İnşallah canım az kaldı yaa kalbim güm güm ☺Teşekkürler canım darısı sana inşallah
Düşünmemek için elinden grleni yap , bolca dizi ya da kitap oku kafanı meşgul et inşallah olacakİnşallah canım az kaldı yaa kalbim güm güm ☺
Öyle yapayım canım şimdiden izleyeceğim diziyi okuyacağım kitabı ayarlayayım inşallah nasip olur kuzumDüşünmemek için elinden grleni yap , bolca dizi ya da kitap oku kafanı meşgul et inşallah olacak
Transfer günü benim için kötü bir anı oldu açıkçası hayatımda hep idrarimi tutarken hiç altıma kaçırma derecesinde bile tutarken malesef yatakta 15 dk bekleme süresinde dayanamadım transferden sonra 10 dk içinde idrar kutusunu zor yetistirdiler gerçi oda işe yaramadı yaKızlar transfer sonrası banyo yaptınız mı kaç gün sonra yaptınız
Günaydın inşallahGunaydin kizlar.. guzel haber alabilecegimiz bir gun olsun
Senin için dua ediyorumEvet canım çok heyecanlıyım umutluyum
Test yapmadin miGünaydın inşallah
Gelmedi yaa kargo halenTest yapmadin mi
Benim de yok testim. Prodoctor marka aldim..yolda..zaten bana daha cok erkende.Gelmedi yaa kargo halen
Benim de yok testim. Prodoctor marka aldim..yolda..zaten bana daha cok erkende.
Benim de 6 inci günüm bugün yarın gelse işte daha net biseyler görmüş olurum diye düşünüyorumBenim de yok testim. Prodoctor marka aldim..yolda..zaten bana daha cok erkende.
Günaydın inşallahGunaydin kizlar.. guzel haber alabilecegimiz bir gun olsun
Durumun nasil.. ben turp gibiyimBenim de 6 inci günüm bugün yarın gelse işte daha net biseyler görmüş olurum diye düşünüyorum
Ayy Allahim hep boyle testler gormek istiyoruzGünaydın Kızlar bugün bir daha test yaptım ben 7. gün oldu,düne göre daha mı koyu sizce , walla yaklaştıkça test tarihi heyecan basıyorinşallah mutlu sona ulaşırız hep birlikte
Amin canımTransfer günü benim için kötü bir anı oldu açıkçası hayatımda hep idrarimi tutarken hiç altıma kaçırma derecesinde bile tutarken malesef yatakta 15 dk bekleme süresinde dayanamadım transferden sonra 10 dk içinde idrar kutusunu zor yetistirdiler gerçi oda işe yaramadı yasinirlerim bozuldu o gün hem ağladım hem afedersiniz yatağı doldurdum doktorum sorun deil dedi ama belden aşağı hep islandigi için kalkar kalkmaz hemen oradaki duşta su döktüm zarar verirmi bilmem ama öylece giyinip gidemezdim yanisi o gün için kötü ama sizlere bunu anlatmak sacmalikta olsa hepimiz kadınız birbirimizi anlıyoruz biraz ortama komiklik gelsin kötü ama ben bile düşündükçe gülüyorum ağlanacak halime Allah'ım bu kötü anın sonucu güzel olsun inşallah rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah biraz uzun oldu sanırım
Turuncu kapaklı olan bugünkü canımAyy Allahim hep boyle testler gormek istiyoruzmasallah.. bana daha koyu geldi. Yanyana koyu atsana
Senın transferin Mart ayında olur muhtemelen canım hayırlısı olsun inşallahMerhabalar benimde 2. Transferim olucak ilk transfer sürecim tuttu ama bebeğimi kaybettim şubat ayında olucak regli olmayı bekliyorum tarih belli değil 5. Gün donrulmuş emriyo yaş 37Lilakahve benide eklerseniz sevinirim
Sağol canım inşallahSenin için dua ediyorum
Sağlıkla kap gel yavrunu inşallah
Transfer günü sayılmıyor canım çok erken tabiki korkmaMerhaba ben 3 şubatta dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum, bugün transferimin 6. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce normal mi