arası sizin 3. Gün ise hiç çıkmaz şu an
Muadili zaten. Aynı ikisi de kan sulandırıcıCanım oksaparı bilmiyorum ama ben ben enox kan sulandırıcı iğnemi yazdırmıstım aile hekimime
inşallah hepimizeOoo maşallah. Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah
iyi yapmışsın ama bak Amin aminn insallahh ya ❤Ben sabırsız davrandım hastaneye gitmişken deli dürttü bismillah dedim olay buralara geldi teşekkür ederim darısı başına tatlım
Hadi güzel haberlerle gelirsin sende buraya inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalben dua ediyorum sana bize bildirmeyi unutma sonucuAy inşallah ağzınızdan bal akıyor
3 yıldır her yerim delik deşik oldu iğne iğne
Eşim desensiz bi karton kutu dolusu ilaçlar içti (eş kaynaklı tüp bebek bizim) inşallah hisleriniz doğrudur çok teşekkür ederim
Tamam canım teşekkür ederim, sorayım ben de gidipCanım oksaparı bilmiyorum ama ben ben enox kan sulandırıcı iğnemi yazdırmıstım aile hekimime
cok tesekkur ederim amin inşallah hep birlikte alırız pozitif haberler ben 31 yaşındayım 5. denememiz bu. 4 tüp bebek 1 aşılama oldu. kendiliginden de kaldım ama dış gebelik oldu. 23 yasinda başladım. ilk gittigim doktorum da çok çok yumurtan var ama hepsi kalitesiz demisti pkos olduğumu kilo vermem gerektigini söylemişti negatiften sonra. adetlerim de hep düzenlidir. daha sonra baska hastanede tedaviye başladım dediği gibi de kilo verdim. oradaki doktorumda abartilacak kadar değil engel değil dedi orada da iki kez denedik ama negatif oldu. sebebi de kalitesiz dendi. ara verdik bayagi 4 sene kadar. şimdiki doktorum da pkosla ilgili hiçbir şey demedi her şey gayet güzel dedi sadece. 3. gün 2 embriyo transfer edildi. biri iyi kalite diğeri orta kalite. hiçbir belirtim falan da yok. insallah bu sefer hayirlisiyla pozitifi görürüz. negatif olursa da çok üzüleceğim ama yine de devam edeceğim olana kadar birakmicamSizin için dua edicem inş cmrtesi güzel haberi alırız mutlu oluruz.. benim yaşım 43 geç evlendim pkos zaten vardı 2 başarısız transfer sonrası adenomiyazis oldugumu öğrendim. Benim çok zamanımın kalmayışı tedirgin ediyor sanirim.. çok ama kalitesiz yumurtam oluyor malesef herşeyde bir hayır vardır umarım güzel olsun...
Yani bir çizgi yok ama silik bir pembe oldu sizce benimlemidirler erken biraz ama heycan yaptimKızlar 6. Günüm sanki silik bir görüntü oldu gibi sizce?
Merhaba Mayıs ayında transfer oldum fakat olumsuz oldu Eylül Ekim gibi tekrar başlayacağız dün eşim sperm vermeye gitti bugün doktorum aradı 5 emriyo gelişmiş bir günde sizce nasıl devam eder mi 5 güne acava ?Benim sadece bir embriyom var 2.denemem olacak benimde temmuz ortası olacak tabi herşey yolunda ise
Aynen 5 gün için sizin iyi çıkmış yine testBenim 5. Gün embriyosuydu 5. Günde bu kadardı anca yani varla yok arası sizin 3. Gün ise hiç çıkmaz şu an
Testi yükle canım burda değerlendirelimYani bir çizgi yok ama silik bir pembe oldu sizce benimlemidirler erken biraz ama heycan yaptim
Canım bu testlerde zor belli olur 6 günde erken gebelik testi ile 8 gün anca silik ile öğrenen hamişlerimiz var erken gebelik testi denesen daha iyi olur bence elinde varsa inşallah vardır güzel haberler alırsınKızlar 6. Günüm sanki silik bir görüntü oldu gibi sizce?
İnşallah burası sanada uğur getirir seninde güzel haberlerini alırız canımcok tesekkur ederim amin inşallah hep birlikte alırız pozitif haberler ben 31 yaşındayım 5. denememiz bu. 4 tüp bebek 1 aşılama oldu. kendiliginden de kaldım ama dış gebelik oldu. 23 yasinda başladım. ilk gittigim doktorum da çok çok yumurtan var ama hepsi kalitesiz demisti pkos olduğumu kilo vermem gerektigini söylemişti negatiften sonra. adetlerim de hep düzenlidir. daha sonra baska hastanede tedaviye başladım dediği gibi de kilo verdim. oradaki doktorumda abartilacak kadar değil engel değil dedi orada da iki kez denedik ama negatif oldu. sebebi de kalitesiz dendi. ara verdik bayagi 4 sene kadar. şimdiki doktorum da pkosla ilgili hiçbir şey demedi her şey gayet güzel dedi sadece. 3. gün 2 embriyo transfer edildi. biri iyi kalite diğeri orta kalite. hiçbir belirtim falan da yok. insallah bu sefer hayirlisiyla pozitifi görürüz. negatif olursa da çok üzüleceğim ama yine de devam edeceğim olana kadar birakmicam
Ben orada bir çizgi gördüm bozuk değildir Allah'ın izniyle senden güzel haberler alıcaz inanıyorum ❤İnşallah test bozuk yada yanlış değildir
Sor canım bence yazarlar ben tedavi görüyorum bu ilacım bitti dedim yazdılarTamam canım teşekkür ederim, sorayım ben de gidip
İnşallah kuzum pozitif almakta yetmiyor katlanacak mi ikiye yok kesesi derken kalbim çıkacak gibi. Rabbim evladını sana bağışlasın güzel sağlıklı doğumlar olsun inşallahBenim 12. Gün 146 idi 6 aylık hamileyim 6 da bitmek üzere hatta korkmayın