Amin canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kimseninCok teşekkür ederim benimle beraber bekleyen dileyen herkese dua ediyorum . Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın insaalhİnşaallah doktorun cumartesi gel görelim dedi . 12 temmuzda yapilmisti transfer cok şükür
Ayyyyyyyyy o kadar mutlu oldum ki gerçekten gözlerim doldu okuyuncaKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..
Canım inşallah senden de böyle haberler alıcaz dualarım seninle❤
Yaaa maşallah çok mutlu oldum senin adınaCok teşekkür ederim.1556 çıktı canim . Keseyi görebiliriz dedi doktorum. Cumartesi günü gidicem insaalh
Yaaaaaaaaa sen deli misin Allahım bu ne güzel bir haber çıldırıyorum suanda ay kendim gibi sevindim hayırlı olsun aşkım hayırlı olsun birtanem biliyordum ya duam seninle inşallah ikiye katlar kuzum inşallah duam seninle
Ne kadar Güzel haberler aldık bugün
Hamişler çoğaldı şükürler olsun
Yemin ederim kendim pozitif haber almış gibi sevindim kızlar inşallah arkası kesilmeden devam eder güzel haberler
Ayyyyyyyyy o kadar mutlu oldum ki gerçekten gözlerim doldu okuyunca. Kaç gündür siteye girip bakıyorum sürekli aklımdasın acaba erken test yaptı mı falan diye. Çok şükür Rabbime ya emeklerini boşa çıkarmadı meleğim Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah geliyor minnoşumuz
Süper tebrik ederim
Hepinize şuan sarılmak istiyorumMasaaalh canim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri de gösterir insaalh
Kuzum umut hep var.Arkadaşlar merhaba güzel haber alan arkadaşlarımı tebrik ederim umarım her süreciniz böyle güzel geçer
Benim bir sorum olacaktı size, 16 Temmuz'da 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyo şu transfer oldum, bu benim 2. Denemem. Transferden sonra kasık batma ve ağrılarım hep vardı ama aşırı şiddetli değildi. Transferden sonra 7. Gün lekelenmem oldu akıntıyla karışık adetin ilk ve son günleri gelen tarzda açık pembe şeklindeydi çok yoğun bir şey değildi. O gün aşırı derecede yoğun sanki her an adet olacak gibi şiddetli ağrım oldu sanki kazıma çalışması vardı. Ama bugün 9. Gün ara ara akıntı karışımı saçaklı yapıda leke 1-2 kere hala geldi fakat benim en başta olan ağrılarım falan çok çok azaldı. Ve açıkcası bu beni nedense tedirgin etti acaba o gün vardı da düştü mü ondan sonra ağrılarım azaldı? Ya da o gün artık yerleşti de artık seyrine girdi o yüzden ağrılarım azaldı? Bu ikilemden çıkamıyorum. Çok pozitiftim kesin oldu gözüyle bakıyordum hatta ama şu 2 gündür modum çok düştü. Test günüm pztesi ama pazar yaptıracağım o gün iğnem var hazır gitmişken testi halledeyim dedim. Şu an idrar ya da kan yaptırmak istemiyorum korkuyorum ve kendime ilkinden sonra erken test yapmayacağım diye söz verdim
Velhasıl kelam durumum sizce nedir var mı bir umut?
Çok teşekkür ederimKuzum umut hep var.güzel düşün dilerim olumlu sonuçlanır. Bende bugün iğnemi yazdırmak için hastaneye gidince doktor test yapmak istedi benimde canına minnet atladım tabi dedim ya Allâh Rabbim neylerse güzel eyler. Mucizeler seninle olsun❤
Amin kuzum darısı başına seninde güzel olacak inanıyorum❤Çok teşekkür ederimgerçekten hep pozitif tutmaya çalıştım kendimi ama işte bir boşluk görünce hemen yakalıyor maalesef insanı düşünceler
Sizin için de çok sevindim iyi denk gelmiş bir an önce mutlu haberi aldınız bundan sonrası da çok güzel rahatlıkla geçsin inşallah
Yapma demicem çünkü ben de çok sabirsizimBende yapmayı düşünüyorumda 8 gün trasfer olunca da ondan sordum
Ayy hadi gözün aydın canım benim@zumazuma @folower @gkcgl @ruse16blastedcey M Morlale8 @portakalcicegi2 @Zamanyeli A Anneolmayolundayim @dolunay_ece
transferin 8. günü silik çıkmıştı , bugün 9. gün dayanamadım kan verdim beta hcg 189
Ayy Gamzeee gözün aydın bir tek senin adını biliyorum senin adına çok dua ettim canımmmm hayırlı olsunKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız burada inşallahKıııızzzzzlarrrrr. Benimde beklenen reglim geldi doktorum iki adet bekle demişti ama bugün msj attım beklemek istemiyorum reglide oldum oda hemen yarın gel bakalım yumurtalar sönmüşşse transfere başlayalım diye allah rızası için dua edin bana kızlar bu topik babada uğurlu gelsin bu ikinci deneme olucak ilk denemem 5 ci gün embiriyosu 2 tane yerleştirdi ama kimyasal oldu şimdi bu ikinci deneme 2 embiriyo istiyorum zaten başkada yok 5 ci gün embiriyosu Buda olurum sizde duanıza ihtiyacım var
Sağol canım Allah razı olsunRabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız burada inşallahdualarım seninle
Canım Özlem Aras var okadar ilgili kadar iyi kalpli çok memnun kalırsın. Gerçekten anlaşmalı olduğu hastaneler var çok kaliteli iyi hastaneler bi bak istersenArkadaşlar istanbulda önerebileceğiniz özel hastanede iyi bir doktor var mı tüp bebek için ? Meşhur bir doktor olsun zaman çok önemli.
benim de test günüm c.tesi. test alıp bakmayı çok istedim ama almadım merakla beklıyorum. Bende de hiçbir belirti yok. 3-4 gün önce kadar 2 saat gibi adet olcam sandim oyle bi ağrım oldu midem falan agridi sonra geçti hepsi göğüslerde şişkinlik kasiklarda ara ara batma var sadece ama onu da ilaçlara bağlıyorum. hayirlisiyla insallah bakıp göreceğiz. insallah hepimiz pozitif haberler alırızInşallah hepimiz güzel haberler alalim öyle bi belirtide yok bende
canım benim çok sevindim o kadar mutlu oldum kiKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..
ayyy cok cok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ c tesi test günündü :)) dayanamayıp bende yaptırmak istedim ama yapmadım cok çok merak ediyorum bende yaKızlar hamileyim değerim 10.gün 128güzelmi sizce heycandan elim ayağım titriyor ..